Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 11:55:32
Strán: [1] 2 3 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Chcem sa vyjadrit ...  (Prečítané 53867 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
GHS
Hosť
« kedy: 30. Október , 2008, 22:19:35 »

V poslednej dobe (ako sledujem toto forum) sa mi zda Huh! alebo ... no neviem.Proste.Je tu dost ludi co na vsetko len pichuju ... niekto nieco spravi (a je to napriklad ... pocuvatelne,zaujimave,k veci alebo bla bla bla) a znesu ho pod ´´ciernu zem´´.Niekto nahra nieco konzumne,dobre,zaujimave ... samozrejme ze par ludi musi ´´vyjadrit svoj nazor´´ ze vsetko je na hovno,zly zvuk a neviem co vsetko.Poznamky typu ´´totalne na p... zvuk , kup si lampu´´ lebo jedine to hra dobre ... Ale kde ma mlady clovek zobrat prachy na lampove kombo?Kazdy nejak zacinal a urcite nemal hned ... ja neviem co.Na druhej strane niekto sem pleskne totalnu pi....nu a vynesu ho do neba ze je to svetove,perfektne a bla bla bla ...Cim to teda je?Ze tu a to alebo ono ... alebo kamarat mojho kamarata ... a preto je to dobre (aj ked osobne ma iny nazor ale napise ... len aby sa vopchal niekomu do prdele) ... ja neviem.Pripada mi to ako keby vsetci co chcu priniest nieco pre toto forum robili vsetko zle.Ako keby bolo len par ´´vyvolenych´´ ktory robia vsetko akoze ok a zbytok je shit.Pride mlady chalan,zaregistruje sa sem ... chce sa nieco dozvediet tak zalozi temu.Ale vzapäti mu niekto hned napise ci je drbnuty,ze uz tu taka tema je,ze (asi je kkt) a podobne.Odkial to ma hned vediet???Niesom tu moc dlho (cca 3 roky zaregistrovany) ale pred 3-mi rokmi to tu nebolo o urazani a podobnych veciach.Skor sa len upozornilo a hotovo.Nechcem sa  tymto prispevkom nikoho dotknut ... len konstatujem.Zhrnul som to len do par viet.Ale nejak som mal potrebu vyjadrit sa.Dufam ze som mohol ...

Nikoho nebudem menovat.Ti,ktorych sa to tyka sami budu vediet ...Viac sa nebudem vyjadrovat.Dakujem za precitanie tychto riadkov.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 30. Október , 2008, 22:30:59 »

kym nebudes konkretny, nijako tento Tvoj prispevok nicomu nepomoze a zbytocne si ho pisal
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 30. Október , 2008, 22:31:36 »

Pride mlady chalan,zaregistruje sa sem ... chce sa nieco dozvediet tak zalozi temu.Ale vzapäti mu niekto hned napise ci je drbnuty,ze uz tu taka tema je,ze (asi je kkt) a podobne.Odkial to ma hned vediet???
v drvivej vacsine pripadov ide o "lenivcov", ktorym robi problem vyhladat si aspon zakladne informacie aby sa vedeli spravne spytat, pripadne si nastudovat danu problematiku, vyhladat predchadzajucu diskusiu a pokracovat v nej. cakajuci, ze to niekto spravi za neho (skromne si myslim)
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 30. Október , 2008, 22:32:05 »

kym nebudes konkretny, nijako tento Tvoj prispevok nicomu nepomoze a zbytocne si ho pisal

Nevadi ... to je v poriadku  Na zdravie!
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #4 kedy: 30. Október , 2008, 22:32:55 »

a rozmysli si koho konkretne aby tu tvoje meno nesvietilo nacierno  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
brmbolec
stály hosť
Príspevkov: 906

« Odpoveď #5 kedy: 30. Október , 2008, 22:35:49 »

Možno je problém niekedy v rodinkárstve, poznám sa s hentým a tamtým a s hentým som sa minule nadrbal tak na jeho ukážky použijem iný meter. Je to ale trochu neobjektívne. Vážim si keď niekto napíše to čo si myslí.
Zaznamenané

Malé, ale potešia :)
majso
stály hosť
Príspevkov: 1133

« Odpoveď #6 kedy: 30. Október , 2008, 22:45:28 »

V poslednej dobe (ako sledujem toto forum) sa mi zda Huh! alebo ... no neviem.Proste....
nedočítal som to, ale.. kúp si lampu!
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #7 kedy: 30. Október , 2008, 22:51:52 »

konkretne ak mas mysli situaciu ked vcera johnzo zalozil temu: kupim gitaru do 15000 Sk, tak ja som mu napisal, ze exstuje uz podobna tema (kupim gitaru do 16000 Sk) a ze moze  pokracovat v nej.
ak sa ti na tom nieco nezda, tak potom ?§!.

inak by to tu vyzeralo asi takto:

kupim gitaru do 9800 Sk
poradte gitaru do 10000
sestra kupje gitaru do 10000
poradte gitaru pre zaciatocika
kupim lacnu gitaru
dajte tipy na gitary do 8500
pls...poradte gitaru
kupujem si prvu gitaru
aku si mam vybrat girau?Huh!
ake su dobre gitary do 10 litrov
------------------------------------------
pritom sa vsetky potrebne veci moze novacik niekdedy v buducnosti dozvediet v jednej teme namiesto preklikavania sa x temami...
« Posledná zmena: 30. Október , 2008, 22:53:57 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #8 kedy: 30. Október , 2008, 23:00:02 »

tam uz je potom nastup tym lenivcov,ktory po uzreni temy s 40 stranami radsej zalozia svoju,ze nic nenasli Bavím sa skvele

no ale ved to moze byt prave vyhodne, ked najde temu so 40 stranami, je predpoklad, ze sa tam viac dozvie... Som metlak
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Zeck
miestny štamgast

« Odpoveď #9 kedy: 30. Október , 2008, 23:07:36 »

ale ver tomu ze to citat nebude!!! cest vynimke Som frajer Bavím sa skvele Na zdravie!

no tak potom asi nema zaujem sa nieco dozvediet  Bleee a to ho potom mozem ebat...
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #10 kedy: 30. Október , 2008, 23:13:57 »

Možno je problém niekedy v rodinkárstve, poznám sa s hentým a tamtým a s hentým som sa minule nadrbal tak na jeho ukážky použijem iný meter. Je to ale trochu neobjektívne. Vážim si keď niekto napíše to čo si myslí.
ale co je akoze v rodinkarstve?
ci ho poznam alebo nie ci som sa snim nadrbal alebo sme boli jebat v cervenom dome spolu kurvy a nepaci sa mi ta ukazka tak nepisem ze sa mi nepaci a ked sa mi paci tak nepisem ze sa mi paci Zdravíčko
snad za to ze je kamos a ma to hnusny zvuk alebo spravil nieco na picu tak mu nenapisem ze je to strasne po pici napisem mu ze by si to mal inak zahrat alebo inak spravit Bavím sa skvele Na zdravie!
« Posledná zmena: 30. Október , 2008, 23:17:11 od Valla » Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 30. Október , 2008, 23:17:32 »

mne mazu stale a co akoze?

skús si prečítať ešte raz čo som písal. Je tam niečo o mazaní?
Zaznamenané

brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 30. Október , 2008, 23:19:34 »

ci ho poznam alebo nie ci som sa snim nadrbal alebo sme boli jebat v cervenom dome spolu kurvy a nepaci sa mi ta ukazka tak nepisem ze sa mi nepaci a ked sa mi paci tak nepisem ze sa mi paci Zdravíčko
snad za to ze je kamos a ma to hnusny zvuk alebo spravil nieco na picu tak mu nenapisem ze je to strasne po pici napisem mu ze by si to mal inak zahrat alebo inak spravit Bavím sa skvele Na zdravie!

táto reakcia je už lepšia :)
Zaznamenané

Valla
miestny štamgast
Príspevkov: 2227

nikki sixx a palo horvath 4ever :D :D

« Odpoveď #13 kedy: 30. Október , 2008, 23:19:42 »

skús si prečítať ešte raz čo som písal. Je tam niečo o mazaní?
sak som si to opravil  Zdravíčko
Zaznamenané

Milujem Marshall Si píš!!!
piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D
Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod,
Veď celý svet mi leží pri nohách
ja nečakám na žiadny návod
mám svojich síl za celý národ.
 Skončím to trápenie s tou mojou výchovou,
nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
brmbolec
stály hosť

« Odpoveď #14 kedy: 30. Október , 2008, 23:21:13 »

sak som si to opravil  Zdravíčko

záhada vyriešená :)
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.