Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 10:31:05
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blue Effect 7.11.2008 (unplugged)  (Prečítané 9764 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #15 kedy: 08. November , 2008, 03:55:20 »

Joe, Braňo, ani na tomto unplugged koncerte to pre mňa teda vôbec nebola nuda...  :) Hladíkové sóla aj na akustickej gitare zneli výborne a boli excelentné! aj ostatní hudobníci boli výborní, atmosféra aj napriek tomu, že bolo málo ľudí v publiku, bola skvelá...

...ale dosť mi bolo ľúto, keď mi po koncerte hovoril basák, že ešte nikdy nehrali pre tak málo ľudí... a tak som sa na vás trochu potichu hnevala...

:) a pozvali ma do Zvolena o dva týždne na koncert, lebo môj tanec Blue Effect ocenili...  :) a tam budú už plugged (!)
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #16 kedy: 08. November , 2008, 08:58:17 »

ja som na nich vyrastal a videl som ich v origoš zostave ešte s vladom čechom frešom a veselim a to bola uplne ina kapusta,dnes su to len tiene starych kapiel ale je to aj tak dobre Zdravíčko  radim bol roky moj najoblubenejši gitarista a mišik spevak,škoda že vačšina z vas nezažila tie ich naozajstne koncerty Na zdravie! tak isto aj andršt Zdravíčko
« Posledná zmena: 08. November , 2008, 10:02:15 od joe » Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 08. November , 2008, 10:31:47 »

ja som na nich vyrastal a videl som ich v origoš zostave ešte s vladom čechom frešom a veselim a to bola uplne ina kapusta,dnes su to len tiene starych kapiel ale je to aj tak dobre Zdravíčko  radim bol roky moj najoblubenejši gitarista

Verim Joe, preto ja moc nechodim na koncerty starych kapiel lebo len malokedy mi to splni ocakavania. Ich albumy zo 70tych rokov az po 33 mam napocuvane naspamat a bohuzial v dnesnej podobe ako to hraju sa to na stare verzie nehrabe ani zo stvrtiny. Co sa Hladika tyka, ten je skvely aj teraz, len mne proste vadia nove "zmodernene" verzie starych klasik a jeho spoluhraci.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #18 kedy: 08. November , 2008, 10:32:47 »

:) a pozvali ma do Zvolena o dva týždne na koncert, lebo môj tanec Blue Effect ocenili...  :) a tam budú už plugged (!)

:) Vidim, ze si sa nezaprela. Bravooo
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #19 kedy: 08. November , 2008, 10:54:28 »

Verim Joe, preto ja moc nechodim na koncerty starych kapiel lebo len malokedy mi to splni ocakavania. Ich albumy zo 70tych rokov az po 33 mam napocuvane naspamat a bohuzial v dnesnej podobe ako to hraju sa to na stare verzie nehrabe ani zo stvrtiny. Co sa Hladika tyka, ten je skvely aj teraz, len mne proste vadia nove "zmodernene" verzie starych klasik a jeho spoluhraci.
presne.Pre mna je Svitanie svetova trieda,33 bol už taky popik, ale mne sa pačil velmi.Dnes mi vadi ked tam hraju ine generacie je to citit ,pre mna ked tam nieje jeden člen je to pruser a ked dvaja je to ina kapela,čech bol sučast BE tak ako Bonhem Zeplov,bez neho je to pre mna o ničom,ale chapem kapelky že aj tak chcu hrat Na zdravie!
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #20 kedy: 08. November , 2008, 10:57:46 »

pre mna ked tam nieje jeden člen je to pruser a ked dvaja je to ina kapela,čech bol sučast BE tak ako Bonhem Zeplov,bez neho je to pre mna o ničom,ale chapem kapelky že aj tak chcu hrat Na zdravie!

Ano, on mal svoj feeling, je fakt ze dost tu kapelu dotvaral. Nebol to ziaden technicky bubenik, bol tusim samouk, ale mal vlastny prejav.
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #21 kedy: 08. November , 2008, 11:05:20 »

Ano, on mal svoj feeling, je fakt ze dost tu kapelu dotvaral. Nebol to ziaden technicky bubenik, bol tusim samouk, ale mal vlastny prejav.
bol užasny a velmi sa mi pačila hra Freša v tej dobe a Vesely tak isto aj klavesove kompozice bolo to k veci, nemam rad dnešny jazz ani nevedia čo a skym hraju, kopec nezmyselnych zvukov a ludia sa tvaria že tomu rozumeju, ako ked tomu nerozumeju ty čo hraju Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #22 kedy: 08. November , 2008, 11:11:48 »

To je na dlhsiu debatu pri dobrom pivku. :)
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #23 kedy: 08. November , 2008, 11:30:50 »

tak som si pozrel, popocuval... vacsina skladieb ma nejak extra nezaujala. ak hra arzen folkmetal, tak toto bol taky folkrock. progresivnejsia tam bola jedna-dve skladby, co som pocul. tou s nazvom Rajky ma tak naozaj zaujali, inak vsetko prijemne, kapelka zohrana a slapava, ale nic extra unikatne mi to neprislo. este na konci hodili take medley klasickych rockovin, kde si clovek mohol porovnat, ako im to ide v porovnani s inymi kapelami a musim povedat, ze teda vynikajuci hudobnici. hlavne spevak a basak velice kvalitni. hladik hral sice velmi pekne, ale ked sa pustil do rychlejsieho solovania (a nerobil to zriedkavo), tak tam bolo dost vela spiny a nie vzdy uz to zaznelo ako sa patri. zvlast improvizacie. no ale celkovo aj tak velmi dobry dojem zanechali.
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #24 kedy: 09. November , 2008, 10:31:49 »

bol užasny a velmi sa mi pačila hra Freša v tej dobe a Vesely tak isto aj klavesove kompozice bolo to k veci, nemam rad dnešny jazz ani nevedia čo a skym hraju, kopec nezmyselnych zvukov a ludia sa tvaria že tomu rozumeju, ako ked tomu nerozumeju ty čo hraju Bavím sa skvele
preeesne toto je aj moj nazor  Na zdravie!  ani stipka melodie alebo nejakeho spolocneho citenia...
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #25 kedy: 09. November , 2008, 10:54:04 »

preeesne toto je aj moj nazor  Na zdravie!  ani stipka melodie alebo nejakeho spolocneho citenia...

aaale chalani zas to nehadzte vsetko do jedneho vreca Žmurk da sa najst aj kopec dobreho aj v sucasnej jazzovej muzike dokonca aj v sucasnom be bope. Len samozrejme tazko tomu rozumiet bez kontextu. Ak mas ucho na tie harmonie a postupnosti cez ktore hra solista tak dokazes najst suvislost medzi tym co hra a on a doprovod. Ja rozhodne nie som z tych co by na to mali ucho ale obcas ked skladbu dobre poznam a pocujem to tam tak si to fakt ze uzijem, ale keby som to pocuval ako "tabula rasa" tak tomu nerozumiem. Aj ked napriklad mam dojem ze co bol vo stvrtok ten bugala, tak hral asi fakt len pre jazzovych muzikantov a fajnsmekrov, to sa mi nepacilo, nerozumel som tomu, ale ked chcete niekoho fakt dobreho sucasneho vypocujte si napr. jimmyho bruna to je taky neo bop
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #26 kedy: 09. November , 2008, 11:39:53 »

comu treba rozumiet ? o ako mam ist na koncert a teraz pozorovat, kto ake harmonie dava? Ja mam rad jazz, ked je nejaka tema a nosna melodia a ta sa dotvara improvizaciami a podobne, to berem. Ale bezduche onanovanie sa mi moc nepaci. Su aj dobre popove, jazzove, funky a ine zanre , ktore aj ked ich nepocuvas tak vies povedat ze je to dobre, lebo zakladom vsetkeho je melodia , ak neni niekede melodia je to cele na chuja a je uplne jedno kto to hra
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #27 kedy: 09. November , 2008, 11:43:48 »

aaale chalani zas to nehadzte vsetko do jedneho vreca Žmurk da sa najst aj kopec dobreho aj v sucasnej jazzovej muzike dokonca aj v sucasnom be bope. Len samozrejme tazko tomu rozumiet bez kontextu. Ak mas ucho na tie harmonie a postupnosti cez ktore hra solista tak dokazes najst suvislost medzi tym co hra a on a doprovod. Ja rozhodne nie som z tych co by na to mali ucho ale obcas ked skladbu dobre poznam a pocujem to tam tak si to fakt ze uzijem, ale keby som to pocuval ako "tabula rasa" tak tomu nerozumiem. Aj ked napriklad mam dojem ze co bol vo stvrtok ten bugala, tak hral asi fakt len pre jazzovych muzikantov a fajnsmekrov, to sa mi nepacilo, nerozumel som tomu, ale ked chcete niekoho fakt dobreho sucasneho vypocujte si napr. jimmyho bruna to je taky neo bop
no a ja som z tych čo na to maju ucho a už ma nebavi hovorit Cisar ma krasne šaty"ked je nahy Na zdravie!
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #28 kedy: 09. November , 2008, 12:01:02 »

okej to je v poriadku vy tvrdite ze sucasny jazz je na picu a nema melodie, toto su dvaja sucasni jazzovi gitaristi ja tu pocujem krasne melodicke hranie....proste niektori to vedia niektori nie, tak je to vo vsetkom

aj ked viem o akom type onanistickeho jazzu vy asi hovorite a tam samozrejme suhlasim v tom ze sa mi to nepaci

este taka be bopovejsia vec od parkera, podla mna hra ten clovek uplne melodicky:
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 12:05:49 od much » Zaznamenané
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #29 kedy: 09. November , 2008, 12:23:01 »

to čo si dal je krasne ale o tom som nehovoril,jasne že sa najdu aj dobre veci
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 12:25:04 od joe » Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 23 otázok.