Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 23:50:35
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68571 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #120 kedy: 29. Január , 2009, 13:09:16 »

Ten aparat si zasluzi poriadny humbucker na skreslenie. Presne tak to je aj s mojim JSX, co sme sa s Karolom bavili. Taketo ampy potrebuju humbucker, co sa tyka LEAD kanala.

presne tak.. mexico posli mexicanom naspat nech na nom hraju pri ohni..   Bavím sa skvele a vlastne.. nerieste lacrossa rieste preco mi to nejde stiahnut
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #121 kedy: 29. Január , 2009, 13:10:15 »

Ten aparat si zasluzi poriadny humbucker na skreslenie. Presne tak to je aj s mojim JSX, co sme sa s Karolom bavili. Taketo ampy potrebuju humbucker, co sa tyka LEAD kanala.
mne ten zvuk vyhovuje..s vadimovim fendrom je to este lepsie...ale mas pravdu..preto si kupim gibson..ale urcite si kupim aj poriadny fender...a urcite aj marshall plexinu..a tiez urcite aj akustiku..a urcite aj.....
« Posledná zmena: 29. Január , 2009, 13:16:16 od lacrosse » Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #122 kedy: 29. Január , 2009, 13:19:24 »

presne , na strakači treba na sola hambač ,alebo hrat do poradneho plexača ,vykureneho ,tam hra dobre aj singel,mlady cvič na ten čisty zvuk to ti moc nejde .. Zdravíčko inak čiste pivičko 5150 Na zdravie!
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #123 kedy: 29. Január , 2009, 13:25:16 »

mne to ani nelinkuje na tu stranku furt mi ukazuje stranka ako 'loading'.. zeby mozilla?

Mne to islo aj v mozille.

K ukazke. Neznie to zle, ale mi to pride take chcíple. Mozno to nazvivo znie lepsie. Ja neviem. Ako si to mal hlasno.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #124 kedy: 29. Január , 2009, 13:25:18 »

mne ten zvuk vyhovuje..s vadimovim fendrom je to este lepsie...ale mas pravdu..preto si kupim gibson..ale urcite si kupim aj poriadny fender...a urcite aj marshall plexinu..a tiez urcite aj akustiku..a urcite aj.....
mal si si kupit plexi ty niesi podla mna hrač na hentaky aparat aj ke je určite super ty si hrač na vintage zvuk, mexicky fender je vyborna gitara ked stači šebanovi musi každemu, tam problem nieje Zdravíčko
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #125 kedy: 29. Január , 2009, 13:27:12 »

Mne sa zvuk toho aparatu na tej ukazke lubi ovela viac ako uvrestane JCM800 alebo 900. Je to citatelnejsie a plnsie. Dobry ton.
« Posledná zmena: 29. Január , 2009, 13:27:46 od Progrocker » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #126 kedy: 29. Január , 2009, 13:31:00 »

Mne sa zvuk toho aparatu na tej ukazke lubi ovela viac ako uvrestane JCM800 alebo 900. Je to citatelnejsie a plnsie. Dobry ton.
pre mna je to za dekou a tenučke,ale niekomu sa take može pačit
800ka je velmi konkretna tym je v kapele dobra
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #127 kedy: 29. Január , 2009, 13:31:36 »

Mne to islo aj v mozille.

K ukazke. Neznie to zle, ale mi to pride take chcíple. Mozno to nazvivo znie lepsie. Ja neviem. Ako si to mal hlasno.
mal som to na stvrtke...len cisty asi na polke..problme je ten ze mame zlu akustiku v skusobni a ked je to nahlas moc tak je mi to ako keby neprijemne nato hrat..neviem tazko to opysat...ale aj na stvrtke to hra nahlas...joe ide mi aj cisty len howorim ze som to vlastne robil len pre seba...a doma som zisitl ze to neni take zle tak som to sem dal...a plexi si urcite raz kupim..ale najskor gibsion potom akustiku a potom plexi Zdravíčko
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #128 kedy: 29. Január , 2009, 13:32:28 »

pre mna je to za dekou a tenučke,ale niekomu sa take može pačit

Mne sa to zas zda plnsie a nie je to take prevyskovane ako 800 alebo 900. Ale tazko takto z ukazky porovnavat.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #129 kedy: 29. Január , 2009, 13:33:55 »

Mne sa to zas zda plnsie a nie je to take prevyskovane ako 800 alebo 900. Ale tazko takto z ukazky porovnavat.
jasne treba to pocut nazivo..napr ten cisty je nazivo podla mna vacsia pecka...a skresleny je tiez fantasticky..
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #130 kedy: 29. Január , 2009, 13:35:07 »

Na tej nahrávke je to suché, nevýrazne, ale zase viem, že na živo je to pecka. Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #131 kedy: 29. Január , 2009, 13:35:21 »

jasne treba to pocut nazivo..napr ten cisty je nazivo podla mna vacsia pecka...a skresleny je tiez fantasticky..

pocuvaj uplne mimo sud otazka ake tam dava fender lampy nevies? len pre  zaujimavost..
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #132 kedy: 29. Január , 2009, 13:35:57 »

pocuvaj uplne mimo sud otazka ake tam dava fender lampy nevies? len pre  zaujimavost..
jj...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #133 kedy: 29. Január , 2009, 13:37:11 »

hlavne ten aparat hra fantasticky v kapele..treba to pocut nazivo...
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #134 kedy: 29. Január , 2009, 13:40:57 »

ale to prevyškovane je to dobre ty si to npochopil Bavím sa skvele Bavím sa skvele šak to daj do nahrvky a uvidiš jedno nebude počut a hadaj ktore  Bavím sa skvele
ked hrame naživo tak ešte viac ubereme basy a pridame prezenc a vyšky potom to znie všade...chod radšedalej obhajovat toho romaka Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.033 sekund, 21 otázok.