cubo
|
|
« kedy: 13. November , 2008, 14:21:15 » |
|
Hosi... Line 6 prave vypustil novy soft do komputerow... POD Farm ma dve verzie... POd Farm a POD Farm platinum... platinum je prakticky pod X3 v soft verzii... normalny POD Farm ma daco okolo 12 aparatov + skatule rackoviny efekty a blbosti, zatial co platinum ma okolo 78 aparatov... info tady: http://www.line6.com/podfarm/Inac potesili ma, vraj bude v blizkej dobe aj verzia, ktora bude schopna pracovat aj s inymi low-latency zvukovicami ako tymi od Line 6 a bude k nej volaky kluc na ktory sa ten soft zaregistruje. Mate nebodaj niekto POD Farm? ak hej, co na to vravite? ja by som si to rad pozhanal kedze POD su podla mna najlepsie simulatory ake poznam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 13. November , 2008, 14:23:58 » |
|
ja si pockam kym to vyda firma H2O Mate nebodaj niekto POD Farm? ak hej, co na to vravite? ja by som si to rad pozhanal kedze POD su podla mna najlepsie simulatory ake poznam... Na POD som nikdy nehral, ale podla toho co som pocul z jeho nahravok si myslim ze akykolvek SW modeler ho vopcha do vrecka
|
|
« Posledná zmena: 13. November , 2008, 14:26:33 od asdfg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. November , 2008, 14:27:58 » |
|
Podla mojich informacii by mal byt Pod Farm dostupny zadarmo pre majitelov rady X3, cakam akurat na Pod X3 Pro, takze ked to dorazi mozem podat podrobnejsie info. Kedze to existuje aj ako RTAS plugin, predpokladam ze to umozni v Protools session ulozit si v kazdom tracku preset s ktorym bol track nahravany, to by bolo ozaj velmi super. Vyzera to ozaj tak ze sa chysta verzia ktora bude fungovat aj s nie-Line6 HW, bude vsak vyzadovat iLok aktivaciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. November , 2008, 14:50:43 » |
|
no H20 asi nepomoze, ked som chcel instalovat gear box chcelo to aby som mal pripojeny hocijaky pod v compe...inac mi to nespustilo... a ano pre majitelov novej X3 je to free....rozmyslam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. November , 2008, 15:47:40 » |
|
ja si pockam kym to vyda firma H2O Na POD som nikdy nehral, ale podla toho co som pocul z jeho nahravok si myslim ze akykolvek SW modeler ho vopcha do vrecka no vidis zahraj si na tom ja som mal doma pozicany XT a ten teda hral nad moje ocakavania... Amplitube a aj ine SW sa mozu strcit...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. November , 2008, 15:52:27 » |
|
ide to aj na toneport UX1 ? to je to iste co gearbox akurat plateny plugin do vst a pro tools ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. November , 2008, 16:06:45 » |
|
ide to aj na toneport UX1 ? to je to iste co gearbox akurat plateny plugin do vst a pro tools ?
je to novsie ako gearbox... s tym toneportom neviem, opytaj sa na www.line6.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. November , 2008, 16:11:11 » |
|
je to novsie ako gearbox... s tym toneportom neviem, opytaj sa na www.line6.comuz som to pozeral ide to zo vsetkym od Line 6. tak to si staci kupit guitarport za tisicku. nechapem ako je to potom chranene proti kopirovaniu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. November , 2008, 16:42:32 » |
|
uz som to pozeral ide to zo vsetkym od Line 6. tak to si staci kupit guitarport za tisicku. nechapem ako je to potom chranene proti kopirovaniu.
mam taky pocit ze pre vsetkych co maju line 6 hardware je to zadara
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. November , 2008, 16:48:17 » |
|
mam taky pocit ze pre vsetkych co maju line 6 hardware je to zadara
neni. platinum stoji 250USD. ani pluginy do softov nie su zadarmo iba standalone gearbox je free.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 20. December , 2008, 20:30:39 » |
|
Hosi neviete kde sa da na Slovensku zohnat iLok verzia? Na stranke uz vravia ze uz vysla... Chcem si ju kupit ale neviem odkial by to bolo najvyhodnejsie... odkial ste si ju zohnali vy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Január , 2009, 18:24:22 » |
|
Dnes som si normalne cez line 6 monkey stiahol pod farm uplne zadarmo a funguje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 07. Január , 2009, 10:22:58 » |
|
Dnes som si normalne cez line 6 monkey stiahol pod farm uplne zadarmo a funguje
a mas line6 hardware?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ujo jolana
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 07. Január , 2009, 10:30:42 » |
|
ux 1
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Január , 2009, 11:20:00 » |
|
ty jo ono to vychadza tak, ze za 1200 sa da zohnat Toneport GX a za zhruba 2000 sa da zohnat cisto software. To bude vyhodnejsie kupit si toneport a budem mat aj software podporu do buducna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|