Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 03:30:24
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Na picu kondenzator  (Prečítané 8107 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 07. December , 2008, 01:50:06 »

teraz to pocuvam a neni to marne :) zvukovo to drzi celkom pokope, aj to normalne zneje. nejake vyhrady by som mal, ale nic zasadne mi tam neprekaza. a je to aj fajn vesele :)
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #31 kedy: 09. December , 2008, 15:43:18 »

ja som to este nepocuval, ale tiez si myslim, ze je to ... a teraz neviem, ci na koko*t alebo na picu. jaaaj - dilema  Smútim
http://icantdeci.de/   Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #32 kedy: 09. December , 2008, 16:10:18 »

co to je ?
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #33 kedy: 09. December , 2008, 16:21:11 »

Napises do toho zltozeleneho policka ze Na picu a do modrehu ze Na koko*t a to ti statisticky vypocita ze co z toho je vacsia pravdepodobnost :D  ?§!.  ha ha ha
co to je ?
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #34 kedy: 09. December , 2008, 16:29:33 »

Napises do toho zltozeleneho policka ze Na picu a do modrehu ze Na koko*t a to ti statisticky vypocita ze co z toho je vacsia pravdepodobnost :D  ?§!.  ha ha ha

fiha. ale ja by som sa hanbil tam pisat take oplzlosti, takze ak by si mi helfla a potom povedala vysledok, mas u mna pivo  Bavím sa skvele
Zaznamenané
polarized
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 94

Hell is full of musical amateurs...

« Odpoveď #35 kedy: 09. December , 2008, 17:04:36 »

nuz Rastik kedze mne nerobilo problem napisat do tyx policok tie "oplzlosti"  Bavím sa skvele tak mi vyslo ze Na koko*t  ha ha ha ale tebe by podla mna vyslo nieco uplne ine kedze sa ma to tam pytalo ci mam radsej svetle alebo tmave pivo a ako viem ty pijes svetle a ja radsej tmave :D

fiha. ale ja by som sa hanbil tam pisat take oplzlosti, takze ak by si mi helfla a potom povedala vysledok, mas u mna pivo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009)
Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #36 kedy: 09. December , 2008, 17:09:59 »

no hlavne ide oto ze tam hlasuju ostatny ludia ne ? ...a ty musis minimalne na 5 otazok inych ludi odpovedat  Zdravíčko
Zaznamenané
yesfan
miestny štamgast
Príspevkov: 1564

Skratfštrku, Parom, Klokotor, Ambient Shrine

« Odpoveď #37 kedy: 11. December , 2008, 15:01:11 »

ja soom si vypocul prezentaciu na bandzone a mne sa prave take texty, ktore sa nepracu do rymov a su tak trochu nasilu pacia. cisto z toho technickeho hladiska. ako setko, co je zamerne nedokonale. nie je to sice moja salka kavy ako celok, ale rozhodne sa da zabavit.  zvuk si myslim, ze je vpohode pre tento ucel, beriem to cele ako recesiu
Zaznamenané

“There is only one corner of the universe you can be certain of improving, and that's your own self.” Aldous Huxley

http://martinhuba.bandcamp.com/
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 22 otázok.