Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 10:20:50
Strán: 1 2 [3] 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blue Effect 7.11.2008 (unplugged)  (Prečítané 9757 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #30 kedy: 09. November , 2008, 12:30:52 »

much... trosku riesis svoje veci a nie celkovy pohlad o ktorom pisali viaceri.... na dvoch peknych ukazkach sa co da povedat o celokom stave veci?.....
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #31 kedy: 09. November , 2008, 12:35:44 »

dusky: ja som len ukazal ze stav veci nie je jednoznacny! Ja som len chcel popriet tvrdenie: cely sucasny jazz je na figu. A vedel by som dat kopec ukazok
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #32 kedy: 09. November , 2008, 12:37:47 »

pisalo sa o sucasnom trende jazzu , nie ako celok... Žmurk a ten trend je ze kazdy hra s kazdym a kadeco, to ze sa tam najde aj nieco pekne je pravda, no v globale to zial neplati
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 09. November , 2008, 12:37:55 »

NIC NA SVETE NIE JE JEDNOZNACNE, ale stav jazzu sa ani mne velmi nepaci, teda ak dovolis......
Zaznamenané

Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #34 kedy: 09. November , 2008, 12:41:22 »

ludia, uvedomte si ze moderny jazz nie je urceny pre kazdeho Bavím sa skvele
a este cvicte si sluch namiesto vypisovania blbosti Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 09. November , 2008, 12:42:34 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 09. November , 2008, 12:44:19 »

o, pan ma absolutny sluch, gratulujem...
Zaznamenané

much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #36 kedy: 09. November , 2008, 12:45:27 »

dusky: ved v pohode;)

swordy: vyjadrujes sa velmi vseobecne....mozes o sebe povedat ze mas prehlad v sucasnej jazzovej scene?

napriklad onen jimmy bruno ktoreho som postol je jeden z veducich gitaristov sucasneho svetoveho jazzu, myslim teda ze to je relevantna referencia

ale nechcem aby sme sa hadali ked mame v skutocnosti podobne nazory...ja viem o akej muzike hovorite a je jej vela ale je vela aj tej dobrej a tazko hovorit o nejakom jednoznacnom trende....to ze hral kazdy s kazdym je tak uz pekne dlho
Zaznamenané
urmo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 372

« Odpoveď #37 kedy: 09. November , 2008, 12:45:50 »

ludia, uvedomte si ze moderny jazz nie je urceny pre kazdeho Bavím sa skvele
a este cvicte si sluch namiesto vypisovania blbosti Bavím sa skvele

presne.

Inak ked uz ze jazz ide do sračiek, tak by ma zaujimalo co nejde. Metal je v srackach uz davno, a dneska ho uz nikto nevie hrat a pritom si kazdy mysli ze ho vie. To iste plati pre hard rock, pop, aj ostatne. Vsetko je to od uhla pohladu a rozhladu. Lahko sa vypisuje.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 09. November , 2008, 13:11:46 »

A za vsetkym su slobodomurari.

Po nedavnych prezidentskych volbach v USA sa to ale vsetko zmeni a vsetci sa budeme mat lepsie, bude viac mieru, lasky aj hojnosti, teda aj hudba bude melodickejsia...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #39 kedy: 09. November , 2008, 13:17:10 »

A za vsetkym su slobodomurari. .

praveze uz ani ti slobodomuri nie su to co byvali  Je mi do plaču Je mi do plaču Je mi do plaču
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #40 kedy: 09. November , 2008, 13:19:48 »

urmo- slovo vsetko ide do sraciek je dost diletantne tvrdenie, vsetko sa vyvyja a meni, lebo nemoze sa hrat sto rokov o iste. Ja len hovorim, ze sucastna faza jazzu sa mi moc nepaci a bol som aj na koncertoch aj co ja viem co, no stacilo :) Mne sa napriklad jazz velmi paci ako dotvorenie inych zanrov , napriklad flamenco rezane jazzom je uplna pecka.
much- no vyznam sa tolko, ze si mozem dovolit tvrdit to co tvrdim, aj ked opakujem, videl som tiez pekne veci len nebavi ma hladat nieco a prehrabovat sa niekde kde sa dlho hrabes dokym nieco najdes
Zaznamenané

ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #41 kedy: 09. November , 2008, 15:41:11 »

aka bola vlastne zostava efektov
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #42 kedy: 09. November , 2008, 17:43:52 »

len nebavi ma hladat nieco a prehrabovat sa niekde kde sa dlho hrabes dokym nieco najdes

a mna to bavi... lebo ked to najdes stoji to za to... a prave to hrabanie je akysi vyvoj ktory z teba robi lepsieho hudobnika... ked je niekto spokojny s rihanou tak to este neznamena ze je kvalitna, ale znamena to len to ze ten clovek je lenivy aby hladal Žmurk
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 09. November , 2008, 18:10:09 »

je spokojny si inymi smermi ktore ho naplnaju viacej Žmurk ale to uz sme niekde uplne inde, ked mam dat priklad tak ked hra napriklad oskar s valihorom atd... tak vsetci sa idu posrat, no ja tam vidim len onanie a to je vsetko...
v jazze su naucene nejake postupy a kazdy sa tvari aky je originalny a pritom sa stavim, ze ked tam neni melodia tak ich od seba nerozozna ani mater
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #44 kedy: 09. November , 2008, 18:13:14 »

je spokojny si inymi smermi ktore ho naplnaju viacej Žmurk ale to uz sme niekde uplne inde, ked mam dat priklad tak ked hra napriklad oskar s valihorom atd... tak vsetci sa idu posrat, no ja tam vidim len onanie a to je vsetko...
v jazze su naucene nejake postupy a kazdy sa tvari aky je originalny a pritom sa stavim, ze ked tam neni melodia tak ich od seba nerozozna ani mater

zalezi co si daju pred koncertom podla toho onanuju.
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 2 [3] 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.