Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 19:45:17
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: RUMBURAX *** 15.11. RANDAL  (Prečítané 30987 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #150 kedy: 18. November , 2008, 09:42:52 »

No vidis, a ste slubovali aj s Dugom a Matusom ze pridete. Ale aspon vas bubenik tam bol, ked uz vy ste sa na to vyprdli :).

na čomi si hral?Huh!?aparat???ibanez?Huh!?
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #151 kedy: 18. November , 2008, 09:44:08 »

semish ma aj ine ako ibanez?Huh!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #152 kedy: 18. November , 2008, 09:50:38 »

na čomi si hral?Huh!?aparat???ibanez?Huh!?

fiiiha, tak Joeovi musim odpovedat na takuto otazku :).

Gitara Ibanez j.custom 8427, zalozne boli Ibanez Universe UV777BK a Ibanez RG1527 RB.

Aparat Peavey 6505+ , Mesa Recto boxy A a B

TC Electronics G-system a Morley Bad horsie 2 wah pedal

Ondro hral na svoj aparat Hot, Randall boxy, a custom sedmicku od Sivcaka (ta na styl PRS) + jeho kopa efektov a krabiciek

Riso na svoje Hartke + Warwick boxy, Ibanez basa

« Posledná zmena: 18. November , 2008, 09:53:01 od Semish » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #153 kedy: 18. November , 2008, 09:56:44 »

fiiiha, tak Joeovi musim odpovedat na takuto otazku :).

Gitara Ibanez j.custom 8427, zalozne boli Ibanez Universe UV777BK a Ibanez RG1527 RB.

Aparat Peavey 6505+ , Mesa Recto boxy A a B

TC Electronics G-system a Morley Bad horsie 2 wah pedal

Ondro hral na svoj aparat Hot, Randall boxy, a custom sedmicku od Sivcaka (ta na styl PRS) + jeho kopa efektov a krabiciek

Riso na svoje Hartke + Warwick boxy, Ibanez basa

tažka otazka????ja že hraš na dual rectifier ,gitary som vedel,ale pivo hra dobre tieto velke skreslenia a vela ho aj vo svete metlaci použivaju..Dlho to bol moj naj aparat Zdravíčko

Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #154 kedy: 18. November , 2008, 09:58:56 »

tažka otazka????ja že hraš na dual rectifier ,gitary som vedel,ale pivo hra dobre tieto velke skreslenia a vela ho aj vo svete metlaci použivaju..Dlho to bol moj naj aparat Zdravíčko

Nie tazka otazka, praveze ma to potesilo ze si sa spytal, zatial na Mesu nehram, ale snad coskoro budem, Peavey bude zalozny aparat. Chcel som si dat po stromcek ten Roadking, ale akosi ma zruinovala kupa noveho bytu Smútim.
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #155 kedy: 18. November , 2008, 10:09:33 »

Pekná výbavička. Aj tam mám chuť urobiť anketu, odkedy prejdeš na LP CUSTOM a MESU :-)
Nech sa darí  Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #156 kedy: 18. November , 2008, 10:13:11 »

Nie tazka otazka, praveze ma to potesilo ze si sa spytal, zatial na Mesu nehram, ale snad coskoro budem, Peavey bude zalozny aparat. Chcel som si dat po stromcek ten Roadking, ale akosi ma zruinovala kupa noveho bytu Smútim.

to bola ale aspon o niečom investicia Bavím sa skvele
nekupuj si rodking je to zbitočne a najlepšie hra ten prvy rektač ,hra tučnejšie,čim viac možnsti a kanalov tym tenši zvuk a krutiš ako j*ebnuty,preto sa mi nepačila Mark4 lebo tam je gonbikov jak v ruskej helikoptere a každy sa da vytahovat to by som zalepil sekundovym lepom Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #157 kedy: 18. November , 2008, 10:16:14 »

ibanezky su vyborne gitary netreba menit za LPčka nehovoriac mnohym sa na ne zle hra,ja ked hram na LP vadi mi napr prepinač furt donho bucham asi ho urvem a bude  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #158 kedy: 18. November , 2008, 10:21:49 »

ibanezky su vyborne gitary netreba menit za LPčka nehovoriac mnohym sa na ne zle hra,ja ked hram na LP vadi mi napr prepinač furt donho bucham asi ho urvem a bude  Bavím sa skvele

Hrame na sedemstrunove gitary a taky LP pokial viem tak nie je Smútim (nehovoriac o tom ze som na Ibanez krky zvyknuty a predsa len LP je o niecom inom). Les Paul je nadherna gitara s vybornym zvukom a urcite raz jeden budem mat, ale nechcem ziadnu kopiu, proste chcem poriadny vyberany kus ktory uz budem ma na veky, nepotrebujem nastroj ktory sice vyzera ako LP , ale nie je to ono. Kazda firma vyraba aj podarene nastroje aj zle, aj Ibanez, aj Gibson aj hocikto iny. 
Na ten moj novy j.custom nedam dopustit, kazdy kto na to hral povedal ze je to vyborne (akurat ze sa to velmi tazko zhana).

Zaznamenané
RobG
inventár podniku

« Odpoveď #159 kedy: 18. November , 2008, 10:23:21 »

Joe ..mne zas vadí na strakáči VOLUME, furt ho stišujem pravačkou...Ibanez sú pekné gitary...keby boli bez Floydu, tiež ich mám pár doma... Na zdravie!
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #160 kedy: 18. November , 2008, 10:43:21 »

Joe ..mne zas vadí na strakáči VOLUME, furt ho stišujem pravačkou...Ibanez sú pekné gitary...keby boli bez Floydu, tiež ich mám pár doma... Na zdravie!
na strakači to maš pravdu aj ja stišujem a rozmyšlam zmenit potáky ,volume dozadu a ostatne neaktivne,mne floyd vyhovuje lebo mi to lepšie drži ladenie Na zdravie!
Zaznamenané

RobG
inventár podniku

« Odpoveď #161 kedy: 18. November , 2008, 10:47:09 »

Na zdravie! ..ja to dám asi na strakáči napevno na jeden volume, ktorý bude čím ďalej....TONE naplno a napevno.. Na zdravie!
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #162 kedy: 18. November , 2008, 11:13:20 »

Na zdravie! ..ja to dám asi na strakáči napevno na jeden volume, ktorý bude čím ďalej....TONE naplno a napevno.. Na zdravie!

Preto mam banjocaster iba s dvoma potakmi, ktore su dalej. (To stare Greco...) Na beznych mi to tiez vadi.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
peterst
pravidelný návštevník
Príspevkov: 439

Znalci vědí, co je svědí!

« Odpoveď #163 kedy: 18. November , 2008, 12:16:37 »

veru tak:

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,64099.0.html

Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #164 kedy: 19. November , 2008, 08:43:28 »

to bola ale aspon o niečom investicia Bavím sa skvele
nekupuj si rodking je to zbitočne a najlepšie hra ten prvy rektač ,hra tučnejšie,čim viac možnsti a kanalov tym tenši zvuk a krutiš ako j*ebnuty,preto sa mi nepačila Mark4 lebo tam je gonbikov jak v ruskej helikoptere a každy sa da vytahovat to by som zalepil sekundovym lepom Bavím sa skvele

Mas pravdu, mozno prve Recto hra lepsie, ale na Roadking sa mi pozdava moznost prepinania vykonu a moznost konfiguracie zapojenia lamp. Neviem preco ten aparat chcem, proste chcem, v zivote som prejebal sto litrov uz aj na vacsie hovadiny :).

Zaznamenané
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.122 sekund, 23 otázok.