Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 30. Október , 2008, 23:34:40 » |
|
GHS, nie si sam, co mas tento pocit. Teda ja ho nemam, ale napr. kamos to vidi rovnako. Vsetko je to o tom, kto si to ako berie, ale napr. ta tema o Rollbreakers minule trochu vyviedla z miery aj mna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 31. Október , 2008, 00:31:57 » |
|
co riesite zase za picoviny. sak toto je tu volne. kazdy moze dristat co len chce, ak dodrzuje tych par pravidiel, co forum ma. to, ze sa tu objavuje cim dalej, tym viac nazorov, co ani nesu poriadne nazory, ale skor nalady a klesa priemerna uroven spatnej vazby, je pochopitelne. od zalozenia fora sa jeho clenska zakladna znacne rozsirila, takze logicky pribudlo balastu. kedysi sem chodili skratka ludia, co k teme naozaj mali co povedat, ale ti uz forum davno poznaju a to nabera uz hlavne takych, co by mali skor citat, nez pisat. na to tu ale nemame admina, aby to ustrazil poznam inak forum, ktore malo identicku genezu a aj toto obdobie je prechodne.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 31. Október , 2008, 18:57:40 » |
|
je pravda, ze dokola tie iste temy, typu - aky je rozdiel medzi singlom a humbuckerom? - ake je najlepsie 10W kombo, su uz 1000x odpovedane a ide len o lenivost... ale cenim si tvoj nazor, vazne.......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 31. Október , 2008, 19:24:33 » |
|
V poslednej dobe (ako sledujem toto forum) sa mi zda alebo ... no neviem.Proste.Je tu dost ludi co na vsetko len pichuju ... .... atd ... Urcite tvoj nazor je cenny (ako nazor kohokolvek kto napise nieco zmysluplne), ale napis prosim aj nejake napady (ak mas) ako tuto situaciu zlepsit. Lebo takto je to len "pitchovanie" na "pitchujucich", a to nemyslim ozaj nijako v zlom. Ja osobne mam napriklad jeden napad ktory by mohol situaciu zakladania stale tych istych (a tym padom potom nezmyselnych) tem vyriesit. Co keby sa na tomto webe spravila "encyklopedia" (nieco na styl wikipedie), kde by sa zhromazdovali vsetky informacie prave typu aky aparat do 10 000, aka gitara, ake su typy gitar, ake su snimace, struny ... atd. So Zakkym a Duskym sme sa o tom uz bavili a im sa tento napad pozdaval a pravdepodobne sa aj niekedy bude realizovat. Co si o tom myslite? Dobre? Blbost?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 31. Október , 2008, 19:27:49 » |
|
Urcite tvoj nazor je cenny (ako nazor kohokolvek kto napise nieco zmysluplne), ale napis prosim aj nejake napady (ak mas) ako tuto situaciu zlepsit. Lebo takto je to len "pitchovanie" na "pitchujucich", a to nemyslim ozaj nijako v zlom.
Ja osobne mam napriklad jeden napad ktory by mohol situaciu zakladania stale tych istych (a tym padom potom nezmyselnych) tem vyriesit. Co keby sa na tomto webe spravila "encyklopedia" (nieco na styl wikipedie), kde by sa zhromazdovali vsetky informacie prave typu aky aparat do 10 000, aka gitara, ake su typy gitar, ake su snimace, struny ... atd. So Zakkym a Duskym sme sa o tom uz bavili a im sa tento napad pozdaval a pravdepodobne sa aj niekedy bude realizovat.
Co si o tom myslite? Dobre? Blbost?
viac to rozvin, ved uz tu su temy gitra do 10 litrov.. v com sa to bude lisit od beznej temy?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 31. Október , 2008, 19:28:13 » |
|
Dobrý nápad. Akurát by som k nemu ešte pridal nejaké hodnotenie článkov tej wiki ,pripadne dávania pozitívnych/negatívnych hlasov. Ak sa niekto nestotožňuje tak tam nedá svoje emócie v 10 riadkovej podobe plnej pokusov o iróniu ale iba pridá svoj negatívny hlas.
|
|
« Posledná zmena: 31. Október , 2008, 19:28:55 od yngsteen »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 31. Október , 2008, 19:33:36 » |
|
Dobrý nápad. Akurát by som k nemu ešte pridal nejaké hodnotenie článkov tej wiki ,pripadne dávania pozitívnych/negatívnych hlasov. Ak sa niekto nestotožňuje tak tam nedá svoje emócie v 10 riadkovej podobe plnej pokusov o iróniu ale iba pridá svoj negatívny hlas. Dobry napad, dik moc. To musime potom dohodnut so Zakkym , novym "hlavnym technologom" tohto webu. viac to rozvin, ved uz tu su temy gitra do 10 litrov.. v com sa to bude lisit od beznej temy?
Praveze ziadna nova tema, jeden clanok (pozri si ako je robena wikipedia) v nejakom standardnom formate, kde moze kazdy prispiet svojimi znalostami (samozrejme to musi byt k veci) a admini (ale niekto povereny) by raz za cas pozrel ze ci tam nie su popisane uplne hovadiny a nejake "prudko subjektivne" nazory.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 31. Október , 2008, 20:39:36 » |
|
Ja by som navrhoval "rozdelit" forum na dve časti: 1, "Odborne"- testy,technicke rady k aparatom,gitaram,atd.- tam by sa netolerovali žiadne O.T., kecy, blablabla,smajle a podobne ....... ,čiže take " high forum". /samozrejme pre všetkych/ Tam by sa každa novozaložena tema posudzovala "prisnejšie z hladiska jej prinosu a odbornosti" a keby nesplnala "kriteria"-presunut dole. 2."Volne"-tam by boli ostatne veci/ vratane:" poradte brnkatko na metal"/,rady začiatočnikom, debata o 3 tis. gitarach a ostatne temy.
|
|
« Posledná zmena: 31. Október , 2008, 23:42:26 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516
lenivy cvicit
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 31. Október , 2008, 22:35:55 » |
|
v drvivej vacsine pripadov ide o "lenivcov" hej, lenivy lenivci su to vsetci
|
|
|
Zaznamenané
|
Hi Bender! Hi Fender!
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 31. Október , 2008, 23:16:32 » |
|
rady začiatočnikom, debata o 3 tis. gitarach a ostatne temy.
a co mas proti 3tisicovym gitaram??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 31. Október , 2008, 23:28:10 » |
|
a co mas proti 3tisicovym gitaram?? Pišem niekde,že mam niečo proti 3tisicovym gitaram ? / aj ked vlastne mam, ale nebudem to tu rozoberat/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 31. Október , 2008, 23:42:46 » |
|
a co mas proti 3tisicovym gitaram?? sekerku a zapalky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 31. Október , 2008, 23:43:49 » |
|
admini (ale niekto povereny) by raz za cas pozrel ze ci tam nie su popisane uplne hovadiny a nejake "prudko subjektivne" nazory.
napad to je dobry, ale horecitovana veta je tazko ustrazitelna...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 01. November , 2008, 00:01:05 » |
|
sekerku a zapalky mojho milaaaasika??? najlepsieho na kt. musim urobit review??
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 01. November , 2008, 05:24:59 » |
|
Urcite tvoj nazor je cenny (ako nazor kohokolvek kto napise nieco zmysluplne), ale napis prosim aj nejake napady (ak mas) ako tuto situaciu zlepsit. Lebo takto je to len "pitchovanie" na "pitchujucich", a to nemyslim ozaj nijako v zlom.
Ja osobne mam napriklad jeden napad ktory by mohol situaciu zakladania stale tych istych (a tym padom potom nezmyselnych) tem vyriesit. Co keby sa na tomto webe spravila "encyklopedia" (nieco na styl wikipedie), kde by sa zhromazdovali vsetky informacie prave typu aky aparat do 10 000, aka gitara, ake su typy gitar, ake su snimace, struny ... atd. So Zakkym a Duskym sme sa o tom uz bavili a im sa tento napad pozdaval a pravdepodobne sa aj niekedy bude realizovat.
Co si o tom myslite? Dobre? Blbost?
v pohode. a teraz si to zober ako projekt. kto to urobi? kedy? kto bude zodpovedny? ake z toho mozu plynut chyby a ako a kto ich bude riesit? ako vyzera cost-benefit bilancia? nic proti, naopak. len je za tym viac, nez by sa mohlo zdat... napad, to je najmenej...
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
|