Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:56:07
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68579 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #210 kedy: 01. Marec , 2009, 13:16:53 »

este rozmyslam ze mu na to basove kombo napojim nejaky marshall co mam v skusobni..ze co to bdue.len to ej na gitaru Smútim
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #211 kedy: 01. Marec , 2009, 13:33:51 »

jasne..donutim ho kupit asi tie najhrubsie ocelove struny..nech to ma twang Bavím sa skvele...potom aj kapela viac slape...s tou tupou basou je to take bez guly...terza rhame tak ze hra na krkovom snimaci len..je to take ostrejsie..a viac to slape..ale frut to neni ono

sak ste tak ospevovali aj tu basu aj to kombo jake to je popici. nemusi hned kupovat nove struny, nech si vyperie tie co ma. a na kobylkaci moze hrat jaco pastorius, na trsatkove hranie sa mne osobne velmi neosvedcil, omnoho radsej pouzivam krkovy  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #212 kedy: 01. Marec , 2009, 13:36:02 »

sak ste tak ospevovali aj tu basu aj to kombo jake to je popici. nemusi hned kupovat nove struny, nech si vyperie tie co ma. a na kobylkaci moze hrat jaco pastorius, na trsatkove hranie sa mne osobne velmi neosvedcil, omnoho radsej pouzivam krkovy  Na zdravie!
hej...a potom som pocul aktivku musicman a ampega a z popici bolo zrazu dostacujuce
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #213 kedy: 01. Marec , 2009, 13:38:18 »

tak zase to je cenovo niekde inde. ale nevadi, aspon ste sa poucili do buducnosti. obcas treba tych druhych aj pocuvat  :)

nech zacne prevarenim tych strun vo vrelej vode, niekto pridava sol, ja pridavam trochu pripravku na riady, nech sa to odmasti aspon trosku, da sa aj tak chvilu hrat.
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #214 kedy: 01. Marec , 2009, 13:39:05 »

tak zase to je cenovo niekde inde. ale nevadi, aspon ste sa poucili do buducnosti. obcas treba tych druhych aj pocuvat  :)

nech zacne prevarenim tych strun vo vrelej vode, niekto pridava sol, ja pridavam trochu pripravku na riady, nech sa to odmasti aspon trosku, da sa aj tak chvilu hrat.
jezis tak to azs nejake taketo psotupy..to radsj nech kupi nvoe..aj tak musi kupit hrubsie leob sa podladujeme a je to blato
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
siiiiiilas
pravidelný návštevník
Príspevkov: 576

« Odpoveď #215 kedy: 01. Marec , 2009, 14:47:12 »

jezis tak to azs nejake taketo psotupy..to radsj nech kupi nvoe..aj tak musi kupit hrubsie leob sa podladujeme a je to blato
jednoznacne nech ich vymeni odporucam dadario E hrubku 105...cena kol 700sk...mozno menej....tie struny su tam snad o polovicu tensie jak mam ja  :)
Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #216 kedy: 01. Marec , 2009, 20:30:23 »

zas si zbytocne mudry? naposledy si bol takyto kral a skoncili ste s tym na co teraz nadavas. aj tie dadaria sa mu po par skuskach zaseru a stratia zvuk, potom je jednoduchsie ich vyprat. ak ma kazdy mesiac na nove struny, tak potom nech tie peniaze da do nastroja.
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #217 kedy: 01. Marec , 2009, 20:53:30 »

zas si zbytocne mudry? naposledy si bol takyto kral a skoncili ste s tym na co teraz nadavas. aj tie dadaria sa mu po par skuskach zaseru a stratia zvuk, potom je jednoduchsie ich vyprat. ak ma kazdy mesiac na nove struny, tak potom nech tie peniaze da do nastroja.
nepochopil si ma..akoze ked ich vypere tak zazracne zhrubnu aby si to mohol podladovat? :)...urcite mu pranie poradim.len howorim o tom ze aj tam musi kupit nove lebo tam ma terza tenucke
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #218 kedy: 01. Marec , 2009, 20:55:03 »

nepochopil si ma..akoze ked ich vypere tak zazracne zhrubnu aby si to mohol podladovat? :)...urcite mu pranie poradim.len howorim o tom ze aj tam musi kupit nove lebo tam ma terza tenucke

zhrubnu mu ked ich nebude cistit - nanosom spiny  ha ha ha Na zdravie!
ked ma tenke, tak treba vymenit a bude to lepsie, daj potom vediet ako ste pochodili  :) silas dobre radil, hrube ocelace a nemoze to dopadnut zle  Som frajer
Zaznamenané

o-yep sro
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #219 kedy: 17. Marec , 2009, 18:22:16 »

no tak som si pozicla na prijmacku spanielku len nakoniec nejdem na prijmacky tak som si aspon nahral taku srandu...je to normalne cez mike..a nejake efekty impro sole....chcel som solo ala henry toth tak sa mco nepodarilo..ale aspon nieco no Bavím sa skvele...dufam ze sa vadim a anka repkova neurazia No hanbím sa..
tak co vy nato? Som frajer Som frajer Som frajer

* ankavadim.mp3 (1032.06 KB - stiahnuté 196 krát.)
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #220 kedy: 17. Marec , 2009, 18:27:34 »

vyborne, velmi sa mi to paci.. (priznam sa  ze Repku Ankhovu vobec nepoznam) .. velmi pekne hlavne okolo 00:53-1:00 .. co ty na to Branko moze byt?  ha ha ha
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #221 kedy: 17. Marec , 2009, 18:43:53 »

Bola to nejaka lacna gitara?
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #222 kedy: 17. Marec , 2009, 18:45:38 »

Bola to nejaka lacna gitara?
...cca 30..tak priemer...´preco?..znie tak?
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Robo.
nováčik
*
Príspevkov: 17

We are accidents waiting to happen.

« Odpoveď #223 kedy: 17. Marec , 2009, 18:57:03 »

laco a bratislava(zatial) je to vlastne umelecko dielo od p.o hviezdoslava o mladom dedinskom chlapcovi a shodou okolnosti sa tak vola aj nas velmi dobry kamarat laco ktory je v podstate nedobrovolne nas maskot...je to velmi zaujimava povaha atd...nakolko stym moc nesuhlasi tak sa budeme muset premenovat ale zatial bude musiet vydrzat

Laco a Bratislava napisal Ivan Horvath a je to krasna poviedka.

Velmi dobre ti to hra.  Na zdravie!  Bravooo
Zaznamenané

If you can't do it with a Strat you're doing it wrong.
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #224 kedy: 17. Marec , 2009, 18:57:54 »

Laco a Bratislava napisal Ivan Horvath a je to krasna poviedka.

Velmi dobre ti to hra.  Na zdravie!  Bravooo
dakujem robo Žmurk
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.047 sekund, 23 otázok.