Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
21. November , 2024, 17:08:09
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: NOVA TVAR PORTALU  (Prečítané 18542 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #15 kedy: 14. November , 2008, 13:20:10 »

Mne sa to páči aj takto. Určite je to výrazný pokrok oproti všetkým ostatným titulkám, ktoré sme doposiaľ mali.  Zdravíčko
Zaznamenané

dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #16 kedy: 14. November , 2008, 13:26:33 »

pochvala od guitmana ma tesi nesmierne- vazne! a zakky odviedol velmi peknu a vkusnu robotu....
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 14. November , 2008, 13:28:55 »

Karel Plíhal - rozhovor nenapisal Rastis, ale midnightstranger
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #18 kedy: 14. November , 2008, 14:52:34 »

jo, este sa uvodna stranka bude nejako ozivovat ? necem, aby ste si mysleli, ze som nevdacny, ale bude sa tam este nieco doplanat ? nieco mi tam chyba este :) nieco na bokoch, zvyraznie linkov buttonmi, alebo tak nieco.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #19 kedy: 14. November , 2008, 18:45:04 »

pekne, v pohode. som proti mariom navrhovanym opicacinam, teraz je to vkusne, netreba z toho robit cirkus. integracia sposobom, akym ju popisali martinlm a zakky je tiez dobry umysel, to co tu bolo nedavno bolo velmi zle. drzim palec, len tak dalej.

vsimol som si maly detailik: pri obrazkoch, ktore su zaroven linkami asi neni atribut border="0" , lebo browser okolo nich kresli ten ohavny bodkovany okraj. toto ked opravite, bude to smakovecka  Som frajer
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #20 kedy: 14. November , 2008, 19:48:25 »

jo, este sa uvodna stranka bude nejako ozivovat ? necem, aby ste si mysleli, ze som nevdacny, ale bude sa tam este nieco doplanat ? nieco mi tam chyba este :) nieco na bokoch, zvyraznie linkov buttonmi, alebo tak nieco.

Predpokladam ze sa este bude zopar veci doplnat, so Zakkym sme sa bavili este o par zaujimavych napadoch.
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #21 kedy: 14. November , 2008, 20:24:57 »

Fuha, hned v tom momente ako sa mi nacitala ta stranka, tak mi to pripadalo ako stranka nejakeho vyrobcu. Hlavne tie krabicky boss co mi udreli do oci tomu dost pomohli. :)

V podstate sa mi to ale pozdava, len nechapem ze tam nie je nejake menu s viacerymi volbami. Preco su hore iba testy? Mali by tam byt imho aj nejake clanky alebo ina volba. Ovsem ked nieco take okrem testov je/bude.

Este jedna vec. Keby som chcel prispet nahodou nejakym clankom, tak mam koho kontaktovat? Mozno by boli pre niekoho zaujimave aj clanky typu ako ked som opravil svojho pod-a xt. Mozno ma aj niekto podobny problem a mohlo by mu to pomoct. Podla fora na line6 sudim ze niesom jediny.
Zaznamenané

Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #22 kedy: 14. November , 2008, 20:39:54 »

mne, prave naopak, pripadalo to menu uplne zbytocne. aj tak su tam hlavne testy, tak naco to ma este solo kategoriu? podla mna to cele treba zjednodusit, kam az sa da. proste forum / clanky, hotovo... delit clanky na testy a cokolvek dalsie uz sa da nejakym filtrom priamo v tej kategorii, ak to bude niekedy v buducnosti potrebne. teda tak si myslim, davam do placu ako nazor...
Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #23 kedy: 14. November , 2008, 20:48:31 »

(...) Este jedna vec. Keby som chcel prispet nahodou nejakym clankom, tak mam koho kontaktovat? Mozno by boli pre niekoho zaujimave aj clanky typu ako ked som opravil svojho pod-a xt. Mozno ma aj niekto podobny problem a mohlo by mu to pomoct. Podla fora na line6 sudim ze niesom jediny.
Spytaj sa Zakkyho. V idealnom pripade by si mal byt schopny pridat clanok uplne sam, bez nejakych  technickych problemov.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 14. November , 2008, 21:10:31 »

Menu sa este bude menit podla dalsich features ktore doplnim zatial je to len tak.

Ak niekto napisse nejaky clanok a chce ho pridat nech napise mne, ak sa s dotycnym dohodnem na prispievani pravidelnom nemam problem dat pristupove heslo do zony na pridavanie clankov, tie sa ale zverejnia az po tom ako to odklepnem nech v tom nieje bordel a pridava sa to predsalen az po nejakej uprave/kontrole

Ak ma hocikto nejaky napad ako to vylepsit kludne nech to napise sem alebo cez spravu, ak to bude fajn nemam najmensi problem nieco upravit/doplnit
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 14. November , 2008, 22:01:25 »

neodkladaj navstevu odborneho ocneho lekara ani o minutu!!!!!!!!!!!!
« Posledná zmena: 14. November , 2008, 22:05:44 od dusky » Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 14. November , 2008, 22:04:40 »

mozem sa opytat? ziadnu zmenu neregistrujem,moze mi nieco vysvetlit co je nove?dakujem Na zdravie!

omg www.gitaristi.sk ?
Zaznamenané
dusky
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 14. November , 2008, 22:08:06 »

tak k ocnemu nemusis :)
Zaznamenané

guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #28 kedy: 15. November , 2008, 12:24:00 »

Mne sa to páči aj takto. Určite je to výrazný pokrok oproti všetkým ostatným titulkám, ktoré sme doposiaľ mali.  Zdravíčko
Ono vždy vlastný nápad má čosi do seba ako existujúce free systémy hlavne ked sa do toho pustí šikovný programátor. Z osobnej skúsenosti-vedieť viac PHP, verte že vyrábať(programovať) vlastný portál je jednoduchšie ako prispôsobovať existujúci a hrabať sa v 600 riadkovom kóde. Som frajer
Zaznamenané

tatko fóra
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986

guitman

« Odpoveď #29 kedy: 15. November , 2008, 12:26:29 »

jaj henta uvidna stranka!!!
no ked mam pravdu povedat,tam chodim minimalne,v zaloskach mam iba externe forum,ale obcas mrknem testy.

No a tu je typický príklad neintegrácie....obchádzanie úvodnej stránky čo sa vlastne míňa účelu v prípade reklamy a ostatných vecí, ale verím tomu že to časom bude dotiahnuté do kompaktnej formy a tým pádom do spokojnosti, prispievajúcich.
« Posledná zmena: 18. November , 2008, 06:38:17 od guitman » Zaznamenané

tatko fóra
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.057 sekund, 23 otázok.