lacrosse
|
|
« kedy: 21. November , 2008, 23:15:55 » |
|
volam sa adam mam 14 rockov a som z bratislavy a hrajem na gitare nieco cez dva rocky...zatial si mozete vypocut ukazky mojej hry(nahravky som robil doma v amaterskych podmienkach tak to tak aj vyzera) su stare su v poradi od vrchu podla veku( to znamena ze prva nahravka je najmladsia) je tam dufam citit aj postup mojho hrania......ja si myslim ze som uz dalej ako ukazky len nemam cas nahravat nove a nove veci..lebo sa v poslednom case snazim venovat svojej kapele(zatial neuplnej) a preto hladam clenov(spev,basa,fujara...chapman stick ) zaluba ktoru som si (z vela inych) nasiel je premna vsetkym a snazim sa jej venovat vsetok svoj cas...v buducnosti sa chcem hudbou zivit...neviem si predstavit rano vstavat do roboty a pracovat do stvrtej. gitaru studujem u vadima busovskeho,nepochybne najlepsieho ucitela rockovej gitary na sr( www.vadimbusovsky.sk) ukazky su tu http://www.myspace.com/adamnoska alebo tu http://www.mkmb.sk/adamnoska/#details chcel by som poprosit offtopiKAROV (akym som bol donedavna aj ja) aby sa zdrzali zbytocnych prispevok..zmazal som staru temu tak by som chcel aby tu bol poriadok...dakujem
|
|
« Posledná zmena: 21. November , 2008, 23:18:44 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. December , 2008, 15:19:10 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. December , 2008, 15:32:22 » |
|
uz je kapela hotova ci ako?
|
|
« Posledná zmena: 14. December , 2008, 15:33:58 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. December , 2008, 15:36:04 » |
|
uz je kapela hotova ci ako? Včera mali prvý koncert v Rančíku u Kanga...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. December , 2008, 16:39:31 » |
|
no som zvedavy na vlastne veci....skoda ze sa to vcera tak pretahovalo...mohli sme dat ten jam
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. December , 2008, 20:47:32 » |
|
bolo to skor take...hmm...symbolicke lebo den pred koncertom sme sa prvy krat stretli vsetci naraz a nacvicili to..ja som bol velmi spokojny aj so zvukom aj s hranim...aj atmosfera bola super..vyzera to tak ze budeme teraz chvilku "brigadovat" po krcmach aby sme sa dali do povedomia a aj nieco malo zarobili...vlasne veci mam popisane uz asi 6 veci..len tomu treba dat hlavu patu..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. December , 2008, 20:50:21 » |
|
no som zvedavy na vlastne veci....skoda ze sa to vcera tak pretahovalo...mohli sme dat ten jam
skoda no..ked vsetci ohrali bol som dost unaveny a uz som chcel bt doma...este vlacit tu bednu a gitaru ...samozrejme vsetci najebanymi tam do toho montovali..bol tam aj pokus o kradez stojanu na noty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 14. December , 2008, 20:51:31 » |
|
skoda no..ked vsetci ohrali bol som dost unaveny a uz som chcel bt doma...este vlacit tu bednu a gitaru ...samozrejme vsetci najebanymi tam do toho montovali..bol tam aj pokus o kradez stojanu na noty A čo ste hrali?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 14. December , 2008, 20:52:17 » |
|
A čo ste hrali?
coveri...taku klasiku acdc led zep hendrix a co ja viem co
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 14. December , 2008, 20:53:23 » |
|
to na tych foto je tvoja kapela ? ved nam ju predstav
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. December , 2008, 20:53:48 » |
|
inac na bicie hra adam zelenay basu hra dugo a spieva peto(ex sign)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. December , 2008, 20:59:33 » |
|
a to je tvoja kapela, cize dugo ma dve kapely ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. December , 2008, 21:00:08 » |
|
a to je tvoja kapela, cize dugo ma dve kapely ?
este raz..prvy krat sme spolu hrali den predtym ...prvy chapes?...este nikdy sme nehrali vsetci spolu jak sme hrali v tom ranciku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. December , 2008, 21:08:23 » |