Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:53:44
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68576 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #180 kedy: 27. Február , 2009, 12:31:32 »

dakujem kamarat moj. uz sa na metle pracuje, aj jeho otec mu to hovori. myslim, ze je uz jeden s tych, co mozu poradit a pomoct. to ze ma 15 rokov, je iba jeho deviza. ja som bol v jeho veku a este dlho po tom o mnoho poschodi vacsi frajer. ale bez tej frajeriny by som sa nedostal ani tam, kde som. zakriknutost a nechavanie srania na hlavu v tejto dobe vedie tak k sebevrazde, prinajlepsom k neuspechu. siroke lakte a jasny nazor, je jedina cesta ako sa stat velkym. to je moja skusenost....
všetky hviezdy su osobnosti nie srakoty,ludia sa nechcu divat na nejaky krk z husli Zdravíčko
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #181 kedy: 27. Február , 2009, 12:44:30 »

len mala myslienka z mojej strany.. nie je to potom obcas trochu smiesne ked nejaka 'osobnost', co sa viac menej len tvari drsne vystupi na nejakom malom podiu na dedinskej zabave pre 10 ludi? (hovorim o podmienkach na slovensku)  napriklad v nejakom kulturaku..  podla mna proces by mal byt uplne opacny.. najprv hrat pre 100 000 ludi na velkom stagei na festoch, dat o sebe vediet a az potom sa tvarit jak sto certov bez lubrikantu.. tolko z mojej strany.. inak nechapem preco ma prave lacrosse ban, mali by ho mat aj ti, co tu na neho vytahovali dodatocne veci : nemam ta rad, lebo si sa pred rokom spraval ako kkt..  Zdravíčko 
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #182 kedy: 27. Február , 2009, 12:48:19 »

len mala myslienka z mojej strany.. nie je to potom obcas trochu smiesne ked nejaka 'osobnost', co sa viac menej len tvari drsne vystupi na nejakom malom podiu na dedinskej zabave pre 10 ludi? (hovorim o podmienkach na slovensku)  napriklad v nejakom kulturaku..  podla mna proces by mal byt uplne opacny.. najprv hrat pre 100 000 ludi na velkom stagei na festoch, dat o sebe vediet a az potom sa tvarit jak sto certov bez lubrikantu.. tolko z mojej strany.. inak nechapem preco ma prave lacrosse ban, mali by ho mat aj ti, co tu na neho vytahovali dodatocne veci : nemam ta rad, lebo si sa pred rokom spraval ako kkt..  Zdravíčko 
začina sa vždy na malom a bez ludi,žiadna kapela na svete nezačala na štadione ,ale osobnostou sa človek zvačša rodi  Zdravíčko
Zaznamenané

Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #183 kedy: 27. Február , 2009, 12:53:23 »

aj 10. ludom mas dat zabavu a ukazat ze si iny ako vacsina. iba tak sa stanes vzorom, alebo nenavydenym. hral som pred 12 000 ludmi aj pred 4. nie je v tom rozdiel. mozno v tom, ze ked hras pred 4. vidis presne reakcie kazdeho a kazdemu citas z tvare, ci si pre nich boh, alebo sracka. trosku prezi na podiu a potom hovor  Žmurk
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #184 kedy: 27. Február , 2009, 12:53:53 »

začina sa vždy na malom a bez ludi,žiadna kapela na svete nezačala na štadione ,ale osobnostou sa človek zvačša rodi  Zdravíčko

no ved jasne.. vravim len ze byt kohutom na stagei 3X3m je skor len na smiech obcas :D teda.. hlavne u nas.. nieco ako byt jednooky medzi slepymi.. ueeej to je vyhra  Bavím sa skvele inak dobry koncert to bol, fajne zahrane, vyborny zvuk, fakt treba uznat, ze som sa kralovsky bavil ten vecer, dodatocne vdaka vsetkym..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #185 kedy: 27. Február , 2009, 12:56:58 »

aj 10. ludom mas dat zabavu a ukazat ze si iny ako vacsina. iba tak sa stanes vzorom, alebo nenavydenym. hral som pred 12 000 ludmi aj pred 4. nie je v tom rozdiel. mozno v tom, ze ked hras pred 4. vidis presne reakcie kazdeho a kazdemu citas z tvare, ci si pre nich boh, alebo sracka. trosku prezi na podiu a potom hovor  Žmurk

prvy koncert som hral pre asi 400 ludi, cize cca tusim co tym chces povedat.. ja nevravim ze je to jeble hrat pre 10 ludi, prave naopak, ma to svoje caro.. vravim o tom ze je vtipne tvarit sa ako sef pred  '10 ludmi' v malom uprdenom slovensku.. (metaforicky povedane.. asi tusis co tym chcem povedat)  a ze dane osobnosti ktore su tu spominany su uplne ineho formatu ako to co u nas moze clovek najst..
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #186 kedy: 27. Február , 2009, 12:59:24 »

no ved jasne.. vravim len ze byt kohutom na stagei 3X3m je skor len na smiech obcas :D teda.. hlavne u nas.. nieco ako byt jednooky medzi slepymi.. ueeej to je vyhra  Bavím sa skvele inak dobry koncert to bol, fajne zahrane, vyborny zvuk, fakt treba uznat, ze som sa kralovsky bavil ten vecer, dodatocne vdaka vsetkym..
a teraz si si nasral do huby. vidis, nemuseli byt vypredane pasienky a predsa si sa bavil. stacilo  50 ludi. keby tam ale hral matko mrkvicka band s krestanskymi piesnami, v tesilacikoch a hlavne potichu, hovoril by vsetkym ako maju citat bibliu, urcite ti dam za pravdu v predchgadzajucom prispevku. ale to je vsetko o osobnosti. hral tam Adam s kapelou, uz si 1000000 krat pocul tie pesnicky od vsetkych moznych interpretov vcetne mna a predsa si sa bavil. preco? lebo bol a Adamova osobnost nudna (myslim ta gitarova)Huh!Huh! asi nie ...
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #187 kedy: 27. Február , 2009, 13:03:08 »

prvy koncert som hral pre asi 400 ludi, cize cca tusim co tym chces povedat.. ja nevravim ze je to jeble hrat pre 10 ludi, prave naopak, ma to svoje caro.. vravim o tom ze je vtipne tvarit sa ako sef pred  '10 ludmi' v malom uprdenom slovensku.. (metaforicky povedane.. asi tusis co tym chcem povedat)  a ze dane osobnosti ktore su tu spominany su uplne ineho formatu ako to co u nas moze clovek najst..

ale noooooooooo .... nemusis zazerat na ludi ako tiger a nadavat im do kokotov ako Axl. Osobnost je o mrazeni na chrbte. Spomen si na R. Kotzena. tiez hral pred 10. ludmi na zaprdenom slovensku a ani sme nedychali. a ak si myslis, ze ten chlap co ma biceps 35 cm by ti nevedel povedat "chod do pici ty zasran" tak sa podla mna mylis. nemaj utkvelu predstavu, ze osobnost je zloba v hube. treba vediet reagovat na vsetkych frontoch. ked za chuja tak za chuja, ked v dobrom tak v dobrom..
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #188 kedy: 27. Február , 2009, 13:03:55 »

s tym mozem suhlasit.. neviem preco, ale aj tak si myslim, ze sa bavime kazdy o niecom inom  Bavím sa skvele   Zdravíčko zrejme neviem presne vyjadrit to, co tym chcem povedat.. aha jasne.. ze netreba byt za kazdu cenu drsny a ze obcas to moze byt na skodu a vyzniet komicky.. ta daa...
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #189 kedy: 27. Február , 2009, 13:04:34 »

ale noooooooooo .... nemusis zazerat na ludi ako tiger a nadavat im do kokotov ako Axl. Osobnost je o mrazeni na chrbte. Spomen si na R. Kotzena. tiez hral pred 10. ludmi na zaprdenom slovensku a ani sme nedychali. a ak si myslis, ze ten chlap co ma biceps 35 cm by ti nevedel povedat "chod do pici ty zasran" tak sa podla mna mylis. nemaj utkvelu predstavu, ze osobnost je zloba v hube. treba vediet reagovat na vsetkych frontoch. ked za chuja tak za chuja, ked v dobrom tak v dobrom..

pod toto sa podpisujem.. to je pravda.. lenze to je R. Kotzen.. clovek co hral asi uz aj s Meg Ryanovou na podiu :D chapes.. zas osobnost zvonka.. a mala preco z neho salat ta energia
« Posledná zmena: 27. Február , 2009, 13:05:41 od kaolko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #190 kedy: 27. Február , 2009, 13:22:07 »

vadim: viac menej mas pravdu, len ja by som videl rozdiel v "osobnosti", ked ma niekto uz cosi odzite a nieco dokazal a v nafukanom pubertakovi, ktory tu svoju pozu od niekoho odkukal  Žmurk hrat vie, to sa mu musi nechat, ale vo svete, ale aj tu je dost ludi co zahraju lepsie ako on a minimalne od tych, co sa objavuju aj tu na fore som nikdy nepocul/necital nejake povysovanie sa nad niekoho len preto, ze vie hrat lepsie ako on.. tomu zase ja hovorim osobnost Zdravíčko (konkretne lacrossov ban neviem o com bol tusim sa tu nejako slovne pochytil z dalsim rockerskym pozerom :) )
« Posledná zmena: 27. Február , 2009, 13:22:51 od styrioci » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #191 kedy: 27. Február , 2009, 13:22:50 »

tiez nesuhlasim s lacrosseho trvalym BANom, ale bolo trapnejsie to, ze tu hadku, co tu mal nedavno s jednym uzivatelom mal s Dugom. a vedel o tom a na dvoch stranach si nadavali do kokotov. dugo bol zmazany a lacrosse trvaly, ale to je si myslim moc.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #192 kedy: 27. Február , 2009, 13:27:58 »

jo a ozaj - dobre to je, len nie taka statika a pojde to, ale zrejme to piseme aj tak napicu, kedze si to nikto s kapely neprecita, tak ze ak sa to neporiesi, tak mozeme zamknut temu akurat tak.
Zaznamenané

Dorian
stály hosť

« Odpoveď #193 kedy: 27. Február , 2009, 13:48:36 »

vadim: viac menej mas pravdu, len ja by som videl rozdiel v "osobnosti", ked ma niekto uz cosi odzite a nieco dokazal a v nafukanom pubertakovi, ktory tu svoju pozu od niekoho odkukal  Žmurk hrat vie, to sa mu musi nechat, ale vo svete, ale aj tu je dost ludi co zahraju lepsie ako on a minimalne od tych, co sa objavuju aj tu na fore som nikdy nepocul/necital nejake povysovanie sa nad niekoho len preto, ze vie hrat lepsie ako on.. tomu zase ja hovorim osobnost Zdravíčko (konkretne lacrossov ban neviem o com bol tusim sa tu nejako slovne pochytil z dalsim rockerskym pozerom :) )

na kazdeho gitaristu sa gitarista najde a vo svete obzvlast. toz e Adam hra na vysokej slovenskej (tohotoforovej) urovni je fakt neodskriepitelny. to ze je tu zopar naozaj podarenych gitaristov je fakt tiez. este som ale nevidel, ze by si Adam zobral do huby Pitu-ho, alebo Jimmiho, alebo kohokolvek zo slovenskej prvej ligy. To ze si tu slovne vybavi nejake spory s niekym kto mu nesiaha ani po clenky, je vec subjektivneho nazoru ako to zobere moderator tejto stranky. Sak moderator je tu na to, aby mazal blbe reci, presne tak ako to robil Mario-Bros, ked som sa dotahoval z niekym. Uz sa nepamatam. To bolo fajn a chapal som to.
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Dorian
stály hosť

« Odpoveď #194 kedy: 27. Február , 2009, 13:51:23 »

OK chlapci, uz som skoncil ptre tuto temu. Povedal som co som chcel, robte co chcete. Vela zdaru pri gitarovani a dufam, ze nad tym vsetkym bez emocii porozmyslate. Prajem pekny den. :)
Zaznamenané

www.doriangrayband.com
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 21 otázok.