No dlho som vas nevidel nazivo. Nehorazne dobre to bolo. Az som ostal zaskoceny. Tie songy ste hravali aj predtym ci to su uplne nove?
Zvuk bol podla mna prave naopak skoro idealny. Vsetko bolo super pocut. Dlho som nepocul v randali lepsi zvuk.
Mame dobre aparaty,gitary a aj celkom dobre bedne(prisiel som na to, ze 4 x 12 v Randali je uplna zbytocnost) a hlavne sme pocuvali skusenejsich ludi(Majo+Sumo),co sa tyka nastavenia, ale stacilo dat iba dole vysky
. Konecne som mal dobry pocit, zo zvuku a tym padom je aj lepsi pocit z hry. Nazvucenia gitar bola otazka 5 min. a kapely cca10 min. ak si odmyslime zvucenie bicich. Hrali sme veci, ktore su uz v podstate dost stare,ale niektore su upravene okrem predposledneho songu. Bubennik pomaha so spevom a je tam dobra basa, takze vsetko znie trosku inak a podla mna lepsie. Nove veci a aj covery budu. V podstate sme si chceli len overit ako to slape s basou a vlastne ako nam to slape celkovo... Este raz dakujem, tym ktori prisli a zaroven sa ospravedlnujem, ze sme dali vediet tak neskoro... Nabuduce sa polepsime.