Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
24. November , 2024, 00:00:38
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68591 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #195 kedy: 27. Február , 2009, 13:52:10 »

na kazdeho gitaristu sa gitarista najde a vo svete obzvlast. toz e Adam hra na vysokej slovenskej (tohotoforovej) urovni je fakt neodskriepitelny. to ze je tu zopar naozaj podarenych gitaristov je fakt tiez. este som ale nevidel, ze by si Adam zobral do huby Pitu-ho, alebo Jimmiho, alebo kohokolvek zo slovenskej prvej ligy. To ze si tu slovne vybavi nejake spory s niekym kto mu nesiaha ani po clenky, je vec subjektivneho nazoru ako to zobere moderator tejto stranky. Sak moderator je tu na to, aby mazal blbe reci, presne tak ako to robil Mario-Bros, ked som sa dotahoval z niekym. Uz sa nepamatam. To bolo fajn a chapal som to.
no vidis chapeme sa Žmurk len som tym chcel naznacit, ze ja som nevidel aby sa Pitu alebo Jimi navazal do niekoho len preto, ze im hrou nesiahaju po clenky  Na zdravie!

OK chlapci, uz som skoncil ptre tuto temu. Povedal som co som chcel, robte co chcete. Vela zdaru pri gitarovani a dufam, ze nad tym vsetkym bez emocii porozmyslate. Prajem pekny den. :)
napodobne :)
« Posledná zmena: 27. Február , 2009, 13:52:40 od styrioci » Zaznamenané
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #196 kedy: 27. Február , 2009, 13:53:18 »

jo a ozaj - dobre to je, len nie taka statika a pojde to, ale zrejme to piseme aj tak napicu, kedze si to nikto s kapely neprecita, tak ze ak sa to neporiesi, tak mozeme zamknut temu akurat tak.
neboj ja im to poviem....miluju ked ich riesite  Bavím sa skvele
cela banovacia masineria je trapna...ban vzdycky chyti ten co uz nevydrzi a posle niekoho dopice.....asi v piatich temach sa tu provokacne ironicky a vyrivacne przni TBOB za to ze nam odisiel spevak....na to mozem povedat ze ti co to pisali su zavistlive nuly a mozu ist past kravy do ulambataru lebo s tymi ich preglejkami akurat tak dokazu holy kock Zdravíčko
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #197 kedy: 27. Február , 2009, 19:26:47 »

pokial viem, lacrosse nedostal trvaly ban, dnes mu skoncil. ale uvazovalo sa o trvalom bane. to, za co dostal ban naposledy bolo co ? chcel naznacit, ako to tu ma vsetko v pici ? ako tu tym vlastne pohrda ? tak mu asi nebude chybat, ked sem nebude mat pristup - tak mi to vychadza...
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #198 kedy: 28. Február , 2009, 21:01:58 »

no...takze predovsetkym by som sa chcel podakovat za znovu one mojho konta...diky..ku koncertu..no snazil som sa podat co najvacsi vykon..samozrejme vzdy sa vykludi nieco co neni ok..napr basa nemal dobry zvuk lebo dugo ma shit basu..shit struny..a ani ampeg rollsroyce to potom nezchrani...k tomu spievaniu joe..cudoval by si sa ale ja na kazdej skuske spievam..len ostatnym to vadi..ale ja verim ze raz sa to naucim a budem moct normalne spievat aj pred ludmi...moc mi to nejde ale snazim sa tak uvidim..a ktej show...snazil som sa to robit tak ako som to momentalne citil...samozrejme tam mam velke medze v tomto a musim si asi supnut pred koncertom nejaky ten redbull Bavím sa skvele...gitaru sopm, si dal nizko a terza ju mam este nizsie...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #199 kedy: 28. Február , 2009, 22:15:20 »

no...takze predovsetkym by som sa chcel podakovat za znovu one mojho konta...diky..ku koncertu..no snazil som sa podat co najvacsi vykon..samozrejme vzdy sa vykludi nieco co neni ok..napr basa nemal dobry zvuk lebo dugo ma shit basu..shit struny..a ani ampeg rollsroyce to potom nezchrani...k tomu spievaniu joe..cudoval by si sa ale ja na kazdej skuske spievam..len ostatnym to vadi..ale ja verim ze raz sa to naucim a budem moct normalne spievat aj pred ludmi...moc mi to nejde ale snazim sa tak uvidim..a ktej show...snazil som sa to robit tak ako som to momentalne citil...samozrejme tam mam velke medze v tomto a musim si asi supnut pred koncertom nejaky ten redbull Bavím sa skvele...gitaru sopm, si dal nizko a terza ju mam este nizsie...
spievaj ked ti zmutuje hlas..potom to bude mozno lepsie Bavím sa skvele Zdravíčko
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #200 kedy: 01. Marec , 2009, 01:53:56 »

šupni zo dve(flaše) borovičky, odviažeš sa, aj hrať budete subjektívne lepšie.  Bavím sa skvele

k tvojmu git. hraniu môžem len toľkoto  Zdravíčko
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #201 kedy: 01. Marec , 2009, 10:53:08 »

podla mna ten ampeq tu basu dost zachranil....donut ho aspon zmenit struny lebo z tych strun moze akurat tak tetanus dostat  Bavím sa skvele
btw. najlepsi z tych coverov je jednoznacne ten queen
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #202 kedy: 01. Marec , 2009, 11:29:12 »

tupe struny na tupej base su strasna kombinacia. nech ich aspon vyperie, hlavne teda na koncert, nech to ma aspon nejaku formu.
Zaznamenané

o-yep sro
predator
Hosť
« Odpoveď #203 kedy: 01. Marec , 2009, 11:43:39 »

Popiskujem si Bavím sa skvele Som metlak
Výborne zahraté, toto je hranie na gitaru, nie nejaké umcaca na druhú dobu  Bavím sa skvele už chápem, prečo dostal ban  Ja som čert.. Ja som čert.. Bavím sa skvele
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #204 kedy: 01. Marec , 2009, 13:01:10 »

tupe struny na tupej base su strasna kombinacia. nech ich aspon vyperie, hlavne teda na koncert, nech to ma aspon nejaku formu.
jasne..donutim ho kupit asi tie najhrubsie ocelove struny..nech to ma twang Bavím sa skvele...potom aj kapela viac slape...s tou tupou basou je to take bez guly...terza rhame tak ze hra na krkovom snimaci len..je to take ostrejsie..a viac to slape..ale frut to neni ono
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #205 kedy: 01. Marec , 2009, 13:04:22 »

jasne..donutim ho kupit asi tie najhrubsie ocelove struny..nech to ma twang Bavím sa skvele...potom aj kapela viac slape...s tou tupou basou je to take bez guly...terza rhame tak ze hra na krkovom snimaci len..je to take ostrejsie..a viac to slape..ale frut to neni ono

na krkovom snimaci je to ostrejsie?, hej? ha ha ha
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #206 kedy: 01. Marec , 2009, 13:05:03 »

na krkovom snimaci je to ostrejsie?, hej? ha ha ha
neee...na onom..tom..boze...jak sa to vola... ?§!. ?§!. ?§!....kobylka Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 01. Marec , 2009, 13:05:41 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #207 kedy: 01. Marec , 2009, 13:05:31 »

neee...na onom..tom..boze...jak sa to vola... ?§!. ?§!. ?§!.
kobylkovy? Bavím sa skvele
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #208 kedy: 01. Marec , 2009, 13:06:08 »

kobylkovy? Bavím sa skvele
ano ano ano..rano mi to nemysli Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #209 kedy: 01. Marec , 2009, 13:06:33 »

neee...na onom..tom..boze...jak sa to vola... ?§!. ?§!. ?§!....kobylka Bavím sa skvele

ked nie cierne, tak potom biele... ha ha ha
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 22 otázok.