iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 04. November , 2008, 11:18:47 » |
|
Akcia bola naozaj pripravena akoby prisla nejaka zabehnuta europska banda. Pivo, kofola, obcerstvenie (podotykam, ze vyborna ciganska), oficialny aj neoficialny merchandise, predaj CD. Hala uplne nova, cista, zachody ciste. Ma iba dve nevyhody. Je od ruky (okraj vinicneho) a je privelka na taketo "lokalne" koncerty. Kapacitou by kludne uzivila kapely ako Helloween a podobne.
Hudobne ma najmenej zaujimal Axis. Galadriel velmi nepocuvam, ale ked je kvalitna kapela tak aj napriek odlisnemu zanru si ju dokazem vypocut a nevadi mi to. Dorian gray vyborne podla super podla ocakavani + mali najlepsi zvuk v ramci "predkapiel". Arakain som videl stvrty krat a pred koncertom som podotkol, ze neviem cim by ma este prekvapili a niekto ma doplnil "Arakain prekvapi vzdy tym, ze hraju vzdy dobre" a mal pravdu.
btw. Vcera bol aj mensi clanok v NOVOM CASE! o sobotnajsom koncerte, kde spomenuli DG a dali tam aj vadimovu fotku. Celebrityyy :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 05. November , 2008, 01:51:15 » |
|
kurna tak to uz sa tsim ako kazdy den budem citat s kym vadim spal len počkaj, keď sa dozvieš, že s tebou..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 05. November , 2008, 06:38:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. November , 2008, 07:13:09 » |
|
nnooooo, dobre dievcata dna
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. November , 2008, 07:30:34 » |
|
Vadim robiš mi radost maš moju oblubenu značku a ešte bielu ,normalny Sambora
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. November , 2008, 07:34:38 » |
|
Vadim robiš mi radost maš moju oblubenu značku
TYME ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. November , 2008, 07:42:51 » |
|
TYME ? si ty ale K.....take gitary použivaš ty, čo horšie ..ja mam iny park..mal si mesiac normalnu gitaru a si mudry ako radio jerevan
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. November , 2008, 07:43:44 » |
|
nnooooo, dobre dievcata dna
jednoznacne ta nalavo!!!! kks ani do prace nepojdem asi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. November , 2008, 14:38:28 » |
|
Vadim robiš mi radost maš moju oblubenu značku a ešte bielu ,normalny Sambora musim uznat Joe moj kamrat, ze strakace su fakt popici gitary. Gibsony odkladam na 10 rokov do skrine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 05. November , 2008, 14:40:55 » |
|
for all - dufam, ze sa bude pisat o kazdom z vas a ze zazijete tie krasne chvile na velkom podiu a ne v krcme pri hrani kokotin. uprimne vam to prajem, aspon tym, co maju gule a tah na branu.. je to popici a podla mna pre taketo chvile sa oplati zit. tak vstyk a makat na sebe, tvorit hudbu a presadzovat sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jaywalker
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 05. November , 2008, 14:43:00 » |
|
Statman uz na vzdy vadimisimo???, ako by som ta mohol predsvecit ze telacaster je the future? ? john.
|
|
|
Zaznamenané
|
Pawn shop junker collector freak, cheapy loving trash wielding finger speaking player unleashed
|
|
|
Dorian
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 05. November , 2008, 14:46:25 » |
|
Statman uz na vzdy vadimisimo???, ako by som ta mohol predsvecit ze telacaster je the future? ? john. Hi John, no az ked mi zajebe a zacnem hrat country (fuuuuuuuuj), ale to radsej prestanem hrat uplne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 05. November , 2008, 14:46:56 » |
|
Johny, Ty radšej Vadima nepresviedčaj o ničom, on vie kde je sever...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|