proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 26. Október , 2008, 10:34:47 » |
|
...dufam,že si pamäta ,že si mi telefonoval o 02:20 v noci. Čo si mi chcel povedat,že je zmena času a si mam prestavit hodiny? / fakt sa mi nechcelo vstavat z postele a zdvihnut mobil/ To som ja volal z Iggyho mbilu. Som sa Ti len chcel predstavit.
|
|
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 10:35:09 od Progrocker »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Radomír
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 26. Október , 2008, 10:45:22 » |
|
To je skvelé.O takom čase.Škoda že sa cez mobil nedá dat pár tisíc voltov-iste by si to imaginarné tlačítko stlačil.
|
|
|
Zaznamenané
|
Nečum-uč sa,cvič a hraj!Nech si dobrý ako VAI
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 26. Október , 2008, 11:02:10 » |
|
kua ,kde hral Kroko ? Zase mi nieco uslo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 26. Október , 2008, 11:02:51 » |
|
kua ,kde hral Kroko ? Zase mi nieco uslo Vela piv Ti uslo.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 26. Október , 2008, 11:05:01 » |
|
Vela piv Ti uslo. aj ja mam od teba neprijaty hovor 2,20h to je uchylka ,ale už som si zvikol ked maš seknute musiš volat oponentom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 26. Október , 2008, 11:07:33 » |
|
aj ja mam od teba neprijaty hovor 2,20h to je uchylka ,ale už som si zvikol ked maš seknute musiš volat oponentom To uz je nasa tradicia. Vcera sa hromadne volalo vselikomu. Aspon ale vidis, ze uz som menej casto na pive ako kedysi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 26. Október , 2008, 11:12:36 » |
|
To som ja volal z Iggyho mbilu. Som sa Ti len chcel predstavit. Nesmieš zabudat,že Bol je v inom časovom pásme ako BA. To znamena,že ked v BA ešte veselo hýrite u nas už pomaly vstávame.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 26. Október , 2008, 11:13:58 » |
|
Nesmieš zabudat,že Bol je v inom časovom pásme ako BA. To znamena,že ked v BA ešte veselo hýrite u nas už pomaly vstávame. No vidis, cize najblizsie zavolam este o hodinku neskor.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 26. Október , 2008, 12:26:19 » |
|
aj mne sa včerajší koncert strašne páčil aj zvyšok predĺženej noci bol super... i keď - mohli ju predĺžiť aspoň o tri hodiny... a som rada, že Braňo vôbec nevyzerá ako fico, takže už nehrozí, že ho budem voliť... teším sa, že sa ďalší moji kamoši z netu premenili na skutočných ľudí...
|
|
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 12:31:11 od brambora »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 26. Október , 2008, 12:35:08 » |
|
1. kroko parada 2. bara parada 3. vela alkoholu
Iggy, keď ešte niekedy pôjdeš cez Rusovce a budeš smädný, zastav sa, hodíme orosené pivo... Rado, Rišo, škoda, že ste neostali do konca...
|
|
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 12:36:16 od brambora »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 26. Október , 2008, 12:45:38 » |
|
No a povie mi uz niekto ,kde to vlastne bolo Hadam nie v Rusfciach na tej strelnici
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 26. Október , 2008, 12:47:50 » |
|
No a povie mi uz niekto ,kde to vlastne bolo Hadam nie v Rusfciach na tej strelnici nie, v Randale/i (?)
|
|
« Posledná zmena: 26. Október , 2008, 12:48:10 od brambora »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 26. Október , 2008, 12:48:25 » |
|
Iggy, keď ešte niekedy pôjdeš cez Rusovce a budeš smädný, zastav sa, hodíme orosené pivo... Rado, Rišo, škoda, že ste neostali do konca... ja by som si mozno cestu do rusoviec dal aj dnes, ale ked, tak radsej kofolu dnes
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
bara
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 26. Október , 2008, 12:52:27 » |
|
ja by som si mozno cestu do rusoviec dal aj dnes, ale ked, tak radsej kofolu dnes dnes nie, večer idem na džezáky, a predtým musím robiť do školy, ale vo štvr, pi, so, ne, sú prááázdniny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 26. Október , 2008, 12:54:06 » |
|
dnes nie, večer idem na džezáky, a predtým musím robiť do školy, ale vo štvr, pi, so, ne, sú prááázdniny ok, tak ja si to pisem do kalendara
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|