Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 04:21:08
Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MANDRAGORA na Emergenze  (Prečítané 44550 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #210 kedy: 05. December , 2008, 12:34:43 »

No to sme si asi strasne dovolili ked sme sa vyjadrili ku karolovemu nazoru... idem fajcit knaza do kostola nech mam na vino na nedelnu omsu  Je mi do plaču

talente - vsimaj si na co som reagoval.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #211 kedy: 05. December , 2008, 12:36:53 »

ja som rad, ze ste reagovali, aj ked z tvojej strany demolator je to vzdy tiez dobre prehnane ako vidim :)
Zaznamenané

demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #212 kedy: 05. December , 2008, 12:52:32 »

ja som rad, ze ste reagovali, aj ked z tvojej strany demolator je to vzdy tiez dobre prehnane ako vidim :)

Prehnane? a za to ze dugo napise ideme to vyhrat apod. ty picujes ze sa ozerem ked ideme na sutaz? vedel si vobec o tom ze odzaciatku som mal celu sutaz v pici? nevypravaj nieco co neni pravda a ja nebudem mat dovod reagovat Žmurk
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #213 kedy: 05. December , 2008, 13:03:15 »

Prehnane? a za to ze dugo napise ideme to vyhrat apod. ty picujes ze sa ozerem ked ideme na sutaz? vedel si vobec o tom ze odzaciatku som mal celu sutaz v pici? nevypravaj nieco co neni pravda a ja nebudem mat dovod reagovat Žmurk

hm, tazky inteligent  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #214 kedy: 05. December , 2008, 13:08:39 »

Dugo tu niekde nieco pise o nejakom vyhravani emergenzy? nejako som si nevsimol, ze by tu bol aktivny. Ja nepicujem, ze sa ozeres, mne to je sum a fuk, len vravim, ze ked sa kapela prihlasi na sutaz, tak publikum ocakava asi tomu zodpovedajuci vykon.Dosiel som si pozriet sutaz kapiel, nie standardny koncert v randali... A vlastne, ano vadi mi ked vidim najebanych hudobnikov na podiu pretoze to nevesti nic dobre a ked si zaplatim za akykolvek koncert tak ma to uraza. A je mi jedno ci ste to vy (nemusi to byt prave vcerajsok), Chodelka, Adela Banasova, alebo impregnovany plne vodeodolny rekremovany Chuck Shuldiner. Cize moja otazka:Z akeho dovodu bola vasa ucast na emergenze dolezita, co ste od toho ocakavali,chceli ste postupit? Ak ano, potom by bolo treba postavit sa k tomu inak. len tolko howgh..  Mna ste proste vcera sklamali a dufam, ze na najblizsom koncerte uvidim presny opak. A vobec.. admini, ak mate pocit, ze sa vyjadrujem zcestne, prehnane, ze niekoho urazam alebo podobne, premazte ma, dajte mi pripadny ban ak treba a je to. dakujem..
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #215 kedy: 05. December , 2008, 13:13:12 »

keby tu tak bol dugo a mohol sa vyjadrit... inak zakky nehovoril si mu vcera ze mu zrusis ban?  Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
*

« Odpoveď #216 kedy: 05. December , 2008, 13:15:56 »

Dugo tu niekde nieco pise o nejakom vyhravani emergenzy? nejako som si nevsimol, ze by tu bol aktivny. Ja nepicujem, ze sa ozeres, mne to je sum a fuk, len vravim, ze ked sa kapela prihlasi na sutaz, tak publikum ocakava asi tomu zodpovedajuci vykon.Dosiel som si pozriet sutaz kapiel, nie standardny koncert v randali... A vlastne, ano vadi mi ked vidim najebanych hudobnikov na podiu pretoze to nevesti nic dobre a ked si zaplatim za akykolvek koncert tak ma to uraza. A je mi jedno ci ste to vy (nemusi to byt prave vcerajsok), Chodelka, Adela Banasova, alebo impregnovany plne vodeodolny rekremovany Chuck Shuldiner. Cize moja otazka:Z akeho dovodu bola vasa ucast na emergenze dolezita, co ste od toho ocakavali,chceli ste postupit? Ak ano, potom by bolo treba postavit sa k tomu inak. len tolko howgh..  Mna ste proste vcera sklamali a dufam, ze na najblizsom koncerte uvidim presny opak. A vobec.. admini, ak mate pocit, ze sa vyjadrujem zcestne, prehnane, ze niekoho urazam alebo podobne, premazte ma, dajte mi pripadny ban ak treba a je to. dakujem..

No chapem tvoj pohlad ale ja mam proste ludi v pici, mna nikdy nezaujimalo co si ludia myslia o mojom vystupeni, existuje iba par ludi u ktorych ma to zaujima. A nikto ta nenutil sa na nas pozerat. mne je jedno ci som na sutazi alebo na obycajnom koncerte, ono stale je to len koncert, dojdem, zahram si lebo ma to bavi, a je mi jedno ci ma niekto spicuje ze som hral krivo, najebano alebo co. Hram pre seba, kapela o tom vie a respektujeme sa, zijem hudbou , tvorim hudbu, hram hudbu a dava mi to zmysel a fakt mi je jedno co si kdo o tom mysli.... To ze sa ti to nepacilo je tvoj nazor, je to v pohode, ale nevizdvihuj blbosti ktore nie su pravdive  Žmurk
Zaznamenané
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #217 kedy: 05. December , 2008, 13:17:23 »

To- MANDRAGORA. Pani gratulujem, dufam ze sa bude darit aj nadalej.  Zdravíčko
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #218 kedy: 05. December , 2008, 13:19:22 »

No chapem tvoj pohlad ale ja mam proste ludi v pici, mna nikdy nezaujimalo co si ludia myslia o mojom vystupeni, existuje iba par ludi u ktorych ma to zaujima. A nikto ta nenutil sa na nas pozerat. mne je jedno ci som na sutazi alebo na obycajnom koncerte, ono stale je to len koncert, dojdem, zahram si lebo ma to bavi, a je mi jedno ci ma niekto spicuje ze som hral krivo, najebano alebo co. Hram pre seba, kapela o tom vie a respektujeme sa, zijem hudbou , tvorim hudbu, hram hudbu a dava mi to zmysel a fakt mi je jedno co si kdo o tom mysli.... To ze sa ti to nepacilo je tvoj nazor, je to v pohode, ale nevizdvihuj blbosti ktore nie su pravdive  Žmurk
podla tohoto co citam tie tvoje koncerty musia vyzerat asi dost napicu, ked mas v pici co si o tom ludia vobec myslia...hudba je pre ludi...ale ok, tvoje sracky
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
demolator
nováčik
*

« Odpoveď #219 kedy: 05. December , 2008, 13:20:53 »

podla tohoto co citam tie tvoje koncerty musia vyzerat asi dost napicu, ked mas v pici co si o tom ludia vobec myslia...hudba je pre ludi...ale ok, tvoje sracky

Hudbu pre ludi hra desmod  Popiskujem si
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #220 kedy: 05. December , 2008, 13:21:00 »

keby tu tak bol dugo a mohol sa vyjadrit... inak zakky nehovoril si mu vcera ze mu zrusis ban?  Popiskujem si Popiskujem si Popiskujem si

on vie co som mu povedal  Som frajer

ale popravde nechcem o tom rozhodovat cisto ja.....mne je to jedno, ale ked bude proti tomu x ludi ktori potom zacnu rypat do duga lebo ho nemaju radi, on im to vrati a zas tu bude bordel jak hovado
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 13:24:42 od Zakky » Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #221 kedy: 05. December , 2008, 13:22:12 »

jake sracky? to je jeho postoj a zivotny nazor, za to ze sa nezhoduje s tvojim este neznamena ze je zly... ty komunista Bavím sa skvele
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #222 kedy: 05. December , 2008, 13:23:41 »

jake sracky? to je jeho postoj a zivotny nazor, za to ze sa nezhoduje s tvojim este neznamena ze je zly... ty komunista Bavím sa skvele
a vy nehrate pre ludi? preco robite koncerty potom? pre koho su tie koncerty potom? mam pocit ze pre ludi...inak som urazeny, menej sa urazim ked mi niekto napise ze som koko*t ako ked napises ze som komunista... Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #223 kedy: 05. December , 2008, 13:24:42 »

ked sa niekto prihlasi na sutaz a potom povie, ze ma celu sutaz v pici a ide si len zahrat a potom sa pohorsuje nad tym ze ma sedem a pol hlasu a nakoniec povie ze sere na publikum, tvori si len tak pre seba, tak si nasral minimalne styri krat sam sebe do huby. Ak by to tak bolo, tak sedim v skusobni donesem tam pifka a mam to ako relax a neserem sa nikde pred ludi.
Rock and roll vobec neni mrrtvy, len zalezi od toho ako to clovek poda a co poda. Mobydick tiez hraju rockand roll a vobec som nemal pocit, ze by na nich ludia srali. My tak isto hrame rock and roll , trosku metalovejsi ale je to rnr.
Vo vela veciach s karolom suhlasim, aj ked by som to asi tak nepodal ako on... Žmurk
Mne sa lubil millhouse asi najvac. Mobydick dali standartne dobry vykon co hraju uz dlho a nevidel som ze by to bolo nnieco ine ako robia doteraz ale dobre :)
Mnohym sa lubil toxic baby, no jedine fakt ta energia co tam bola, inak ma na nich nic neuputalo....
Zaznamenané

swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #224 kedy: 05. December , 2008, 13:25:55 »

To- MANDRAGORA. Pani gratulujem, dufam ze sa bude darit aj nadalej.  Zdravíčko
vadimek dakujeme :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 22 otázok.