Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:45:04
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 26 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Adam Noška  (Prečítané 68562 krát)
0 užívateľov a 11 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #315 kedy: 23. Júl , 2009, 19:41:14 »

chlpate brucho a zadok.. tam to bude
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #316 kedy: 23. Júl , 2009, 19:58:50 »

podla mna je to zahrane fajn a len mu neladi gcko struna.. to je standardny problem u maldych gitaristov vsetci maju navinute zle struny  Bavím sa skvele  inak myslim, ze by nebolo zle, keby malo viac ludi moznost spoznat tuto adama osobne a zistili by, ze to neni namysleny kokotko..  dokonca mam pocit ze adam reaguje casto menej stahovacne nez poniektore primadony tuto  Bavím sa skvele  tolko moj nahlad na osobnost zvanu Adam Noska- na  cloveka strateneho vo vire mladickej nerozvaznosti tuziaceho po pochopeni a uznani v svete plnom nenaplnenych tuzob a ocakavani. Snilek baziaci po svetlach reflektorov buriaci sa proti ustalenym nazorom spolocnosti, taky je Adam Noska. Hrdina ci zatratenec? V dalsom cykle si predstavime osobnost zvanu Branko, trochu sa nam na vikend otepli.
karol tak teraz som seriozne skapal Bavím sa skvele ...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #317 kedy: 23. Júl , 2009, 20:14:53 »

btw s chalanmi pomali zaciname robit nejake demo..a snad uz coskoro dam vediet viac...myslim ze to bude stat zato a mate sa naco tesit Bacha na vec kamo! ....jedine co nam chyba(okrem svalov, keriek,faniniek a koncertov) je basak...stale sa nevie nejak vyhrabat s toho...takze miesto basaka unas je stale volne...takze ak by mal niekto zaujem nech mi napise...hrame nieco medzi kings x avenged sevenfold maiden ...proste heavy hard rock Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. ps: samozrejme slusna hra a vybava je nutna
« Posledná zmena: 23. Júl , 2009, 20:18:28 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #318 kedy: 23. Júl , 2009, 21:27:38 »

hrame nieco medzi kings x avenged sevenfold maiden ...proste heavy hard rock Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert.. ps: samozrejme

To som zvedavy. Vzory dobre.

slusna hra a vybava je nutna

Co ja viem? To su velke naroky, vacsinou je bud velka vybava alebo velka technika.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #319 kedy: 23. Júl , 2009, 21:37:21 »

To som zvedavy. Vzory dobre.

Co ja viem? To su velke naroky, vacsinou je bud velka vybava alebo velka technika.
to su velke neroky ked chcem mat v kapele cloveka na ktoreho sa hudobne mozem spolahnut a ma aj dobry zvuk? Bavím sa skvele... ako nehoworim ze sme nejaka svetova trieda a ze potrebujeme billyho sheehana...ale myslim ze hrame dost slusne nato aby sme mali aj slusneho basaka
« Posledná zmena: 23. Júl , 2009, 21:38:38 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #320 kedy: 23. Júl , 2009, 21:37:37 »

tak myslim, ze aspon slusne hrat ( pochopitelne ) a nejaka vybava ( basa - pochopitelne ). a ak maju PA, tak potom s aparatom nieje problem, to tu basu utiahne...neskorsie si moze zabezpecit aparat, takze lacrosseho poziadavky chapem.
« Posledná zmena: 23. Júl , 2009, 21:37:59 od mario bross » Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #321 kedy: 23. Júl , 2009, 21:40:32 »

tak myslim, ze aspon slusne hrat ( pochopitelne ) a nejaka vybava ( basa - pochopitelne ). a ak maju PA, tak potom s aparatom nieje problem, to tu basu utiahne...neskorsie si moze zabezpecit aparat, takze lacrosseho poziadavky chapem.
tak ono vacsinou ked niekto hra slusne tak ma aj taky aparat..samozrejme moze sa stat aj vynimka...ale vacsinou je to tak ze chalan hra hovno a veci za pol mega
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #322 kedy: 23. Júl , 2009, 21:52:08 »

to su velke neroky ked chcem mat v kapele cloveka na ktoreho sa hudobne mozem spolahnut a ma aj dobry zvuk? Bavím sa skvele... ako nehoworim ze sme nejaka svetova trieda a ze potrebujeme billyho sheehana...ale myslim ze hrame dost slusne nato aby sme mali aj slusneho basaka

Pockat... ty hovoris o hudbe? Ja to stale v tej sexualnej rovine drzim.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #323 kedy: 05. November , 2009, 18:44:30 »

vazeny hudobnici, kamarati, priaznivci,nepriaznivci..pozyvam vas na koncert ktory sa uskutocni 14.11.09 vo zvolene vramci festivalu atraktivneho divadla...( www.atraktivnedivadlo.sk ) budeme hrat s collegium musicum...hrame nejake vlastne veci...nejake jazzove covre..kapela v ktorej hostujem sa vola transylvanske obedy a hrame v zlozeni bubny basa sax klavir gitara..myslim ze sa mate naco tesit...dufam ze vas tam uvidim a dame si pivo Na zdravie!
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #324 kedy: 05. November , 2009, 19:20:30 »

pivo este nemozes  :)
Zaznamenané
bara
pravidelný návštevník
Príspevkov: 417

« Odpoveď #325 kedy: 05. November , 2009, 19:55:58 »

vazeny hudobnici, kamarati, priaznivci,nepriaznivci..pozyvam vas na koncert ktory sa uskutocni 14.11.09 vo zvolene vramci festivalu atraktivneho divadla...( www.atraktivnedivadlo.sk ) budeme hrat s collegium musicum...hrame nejake vlastne veci...nejake jazzove covre..kapela v ktorej hostujem sa vola transylvanske obedy a hrame v zlozeni bubny basa sax klavir gitara..myslim ze sa mate naco tesit...dufam ze vas tam uvidim a dame si pivo Na zdravie!

keby ste mali voľné miesto v aute, hlavne cestou späť, išla by som veľmi rada pozrieť  :)
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #326 kedy: 05. November , 2009, 21:43:05 »

keby ste mali voľné miesto v aute, hlavne cestou späť, išla by som veľmi rada pozrieť  :)
fuu vobec nwm ako sa tam ide... asi skor nie..ale ak bude volne miesto urcite ti dam vedet
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #327 kedy: 05. November , 2009, 21:43:16 »

pivo este nemozes  :)
ja mozem vsetko co chcem Beeee
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #328 kedy: 08. November , 2009, 21:27:47 »

koncert sa rusi...resp nerusi ale nehram nanom ja Smútim...najblizsie hram hlavu..este dam termin
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #329 kedy: 29. November , 2009, 19:41:10 »

pridal som na net novu skladbu z mojej hardrockovej dielne upravenu do etno stylu...je to jedno z vrcholov co som kedy zlozil tak dufam ze sa vam to bude pacit Bravooo tentokrat som elektricku gitaru vymenil za akusticku a aj perkusie v songu su robene nanej tak to tak aj znie:)...tak co vy nato? Som frajer  http://www.mkmb.sk/adamnoska/
« Posledná zmena: 29. November , 2009, 19:41:54 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 26 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.035 sekund, 22 otázok.