Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:40:31
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68551 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538

Human

« Odpoveď #165 kedy: 27. Február , 2009, 11:14:02 »

Popiskujem si Bavím sa skvele Som metlak
Zaznamenané
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #166 kedy: 27. Február , 2009, 11:23:19 »

velmi sa mi to pači,gitra najednotku a to aj zvuk aj hra,nepači sa mi spev žiadne vokaly žiadna podiova show ,tvarite sa ako keby ste hrali za trest, ste mlady chlapci plny energie tak....a spievajte všetci Zdravíčko ale som pozitivne prekvapeny Zdravíčko
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #167 kedy: 27. Február , 2009, 11:25:23 »

Popiskujem si Bavím sa skvele Som metlak
urcite lepsi rock ako BOBovci...obaja adamovia super Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #168 kedy: 27. Február , 2009, 11:32:54 »

neni to moja salka kavy tento motorkarsky rock,ale lacrosse hra vyborne na svoj vek a ti co ste tu do neho vkuse picovali, radsej pocvicte, aby ste sa mu aspon priblizili  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #169 kedy: 27. Február , 2009, 11:34:25 »

neni to moja salka kavy tento motorkarsky rock,ale lacrosse hra vyborne na svoj vek a ti co ste tu do neho vkuse picovali, radsej pocvicte, aby ste sa mu aspon priblizili  Bavím sa skvele
mam pocit, ze vacsinou sa tu vycitalo lacrosse-ovi spravanie a nie hra
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #170 kedy: 27. Február , 2009, 11:35:23 »

to je pravda akurat nezostat pri hrani takejto muziky a robit svoju, pripomina mi hrou niekoho znameho Bavím sa skvele Bavím sa skvele žeby klon??
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #171 kedy: 27. Február , 2009, 11:40:09 »

mam pocit, ze vacsinou sa tu vycitalo lacrosse-ovi spravanie a nie hra

ja viem,ale podla mojho nazoru sa spraval dost normalne, ked to mam porovnat s niektorymi inymi clenmi fora
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #172 kedy: 27. Február , 2009, 11:41:34 »

ja viem,ale podla mojho nazoru sa spraval dost normalne, ked to mam porovnat s niektorymi inymi clenmi fora
len nemenuj my vieme s ktorymi Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #173 kedy: 27. Február , 2009, 11:42:26 »

len nemenuj my vieme s ktorymi Bavím sa skvele

trafeny kacer zagagal  Bavím sa skvele
Zaznamenané

joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #174 kedy: 27. Február , 2009, 12:10:43 »

trafeny kacer zagagal  Bavím sa skvele
ja som najvačši dobrak na tejto planete ,len robim vyskum na ludoch kto kolko znesie a pišem  o tom knižku, Zdravíčko
o tebe je cela prva kapitola s nazvom "Skoro som dostal cez držku" Bavím sa skvele
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #175 kedy: 27. Február , 2009, 12:16:12 »

to je pravda akurat nezostat pri hrani takejto muziky a robit svoju, pripomina mi hrou niekoho znameho Bavím sa skvele Bavím sa skvele žeby klon??

ano, zatial jediny ktory dodrzal pokyn "pozeraj sa mi na ruky, nech si to neodnesiem do hrobu". Je ale nepekne, ze dostal dozivotny BAN a nemoze reagovat. O niekom bez neho je chujovina, asi by sa mala vymazat aj jeho cela tema a vsetko o nom. ad1, to nepotrebuje k tomu, aby bol jeden z najlepsich a ad2, sa mi to nepaci, ze nema pravo vstupit do diskusie. Myslim, ze vycitat spravanie konkretne Adamove ma akurat jeho rodic a nie moderator. A potom, kto tu nevybuchol ako tlakovy hrniec? Asi vsetci. Tak hod kamenom, kto je bez viny.
Moj navrh je. Bud nech sa na neho zabudne na tomto fore, alebo mu dajte znovu pristup. Nikoho tak hrozne neurazil, aby ste mu zatrhli vstupovat. To ze je sebavedomi na urazku nie je. A ak ano, ten urazeny by nemal mat pravo davat tie povestne BAN-y.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #176 kedy: 27. Február , 2009, 12:18:09 »

z druhej strany sa mi paci, ze sa o nom pise. aspon viem, ze to cele stalo a stoji za to.
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #177 kedy: 27. Február , 2009, 12:19:00 »

zruste mu ten BAN, vsak je mlady chalan, polepsi sa  Zdravíčko
Zaznamenané

stoka!
joe
inventár podniku

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #178 kedy: 27. Február , 2009, 12:22:41 »

ano, zatial jediny ktory dodrzal pokyn "pozeraj sa mi na ruky, nech si to neodnesiem do hrobu". Je ale nepekne, ze dostal dozivotny BAN a nemoze reagovat. O niekom bez neho je chujovina, asi by sa mala vymazat aj jeho cela tema a vsetko o nom. ad1, to nepotrebuje k tomu, aby bol jeden z najlepsich a ad2, sa mi to nepaci, ze nema pravo vstupit do diskusie. Myslim, ze vycitat spravanie konkretne Adamove ma akurat jeho rodic a nie moderator. A potom, kto tu nevybuchol ako tlakovy hrniec? Asi vsetci. Tak hod kamenom, kto je bez viny.
Moj navrh je. Bud nech sa na neho zabudne na tomto fore, alebo mu dajte znovu pristup. Nikoho tak hrozne neurazil, aby ste mu zatrhli vstupovat. To ze je sebavedomi na urazku nie je. A ak ano, ten urazeny by nemal mat pravo davat tie povestne BAN-y.

on ma Ban a za čo???tiež za hovno??ako valla? ale hra fakt dobre a super zvuk ma Zdravíčko Zdravíčko
dobre si ho vycvičil,nech si necha narast metlu ,lebo vypda ako páža v kostole Bavím sa skvele Bavím sa skvele berem ho k nam do klubu Zdravíčko
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #179 kedy: 27. Február , 2009, 12:27:58 »

on ma Ban a za čo???tiež za hovno??ako valla? ale hra fakt dobre a super zvuk ma Zdravíčko Zdravíčko
dobre si ho vycvičil,nech si necha narast metlu ,lebo vypda ako páža v kostole Bavím sa skvele Bavím sa skvele berem ho k nam do klubu Zdravíčko

dakujem kamarat moj. uz sa na metle pracuje, aj jeho otec mu to hovori. myslim, ze je uz jeden s tych, co mozu poradit a pomoct. to ze ma 15 rokov, je iba jeho deviza. ja som bol v jeho veku a este dlho po tom o mnoho poschodi vacsi frajer. ale bez tej frajeriny by som sa nedostal ani tam, kde som. zakriknutost a nechavanie srania na hlavu v tejto dobe vedie tak k sebevrazde, prinajlepsom k neuspechu. siroke lakte a jasny nazor, je jedina cesta ako sa stat velkym. to je moja skusenost....
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.05 sekund, 22 otázok.