Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 16:56:41
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vyberam si BASU a vy o tom snad viete viac ako ja  (Prečítané 32482 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #105 kedy: 21. Apríl , 2009, 12:46:35 »

mas nejaky rozpoct ? miesto noveho Squieru za 350 Eur uz kupis len o malo drahsie starsi Fender...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #106 kedy: 21. Apríl , 2009, 12:55:41 »

mas nejaky rozpoct ? miesto noveho Squieru za 350 Eur uz kupis len o malo drahsie starsi Fender...

presne tak. zase na druhu stranu, pocul som na nove squiery, najme tie vyssie rady slusne ohlasy, ale v ruke som to nedrzal. a na mexicke fendre bolo zase svojho casu v mode velmi picovat. v kazdom pripade poznam vyborny mexicky fender a velmi zle squiery.
Zaznamenané

o-yep sro
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #107 kedy: 21. Apríl , 2009, 13:10:28 »

rozpocet je okolo 8-9tis... nechcem do toho investovat prilis vela, lebo na base sa iba zacinam ucit...
inac aj ja som pocul uz vela ludi pyczovat na Fender basy preto sa toho bojim... mam skusenost jedine s mexickym Stratocasterom, ktory hral kus horsie ako starsi Squier affinity strat...

presne tak. zase na druhu stranu, pocul som na nove squiery, najme tie vyssie rady slusne ohlasy, ale v ruke som to nedrzal. a na mexicke fendre bolo zase svojho casu v mode velmi picovat. v kazdom pripade poznam vyborny mexicky fender a velmi zle squiery.

tu je problem ze mexicky jazz bass som ani nedrzal v zivote... z bas som skusal to co som vyssie spomäl... Na zdravie!
ale ak su rozdiely medzi mexicom a vyssim squierom len milimetrove, tak myslim nema zmysel kupoved fendor... Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #108 kedy: 21. Apríl , 2009, 13:13:22 »

...tu je problem ze mexicky jazz bass som ani nedrzal v zivote...
a v rukach ?  ha ha ha
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #109 kedy: 21. Apríl , 2009, 13:16:08 »

a v rukach ?  ha ha ha

ani v rukach  Bavím sa skvele
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #110 kedy: 21. Apríl , 2009, 14:44:38 »

Hosi uz asi dva tyzdne obzeram basy lebo si chcem jednu kupit a nejake som uz aj poskusal... hral som na yamaha nejakej 5-strunovke za 5000 sk, to bolo vcelku nic moc, potom na jednej 4str. vintage, tej drncali prazce, potom na squier vintage modified jazz bass, to bola strela, a dneska som hral akurat cez obed na squier classic vibe 60s jazz bass a ta sa mi pacila uplne najvaac...
tak sa vas chcem opytat ako skusenych basakov, ci na tej 60s base nebyvaju nejake vyrobne chyby alebo tak nieco... lebo hra uplne poprdeli, vyzera poprdeli a stoji poprdeli 8900czk...  Na zdravie!

.....ja som zase mal peckový Squier Precision Special V.....a v tedy som kúsok pochodil obchody v Blave a tiež som hladal nejaké to lepšie mexiko no nepresvedčilo ma žiadne z asi 14tich skúšaných kúskov.....a to som nosil zo sebou dokonca vlastné nové struny a trávil hodiny v obchodoch.....

.....ak je taký peckový ako píšeš tak ho treba brať, iný už taký byť nemusí.....a čo sa týka chýb.....tak squiere majú strašne odveci poťáky a klúče a mexiká zase pražce.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #111 kedy: 21. Apríl , 2009, 14:47:56 »

.....ja som zase mal peckový Squier Precision Special V.....a v tedy som kúsok pochodil obchody v Blave a tiež som hladal nejaké to lepšie mexiko no nepresvedčilo ma žiadne z asi 14tich skúšaných kúskov.....a to som nosil zo sebou dokonca vlastné nové struny a trávil hodiny v obchodoch.....

.....ak je taký peckový ako píšeš tak ho treba brať, iný už taký byť nemusí.....a čo sa týka chýb.....tak squiere majú strašne odveci poťáky a klúče a mexiká zase pražce.....

diky za nazor  Na zdravie! hej to je pravda s tymi potakmi, moj squier strat mal tiez trochu povolene potaky, ale ta gitara hrala vynikajuco, skoda ze som ju predal...
este zajtra tam pojdem ju lepsie vytestovat, ale asi ju zoberiem... ta basa je velmi pohodlna, ma nizky dohmat a nedrncia jej struny... a ma sustainu na milu jarmilu Na zdravie! aj slapovanie na nej ide jedna radost  Som frajer
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #112 kedy: 22. Apríl , 2009, 13:49:41 »

dneska som ju bol este viacej vytestovat, vyhral som sa s korekciami, volumemami, poskusal som vsetky prazce ci nedrncia alebo niesu hluche... a vychadza mi ze je to super basa  Na zdravie! zajtra ju idem zobrat a potom uz len cvicit a cvicit  Na zdravie!
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #113 kedy: 08. August , 2009, 09:28:54 »

viete mi povedat aky je toto model ibanezy a kolko to mohlo stat nove? teraz sa uz urcite nevyraba

* 119100-2inzeraty-v.jpg (134.61 KB, 1200x824 - prehliadnuté 389 krát.)
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #114 kedy: 08. August , 2009, 09:36:14 »

viete mi povedat aky je toto model ibanezy a kolko to mohlo stat nove? teraz sa uz urcite nevyraba
Nebude to ta plastova basicka ?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #115 kedy: 08. August , 2009, 09:57:43 »

Ibanez EBD seria? mozno nejaky z nizsich modelov.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #116 kedy: 10. August , 2009, 17:26:12 »

co si myslite o tejto corte do takej tej mojej muzicky? http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=119667
som strateny v basach, ale kedze lacne gitary cort byvaju vpohode nastroje tak zvazujem toto
Zaznamenané
basman181
nováčik
*
Príspevkov: 9

« Odpoveď #117 kedy: 22. Október , 2009, 12:49:38 »

Caute caute.
Hladam si pre seba vhodnu basu. Chcel by som stvor strunku, kedze moje heslo je, ze basa tvrdi muziku. Ziadne arpeggia a podobne veci nechystam:) Musi to len riadne prdet a busit. Myslim, ze chcem hrat trsatkom. Paci sa mi ako hra Fedor Freso ale aj Larry Graham. Este mam jedno kriterium. Basa musi mat vhodny tvar na lavacke pouzitie. Cize najlepsi tvar by bol SG ale to sa mi nepaci. takze nieco klasickejsie ako precision alebo jazz bass tvar. Potenciometre mi nevadia, ale skor uchytenie pasu aby sa to neprevazovalo alebo nieco take...

V podstate sa chcem spytat ci sa v kategorii tych lacnejsich basgitar treba niecoho vyvarovat. Cojaviem, basa do 10 000 - squier, cort, alebo co... Ja by som si predstavoval nejaku strednu triedu z druhej ruky. Aparat zatial nemam, najprv riesim basu. Ale paci sa mi kombo Ampeg 115 alebo 112...

Suhlasim....Stare Japonce su naozaj vyborne basgitary.
Zaznamenané
palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #118 kedy: 18. Január , 2010, 10:05:36 »

japonske fendre a nove squieri su rovnako zle (dobre)...?

Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #119 kedy: 18. Január , 2010, 10:50:22 »

japonske fendre a nove squieri su rovnako zle (dobre)...?

....presne z tohto videa sa mi zvukovo najviac páči ten bledomodrý Prcek Squier a najmenej ten zelený JB Fender.....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.054 sekund, 23 otázok.