Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 23:49:44
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68569 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #285 kedy: 22. Júl , 2009, 10:22:50 »

tak ja adama poznam osobne a nie je taky namysleny ako vystupuje na fore, ale ako pista povedal chce to cas.
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Lubo
stály hosť
Príspevkov: 908

-- JAZZ --

« Odpoveď #286 kedy: 22. Júl , 2009, 10:37:29 »

prvy ton je tak falosne ze som sa dalej ani nedostal :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #287 kedy: 22. Júl , 2009, 23:05:23 »

tak ja adama poznam osobne a nie je taky namysleny ako vystupuje na fore, ale ako pista povedal chce to cas.
diky bracho Žmurk...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #288 kedy: 22. Júl , 2009, 23:13:11 »

tak vies lubo..mam len 15...este ma caka zivot pred sebou a mam kopec kopec kopcisko casu venovat sa gitare alebo aj comukolvek inemu..a mozno raz...raz...raz pride aj chvila kedy sa vyrovnam samemu velkemu tebe ha ha ha Zdravíčko a k skladbe...uznavam ze su tam miesta kde obcas neintonujem a mam to mierne rozladene..co je mozno sposobene aj starymi strunami..ale to je jedno...ale prvy ton mi tam absolutne intonacne sedi...to ze mam tam zvuk trosku skapaty som vysvetloval spatne....tak mozno to skresluje to ladenie....ved ale keby som tam mal tych tonov mimo viac dalo by sa to povazovat za jazz nie? Popiskujem si
« Posledná zmena: 22. Júl , 2009, 23:22:02 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
much
stály hosť
Príspevkov: 762

« Odpoveď #289 kedy: 22. Júl , 2009, 23:32:18 »

ved ale keby som tam mal tych tonov mimo viac dalo by sa to povazovat za jazz nie? Popiskujem si

hehe to asi ne amigo....ale inak podla mna si to zahral fajn..su tam sice nejake falosnosti ale ja nemam tak vycibreny  sluch mne to az tak nevadi...a mal si radsej nahrat sunrise ta je lepsia :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #290 kedy: 22. Júl , 2009, 23:33:43 »

k sunrise nemam podklad..ae ked sa knemu dostanem a dostanem aj povolenie tak preco nie :)...
« Posledná zmena: 22. Júl , 2009, 23:36:05 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #291 kedy: 23. Júl , 2009, 12:54:21 »

diky bracho Žmurk...
Nemas zaco, posielam cislo uctu...  Beeee Bavím sa skvele
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Srnac
pravidelný návštevník
Príspevkov: 322

« Odpoveď #292 kedy: 23. Júl , 2009, 15:32:47 »

Podla mna to je celkom slusne zahrate...Skus si tu skladbu zahrat a uvidis ze je velmi, velmi tazka na intonaciu...fakt trafit vsetky tony cisto je v tomto pripade moc tazke...Samozrejme tym nechcem nikoho ospravedlňovať :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #293 kedy: 23. Júl , 2009, 15:39:21 »

podla mna je to zahrane fajn a len mu neladi gcko struna.. to je standardny problem u maldych gitaristov vsetci maju navinute zle struny  Bavím sa skvele  inak myslim, ze by nebolo zle, keby malo viac ludi moznost spoznat tuto adama osobne a zistili by, ze to neni namysleny kokotko..  dokonca mam pocit ze adam reaguje casto menej stahovacne nez poniektore primadony tuto  Bavím sa skvele  tolko moj nahlad na osobnost zvanu Adam Noska- na  cloveka strateneho vo vire mladickej nerozvaznosti tuziaceho po pochopeni a uznani v svete plnom nenaplnenych tuzob a ocakavani. Snilek baziaci po svetlach reflektorov buriaci sa proti ustalenym nazorom spolocnosti, taky je Adam Noska. Hrdina ci zatratenec? V dalsom cykle si predstavime osobnost zvanu Branko, trochu sa nam na vikend otepli.
« Posledná zmena: 23. Júl , 2009, 16:04:33 od kaolko » Zaznamenané

javanne
pravidelný návštevník
Príspevkov: 227

« Odpoveď #294 kedy: 23. Júl , 2009, 16:14:07 »

tolko moj nahlad na osobnost zvanu Adam Noska- na  cloveka strateneho vo vire mladickej nerozvaznosti tuziaceho po pochopeni a uznani v svete plnom nenaplnenych tuzob a ocakavani. Snilek baziaci po svetlach reflektorov buriaci sa proti ustalenym nazorom spolocnosti, taky je Adam Noska. Hrdina ci zatratenec? V dalsom cykle si predstavime osobnost zvanu Branko, trochu sa nam na vikend otepli.

Bavím sa skvele umrjem  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

Fender RK Tele / Paoletti Strats / Gibson VOS LPs -> Fryette Deliverance 60 -> custom cab w 2x12 Scumbacks speakers
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #295 kedy: 23. Júl , 2009, 16:15:25 »

si zacal s dugom travit vela casu Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #296 kedy: 23. Júl , 2009, 16:21:43 »

podla mna je to zahrane fajn a len mu neladi gcko struna.. to je standardny problem u maldych gitaristov vsetci maju navinute zle struny  Bavím sa skvele  inak myslim, ze by nebolo zle, keby malo viac ludi moznost spoznat tuto adama osobne a zistili by, ze to neni namysleny kokotko..  dokonca mam pocit ze adam reaguje casto menej stahovacne nez poniektore primadony tuto  Bavím sa skvele  tolko moj nahlad na osobnost zvanu Adam Noska- na  cloveka strateneho vo vire mladickej nerozvaznosti tuziaceho po pochopeni a uznani v svete plnom nenaplnenych tuzob a ocakavani. Snilek baziaci po svetlach reflektorov buriaci sa proti ustalenym nazorom spolocnosti, taky je Adam Noska. Hrdina ci zatratenec? V dalsom cykle si predstavime osobnost zvanu Branko, trochu sa nam na vikend otepli.
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Ty si kar Si píš!!!  ha ha ha ha ha ha ha ha ha
 Na zdravie!
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #297 kedy: 23. Júl , 2009, 16:26:14 »

si zacal s dugom travit vela casu Bavím sa skvele

ani nie.. uz som ho dlho nevidel  Smútim
Zaznamenané

joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #298 kedy: 23. Júl , 2009, 17:12:43 »

hlavne narodeny v nespravny čas na nespravnom mieste...Kaolko ty si akože stary gitrista?Huh!? Bavím sa skvele Bavím sa skvele ved si koro ako on Bavím sa skvele
bohužial dnes nieje gitarova doba a vačšinu to vobec nezaujima a už vobec nie nastroj a aparat Zdravíčko
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #299 kedy: 23. Júl , 2009, 17:28:30 »

hlavne narodeny v nespravny čas na nespravnom mieste...Kaolko ty si akože stary gitrista?Huh!? Bavím sa skvele Bavím sa skvele ved si koro ako on Bavím sa skvele
bohužial dnes nieje gitarova doba a vačšinu to vobec nezaujima a už vobec nie nastroj a aparat Zdravíčko

Hlavne, ze to ludi bavi, to ci je gitarova doba, alebo nie, moze kaslat. Pri ohniku babu na samohrajku nezbali, ale prebehne zo tri behy, povie par skromnych poznamok a moze lopatami odhanat zaujemkyne, detto na koncerte alebo v skusobni. A o to ide!
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Strán: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.052 sekund, 23 otázok.