Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 00:49:43
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: nejaka moja  (Prečítané 9170 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #15 kedy: 24. November , 2008, 15:26:52 »

ved v mp3 tagu mas svoje meno vlado hudec tak to mala byt aka hadanka Huh! mal si aj tam dat takaca  :)

viem,ja nezvyknem nikdy pisat meno,akurat v tejto skladbe som to spravil a uplne som na to zabudol  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #16 kedy: 24. November , 2008, 15:29:43 »

vlado - a prečo jtakac Huh! Sa hanbíš za seba?
 Zdravíčko

ano,som strasne hanblivy  Bavím sa skvele

je to uplne jedno ci tu ma niekto svoje meno alebo nie,ani ty tu nemas svoje meno nakoniec :)..proste ma prve napadlo jtakac,tak som jtakac  Bavím sa skvele

nebudem sa tu uz zapajat do debat,lebo to nema ziadny vyznam,mozno obcas ked fakt budem citit veeeelmi silnu potrebu,tak sa zapojim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #17 kedy: 24. November , 2008, 15:33:48 »

je to uplne jedno ci tu ma niekto svoje meno alebo nie,ani ty tu nemas svoje meno nakoniec :)

Všade som pod touto mojou prezývkou, všetci ma tak poznajú. V podpise mám aj svoje meno. Žmurk

Tú skladbu som si chcel stiahnuť, ale nenašiel som tam tú možnosť. Treba sa registrovať? Resp možnosť stiahnuť tam je, ale keď nahodím kód, čo po mne chce, nič sa nestane.
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 15:39:26 od Pitu » Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #18 kedy: 24. November , 2008, 15:37:03 »

ano,som strasne hanblivy  Bavím sa skvele

je to uplne jedno ci tu ma niekto svoje meno alebo nie,ani ty tu nemas svoje meno nakoniec :)..proste ma prve napadlo jtakac,tak som jtakac  Bavím sa skvele

nebudem sa tu uz zapajat do debat,lebo to nema ziadny vyznam,mozno obcas ked fakt budem citit veeeelmi silnu potrebu,tak sa zapojim  Bavím sa skvele

hm, teba asi stve, ze toto forum upadlo na moralke, ze?  Popiskujem si
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #19 kedy: 24. November , 2008, 15:38:30 »

Všade som pod touto mojou prezývkou, všetci ma tak poznajú. V podpise mám aj svoje meno. Žmurk

Tú skladbu som si chcel stiahnuť, ale nenašiel som tam tú možnosť. Treba sa registrovať?

mas tam tmavohnedy gombik "download file"..kliknes nan,napises ten kod co ti vyhodi,kliknes na "get" a malo by ti to ist.
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #20 kedy: 24. November , 2008, 15:41:29 »

hm, teba asi stve, ze toto forum upadlo na moralke, ze?  Popiskujem si

to ani nie,len mi vadi,ked sa niekto ku mne sprava istym sposobom,neni som na to zvyknuty v normalnom zivote a urciti ludia tu uz prekrocili urcite hranice spravania sa voci mojej osobe  Na zdravie!
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #21 kedy: 24. November , 2008, 15:48:46 »

to ani nie,len mi vadi,ked sa niekto ku mne sprava istym sposobom,neni som na to zvyknuty v normalnom zivote a urciti ludia tu uz prekrocili urcite hranice spravania sa voci mojej osobe  Na zdravie!

ale vidíš, vrátil si sa, hneď si odhalený, tak sa neboj. Žmurk Snažíme sa tu viac udržať poriadok, napádanie iných členov fóra sa trestá banmi, prípadne až vylúčením.

Nejde mi to stiahnuť. Po vložení kódu sa nič nestane, neviem prečo.
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 24. November , 2008, 15:50:43 »

ale vidíš, vrátil si sa, hneď si odhalený, tak sa neboj. Žmurk Snažíme sa tu viac udržať poriadok, napádanie iných členov fóra sa trestá banmi, prípadne až vylúčením.

Nejde mi to stiahnuť. Po vložení kódu sa nič nestane, neviem prečo.

asi pises zle ten kod,skus viackrat.

ver tomu,ze sa nebojim nikoho z tohto fora,chodim obcas aj na www.fightnews.sk,tam sa par ludi aj bojim,ale tuna fakt nie  Bavím sa skvele
Zaznamenané

midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #23 kedy: 24. November , 2008, 15:54:27 »

nechapem preco niekto zmaze svoje konto a potom pride pod inym nickom naspet.
Bravooo Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #24 kedy: 24. November , 2008, 16:00:58 »

s firefoxom mi to nestiahne, ale s operou ano Zdravíčko
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 16:01:52 od Zeck » Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #25 kedy: 24. November , 2008, 16:04:20 »

s firefoxom mi to nestiahne, ale s operou ano Zdravíčko

Mám len IE a Avant Browser, nestiahne mi to..
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #26 kedy: 24. November , 2008, 16:05:15 »

ale kde sa lepsie zabavis ako tu Huh!   zvuk je v prstoch  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele japonske kopie, nemenovany zazracny aparat na G, homemade biznis, studiovy recording a nikde sa nedozvies z3e malmsteen hra napicu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #27 kedy: 24. November , 2008, 16:06:30 »

no tak uz to mam a je to v pohode
gitara je tak daleko ze tam ani nedovidim :) aky si konkretne na nu pouzil plugin?
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #28 kedy: 24. November , 2008, 16:24:23 »

ale kde sa lepsie zabavis ako tu Huh!   zvuk je v prstoch  Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele japonske kopie, nemenovany zazracny aparat na G, homemade biznis, studiovy recording a nikde sa nedozvies z3e malmsteen hra napicu  Bavím sa skvele

ty sa sem chodíš len zabávať?  Popiskujem si  Trochu si ma sklamal, stále si nepochopil, v čom je podstata tvrdenia, že zvuk je v prstoch. Žmurk  A že sa tu preberá homemade biznis a domáce nahrávanie je len super. Ďalšie debaty, kde si každý povie svoj názor, nech je už aj smiešny (ako aj tvoj často Žmurk ) sú tiež v pohode, keď neprekročia rámec slušnosti.

Vlado - hoď tú ukážku aj niekde inde, odkiaľ si ju stiahnem.
« Posledná zmena: 24. November , 2008, 16:25:06 od Pitu » Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #29 kedy: 24. November , 2008, 16:29:23 »

pitu nebud taky suchar ako predator.  ty sa tu nebavis ?
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.