Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 23:50:43
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vplyv starnutia dreva na zvuk - gitary, husle, klavír (debata)  (Prečítané 23340 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #75 kedy: 08. Júl , 2009, 17:34:41 »

Zdravím!!!!! Ako je podla Vás najlepšie odkladať el. gitaru?......lebo je viacej sposobov,zavesená na stene,uložena v stojane,v puzdre,kufri,,,,,ide mi o to aby gitara čím menej "trpela"   dík   Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #76 kedy: 08. Júl , 2009, 17:35:40 »

Zdravím!!!!! Ako je podla Vás najlepšie odkladať el. gitaru?......lebo je viacej sposobov,zavesená na stene,uložena v stojane,v puzdre,kufri,,,,,ide mi o to aby gitara čím menej "trpela"   dík   Bacha na vec kamo!

V puzdre. Nie je riziko ze Ti kydne na zem atd.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #77 kedy: 08. Júl , 2009, 17:39:35 »

................a ak ju po každom hraní uložím do tvrdého puzdra,kufra,nevadí,že drevo nedýcha?
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #78 kedy: 08. Júl , 2009, 17:43:45 »

V puzdre, ale opreté postojačky a nezatvoriť ho úplne - len privrieť aby netlačilo na struny a v tedy aj dýcha...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #79 kedy: 08. Júl , 2009, 17:57:09 »

naco je dobre aby dychala ? potrebuje kyslik ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #80 kedy: 08. Júl , 2009, 17:59:10 »

... aj jej nieco treba fuknut na noc, aby sa najedla ?  Nechajte ma vydýchať ako je pekne, ze laska k nastroju, ale odtial potial. Ja mam tiez rad svoju gitaru, ale usmieva s ana mna zo stojanu.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #81 kedy: 08. Júl , 2009, 18:05:01 »

ked v noci  dycha cez den sa odvdaci krajsim tonom
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 08. Júl , 2009, 18:12:25 »

Ano a najviac dychaju tie,na ktorych je nacapana polcentimetrova vrstva laku. :)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #83 kedy: 08. Júl , 2009, 18:12:57 »

Henry mal tyžden gitaru na dvore aj v daždi Bavím sa skvele teraz ma krasny image ..myslim staru gibson SG Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #84 kedy: 08. Júl , 2009, 18:15:00 »

................a ak ju po každom hraní uložím do tvrdého puzdra,kufra,nevadí,že drevo nedýcha?
drevo nedycha nieje živočich drevo horí a plava ale nedycha Bavím sa skvele
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #85 kedy: 08. Júl , 2009, 18:15:06 »

Ano a najviac dychaju tie,na ktorych je nacapana polcentimetrova vrstva laku. :)

tak ale na noc treba predsa dat dolu krytku z potakov, pripadne od tremola a dat vonku snimace aby mohol cirkulovat vzduch cez nastroj
« Posledná zmena: 08. Júl , 2009, 18:16:35 od Krtko » Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #86 kedy: 08. Júl , 2009, 18:15:54 »

Henry mal tyžden gitaru na dvore aj v daždi Bavím sa skvele teraz ma krasny image ..myslim staru gibson SG Bavím sa skvele
..no lenže on ju zabudol celu zimu na radiatore a sa mu rozsušila,tak ju musel dat na dažd zapučat...  Bavím sa skvele
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 08. Júl , 2009, 18:17:05 »

tak ale na noc treba predsa dat dolu krytku z potakov, pripadne od tremola a dat vonku snimace aby mohol cyrkulovat vzduch cez nastroj
a navrtat par "vetracich šacht" jak to teraz robi Gibson   Bavím sa skvele
Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #88 kedy: 08. Júl , 2009, 18:23:52 »

tak ale na noc treba predsa dat dolu krytku z potakov, pripadne od tremola a dat vonku snimace aby mohol cyrkulovat vzduch cez nastroj
a občas s nou ist do kina na nejaky lahši film aby chytila ton
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #89 kedy: 08. Júl , 2009, 18:46:59 »

ak je to bezna gitara a nie nejaky drahy alebo raritny kusok, tak je uplne jedno, ako s nou budes zachadzat. ked sa bojis zodrancov, tak sa snaz s nou moc nebuchat a nenechavat ju na miestach, kde sa o nu moze zakopnut a to je tak cele co by som riesil... a pri LP pozor, ako ho polozis a s hlavou moc nebuchat, radsej vobec...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 22 otázok.