Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 18:21:46
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RUMBURAX *** 15.11. RANDAL  (Prečítané 30919 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Radomír
stály hosť
Príspevkov: 980

« Odpoveď #135 kedy: 16. November , 2008, 13:33:34 »

A ako sa pozdavalo cd?

Venujem ti jedno.

Dakujem....Teším sa až si ho pustím a trocha sa odviažem a omládnem.Aj s venovaním prosím.  Zdravíčko Rišo hra a také niečo ako vy.Asi ho ten včerajšok ovplyvnil.Len čakám kedy susedka začne buchotať.  :)
Zaznamenané

Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI :)
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #136 kedy: 16. November , 2008, 13:46:07 »

No ze som ja vcera nedosiel... Smútim Keby som vedel, ze bude tolko srandy a aj progy, tak obetujem aj tych 120 korun za vstupenku a dotrepem sa od frajerky z Devinskej. No nevadi, tak nabuduce. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #137 kedy: 16. November , 2008, 15:36:46 »

dobre popoludnie. ani neni co dodat :)

jo - o tych arpeggiach sa teda bude mlcat ?  Bavím sa skvele

Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #138 kedy: 16. November , 2008, 15:55:20 »

V poslednú dobu som akosi zanedbával metalové koncerty a vláčil sa po kadejakých jazzákoch a podobne...som rád, že som absolvoval účinný ušný prieplach. Hoci Rumburax nieje presne to, čo by som denno-denne počúval, na pódiu šlapali perfektne. Malo do gule, aj grády, aj ľudí to chytilo a na podmienky Randalu aj dobrý zvuk. Aby som použil Rastisovu terminológiu, chalani hrajú metal, ktorý nezaspal v osemdesiatych rokoch a má čo povedať aj dnešnej omladine. Nabudúce prídem na Rumburax znova.

Tá kapela pred nimi mala o niečo horší zvuk. Zrejme to bolo aj tým, že Rumburaci šlapali presnejšie aj na pódiu. Ale na druhej strane, keď spevák rozprával do mikrofónu, nerozumel som mu ani slovo. Až po treťom príhovore som sa dovtípil, že je to Čech. Kapelu po Rumburaxe som ani moc nevnímal, sedel som radšej pri bare.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #139 kedy: 16. November , 2008, 16:11:55 »

dobre popoludnie. ani neni co dodat :)

jo - o tych arpeggiach sa teda bude mlcat ?  Bavím sa skvele

kludne mi naloz :),hanbim sa,ale uz som pocvicil a mozem ti ich dojst zahrat :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #140 kedy: 16. November , 2008, 16:13:45 »

dobre boli, ja by som ani take nezahral :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #141 kedy: 16. November , 2008, 16:15:20 »

maš v paži čo Rasto ich hra lepšie?Huh!?? ked niečo neviem tak to nepouživam a hotovo ,nehraj arpegia Zdravíčko
« Posledná zmena: 16. November , 2008, 19:09:30 od joe » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #142 kedy: 16. November , 2008, 16:17:16 »

maš v paži čo Rasto ich hra lepšie?Huh!?? ked niečo neviem tak to nepouživam a hotovu ,nehraj arpegia Zdravíčko

presne - co ja tu budem kritizovat - ty mu naloz, vsak si tam nebol  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #143 kedy: 16. November , 2008, 16:42:25 »

maš v paži čo Rasto ich hra lepšie?Huh!?? ked niečo neviem tak to nepouživam a hotovu ,nehraj arpegia Zdravíčko

A ved to je uplne jedno, proste nevyslo tentokrat a inokedy som hral v pohode. Nemal som teraz cas ani moznost cvicit, tak to tak aj vyzeralo :). Ale je mi to uplne jedno, ale aspon bola chvilu vcera sranda :).
Zaznamenané
temo
miestny štamgast
Príspevkov: 1928

LONG LIFE ROCK,N,ROLL

« Odpoveď #144 kedy: 16. November , 2008, 18:28:35 »

A ved to je uplne jedno, proste nevyslo tentokrat a inokedy som hral v pohode. Nemal som teraz cas ani moznost cvicit, tak to tak aj vyzeralo :). Ale je mi to uplne jedno, ale aspon bola chvilu vcera sranda :).

dobré to bolo,jeb na nich  Bavím sa skvele ja radšej nehrám sola a nik ma nekritizuje   Bavím sa skvele
Zaznamenané

LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #145 kedy: 16. November , 2008, 18:51:49 »

ja som tiez chcel spomenut tie arpeigia, ale kedze s nami isel rano este na pifko, tak som si to rozmyslel  Bavím sa skvele
Zaznamenané

omen
pravidelný návštevník
Príspevkov: 202

Out of reality

« Odpoveď #146 kedy: 16. November , 2008, 19:21:35 »

rumburax jednoznacne najlepsi!ostatne kapely dost podpriemerne vykony nic v zlom ale iba nezmyseny hukot a pozerstvo bez napadu..dufam ze tu nejsu clenovia z ostatnych kapiel Popiskujem si
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #147 kedy: 16. November , 2008, 20:00:27 »

rumburax jednoznacne najlepsi!ostatne kapely dost podpriemerne vykony nic v zlom ale iba nezmyseny hukot a pozerstvo bez napadu..dufam ze tu nejsu clenovia z ostatnych kapiel Popiskujem si

Dakujeme este raz za vsetky pochvaly, asi sa teraz dlhsie na koncerte v BA neuvidime, najskor o par mesiacov, ale predpokladam ze uz s novymi songami a aj konecne s tym tolko odkladanym CD (aj ked to skor bude taky maxac + zopar prekvapeni).
Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #148 kedy: 17. November , 2008, 15:31:10 »

boze ja som na to uplne zabudol a sobotnajsi vecer som stravil doma v spolocnosti svojich rodicov....nabuduce  Je mi do plaču
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #149 kedy: 18. November , 2008, 09:40:45 »

boze ja som na to uplne zabudol a sobotnajsi vecer som stravil doma v spolocnosti svojich rodicov....nabuduce  Je mi do plaču

No vidis, a ste slubovali aj s Dugom a Matusom ze pridete. Ale aspon vas bubenik tam bol, ked uz vy ste sa na to vyprdli :).
Zaznamenané
Strán: 1 ... 8 9 [10] 11 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.09 sekund, 22 otázok.