Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 19:23:38
Strán: 1 [2] 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ariel - Dream Theater rev./ Naozzay/Nitra  (Prečítané 5447 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #15 kedy: 23. November , 2008, 08:21:24 »

Odisiel im totiz povodny bubenik.
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #16 kedy: 23. November , 2008, 08:31:47 »

ale novy bubenik je tiez vyborny, poznam ho, chyba bude asi niekde ine....
Zaznamenané

stoka!
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #17 kedy: 23. November , 2008, 11:03:25 »

mno.. bol som, videl som, bolo to hrozne.. predpokladam, ze dnes hrali zadarmo, lebo to bolo otrasne.. miestami sme sa az zhacili, ze wtf co sa to deje!? V jednom pripade dokonca uplne prestali hrat skoro vsetci az na basaka a postupne sa zacali chytat do tempa.. velmi zle Smútim toto nebol Ariel ako ho poznam..

Nebol to vcera Persil alebo Azur? :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 23. November , 2008, 12:06:41 »

Bolo vidno, ze tento novy bubenik mal trocha problemy. Ocividne bol aj playlist tak trocha upraveny a zrejme aj kvoli nemu nedali songy ako In the Name of God a pod. (myslim , ze tam je take to pompezne bubnicke solo na konci, ktore predosly bubenik zvladol tak, ze sa mi plakat chcelo..ak nie, tak to bol nejaky iny song, uz si to moc nepamatam). Klavesakovi by som dal jednotku za to, co stvaral, pretoze na nom to cele stoji,  basak bol tiez uplne neskutocny. Gitarista sa na nas udiv stratil v pomerne banalnej vyhravke, ktora je v songu Pull me Under, no tazsie veci zahral v poho. Obcas vybehol uplne mimo toninu, a co ma prekvapilo raz, alebo dvakrat uplne prestal hrat, lebo netusil co sa deje prave, ked som ich videl 2007 v Suranoch, tak bol excelentny. Jeho zvuk sa mi vcera nepacil, neviem preco (Dual recto, Mesa Bedna, EB JPM od Sivcaka, Gmajor v racku) taky nejaky tenky zvuk mal ako keby mu orezali vsetky tie guliska co ta bedna dava. (Cize staci si fakt kupit lacnejsi box asi, pretoze zvukar vam to aj tak oreze jak vianocny stromek). Spevak.. no.. je vidno, ze lingvista to nie je. Ako, na toto som bol uz psychicky pripraveny, ale vdaka nemu som obcas nespoznaval songy.. vyslovene polska vyslovnost.. a este stale cital vsetky texty z monitora (miestami sme si aj zazartovali, ze mozno ich tam ma napisane foneticky)..Vysky daval paradne, ale tak to neni nic, co by ma dnes uz ohurilo.. ked chcem vysky, pojdem na Ravenclaw z Kosic :D tam ich budem mat v kazdom takte zotri..  Set list si cely nepamatam, zacali uvodnym triom zo Scenes, potom Sacrificed Sons, Never Enough, Endless Sacrifice, Home,  Pull me Under, zahrali aj Forsaken, The Big Medley z Change of Seasons a potom dali este Highway Star od notoricky znamych Deep Purple (ak mam byt uprimny, my sme dufali, ze daju Sometimes I Feel Like Screamin', lebo z toho sme sa skoro zosrali pre rokom). Ako velmi prekvapeny som odchadzal pred rokom zo Suran, tak velmi sklamany som bol tentokrat a pytal som sa sam seba - co cely ten rok co sme ich nevideli ti chlapi robili? 
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #19 kedy: 23. November , 2008, 12:09:28 »

Ako velmi prekvapeny som odchadzal pred rokom zo Suran, tak velmi sklamany som bol tentokrat a pytal som sa sam seba - co cely ten rok co sme ich nevideli ti chlapi robili? 

Alebo si ty za ten rok tak pokročil?  Popiskujem si  Žmurk
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 23. November , 2008, 12:15:50 »

nie nie.. toto nema nic s tym, ze by sa clovek nejako hracsky za ten rok vyvynul.. vnimanie falosnych tonov mam stale rovnake a aj kritiku celkoveho prevedenia.. myslim, ze fakt vcera nemali svoj den a dufam, ze namiesto toho, aby na svojej stranke pisali o: 'mladej kapele, ktora sa nechce chvalit, ale chodte si ju vypocut' by mali trocha porozmyslat nad tym, ci v ich veku (t.j. asi tak 50 rokov) nechcu robit veci radsej jednoduchsie a cisto, nez len tak aby boli..
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #21 kedy: 23. November , 2008, 12:47:52 »

Co ja viem. Ja si nepamatam nejake hrozne chyby. Jedenkrat prestali hrat, ale to bol nejaky technicky problem. Inak som si nevsimol, ze by hrali necisto. Aj minuly rok v Suranoch sa miestami stalo, ze sa gitarista stratil, ked tam bol nejaky nepravidelny rytmus, takze ma to vcera nejak nezaskocilo. Jedine preco sa mi ten koncert vcera "nepacil" bol priserny zvuk v Noazzay klube a potom aj aky dali setlist. Pre mna 70% uplne nezaujimave skladby od DT. Minuly rok to hlavne kvoli tomuto bolo omnoho lepsie.  Na zdravie!

Este doplnim ten karolov setlist podla toho co si pamatam ........
As I Am, Spirit carries on, Root of all Evil.
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 12:49:53 od Misko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #22 kedy: 23. November , 2008, 12:49:17 »

Co ja viem. Ja si nepamatam nejake hrozne chyby. Jedenkrat prestali hrat, ale to bol nejaky technicky problem. Inak som si nevsimol, ze by hrali necisto. Aj minuly rok v Suranoch sa miestami stalo, ze sa gitarista stratil, ked tam bol nejaky nepravidelny rytmus, takze ma to vcera nejak nezaskocilo. Jedine preco sa mi ten koncert vcera "nepacil" bol priserny zvuk v Noazzay klube a potom aj aky dali setlist. Pre mna 70% uplne nezaujimave skladby od DT. Minuly rok to hlavne kvoli tomuto bolo omnoho lepsie.  Na zdravie!

nebavim sa s clovekom, ktoremu Uriah Heep pripomina Edguy.. nechcel si mi nahodou volat?  ha ha ha (vcerajsie prevedenie songov bolo kostrbate viac nez dost.. a za tym si stojim)
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 12:50:50 od kaolko » Zaznamenané

Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #23 kedy: 23. November , 2008, 12:50:52 »

nebavim sa s clovekom, ktoremu Uriah Heep pripomina Edguy.. nechcel si mi nahodou volat?  ha ha ha
Pripominal mi to jeden jediny song na MoR 06 co hrali uriah heep a pripominalo by mi to edguy aj teraz.  Žmurk
« Posledná zmena: 23. November , 2008, 12:51:09 od Misko » Zaznamenané
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 23. November , 2008, 13:06:11 »

vcerajsie prevedenie songov bolo kostrbate viac nez dost.. a za tym si stojim
Ved to je v poriadku .....a ja si stojim za tym, ze to tak nebolo.  Bavím sa skvele
Minimalne bubenik bol podla mna viac nez obstojny ......... ano ten predtym co tam bol bol vynimocny, ale tak teraz nebudem tohto hned zhadzovat.  Žmurk
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #25 kedy: 24. November , 2008, 01:05:46 »

Ta skladba s pompeznym bubenickym solom na konci bude asi zaverecna Finally Free zo Scenes, nie?
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #26 kedy: 24. November , 2008, 07:24:46 »

Ta skladba s pompeznym bubenickym solom na konci bude asi zaverecna Finally Free zo Scenes, nie?

jasne! tu som mal na mysli..
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #27 kedy: 24. November , 2008, 07:40:32 »

mno.. bol som, videl som, bolo to hrozne.. predpokladam, ze dnes hrali zadarmo, lebo to bolo otrasne.. miestami sme sa az zhacili, ze wtf co sa to deje!? V jednom pripade dokonca uplne prestali hrat skoro vsetci az na basaka a postupne sa zacali chytat do tempa.. velmi zle Smútim toto nebol Ariel ako ho poznam..
ja nechapem že vobec hentu kapelu kopiruju , chapem prečo hraju raz za rok
DT nemože hrat barzgdo aj ked mi nič nehovoria neverim že ich u nas niekto zahra myslim dobre
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 07:58:11 od joe » Zaznamenané

siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #28 kedy: 24. November , 2008, 11:00:35 »

najlepsi bubenicky part aky kedy bol spraveny....
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
Misko
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 24. November , 2008, 15:15:27 »

ja nechapem že vobec hentu kapelu kopiruju , chapem prečo hraju raz za rok
DT nemože hrat barzgdo aj ked mi nič nehovoria neverim že ich u nas niekto zahra myslim dobre
No minuly rok ked hrali v Suranoch to bolo skoro 100%. Takze ja myslim, ze DT niekto u nas zahra minimalne "dobre".   Žmurk Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 [2] 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.