Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 12:09:03
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MANDRAGORA na Emergenze  (Prečítané 44704 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #180 kedy: 05. December , 2008, 10:19:33 »

Popiskujem si ja som posledny kto by mal nejake hudobne komplexy chalpci a posledny kto by mal potrebuje nejako velmi vas riesit, ale to zas vedia ludia okolo mna.. za kazdym slovom, ktore som tu povedal si stojim .. bud robim nieco poriadne, alebo vobec a vcera to z vasej strany malo byt to 'vobec..  momentalne utocite vy. ja som reagoval na teba killya a  na tvoj vyrok o vcerajsom nadpozmeskom vykone.. treba robit vsetko s istou davkou pokory. ale to zistite az neskor, ked vnutorne dosiahnete vek minimalne 20 rocnych ludi.. isteho casu som si myslel, ze si robite srandu, ze chcete ludi bavit, ze to je vas ciel.. ale ako vidim myslite vsetko vazne.. coz je skor tragedia
to demolator: suhlas s tvojim nazorom, presne takychto ludi nenavidim aj ja  Bavím sa skvele vidim, ze sme sa zhodli, si zlaty..
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #181 kedy: 05. December , 2008, 10:19:42 »

On si povedal svoje, my svoje, je to diskusne forum, takze asi to o tom bude... precitaj si nadpis  Pomoooc!

precitaj si pravidla.
Zaznamenané

o-yep sro
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #182 kedy: 05. December , 2008, 10:21:27 »

aj ja som si napisal svoje a stojim si za tym

nebol si tam, k teme nemas co povedat tak s prosim zdrz urazlivych komentarov dakujem  Cmuk chlapci
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/

« Odpoveď #183 kedy: 05. December , 2008, 10:24:26 »

Popiskujem si ja som posledny kto by mal nejake hudobne komplexy chalpci a posledny kto by mal potrebuje nejako velmi vas riesit, ale to zas vedia ludia okolo mna.. za kazdym slovom, ktore som tu povedal si stojim .. bud robim nieco poriadne, alebo vobec a vcera to z vasej strany malo byt to 'vobec..  momentalne utocite vy. ja som reagoval na teba killya a  na tvoj vyrok o vcerajsom nadpozmeskom vykone.. treba robit vsetko s istou davkou pokory. ale to zistite az neskor, ked vnutorne dosiahnete vek minimalne 20 rocnych ludi.. isteho casu som si myslel, ze si robite srandu, ze chcete ludi bavit, ze to je vas ciel.. ale ako vidim myslite vsetko vazne.. coz je skor tragedia
to demolator: suhlas s tvojim nazorom, presne takychto ludi nenavidim aj ja  Bavím sa skvele vidim, ze sme sa zhodli, si zlaty..

nebolo to tak davno ked si na nas bol v devinskej a dugovi si po koncerte hovoril ze sme boli vrchol vecera... nechapem teda o co ti ide...
Zaznamenané

Príspevkov: 576

« Odpoveď #184 kedy: 05. December , 2008, 10:25:40 »

karol pici sak sa pozname...mohol si prist za nami povedat nam to face to face....videl si nas uz hrat pred tym a vyjadroval si sa inac tak fakt neviem o co ti ide.....ale jebal to pes ja som si rovnako ako napisal demolator isiel zahrat do randalu tot vsio!!!....kedze sme prdali 12 listkov bolo mi jasne ako to dopadne....
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 10:26:15 od siiiiiilas » Zaznamenané

heavy metal is the law!!!
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #185 kedy: 05. December , 2008, 10:37:52 »

nebolo to tak davno ked si na nas bol v devinskej a dugovi si po koncerte hovoril ze sme boli vrchol vecera... nechapem teda o co ti ide...

v devinskej ano, vcera nie a tak to proste je..  inak ja neviem preco maju vsetci vzdy potrebu byt vrcholom vecera a pocut, ze bol najlepsi. Hudba je sport, ci co? Ak ano, vcera ste sa zucastnili, ale do ciela ste nedobehli, resp dobehli ale s arytmiami a na pokraji celoteloveho kolapsu. Moj komentar vas nema znechutit ale prinutit na sebe makat, pretoze vy ste sa zrazu objavili na scene ako nova kapela, ktora hlasa nejake vynimocne navraty k rock'n'rollu a ktora ma z mne absolutne neznameho dovodu pocit, ze je neskutocne zohrata/vyhrata a ze prinasa nieco uplne nove do hudby. Vcera som musel odist po finale rychlo na nocak, ale kebyze  sa ma to opytate hned po vasom vystupeni, povedal by som vam to iste, co som dnes napisal. A kludne sa mozne stretnut a poviem vam to znova. Nevidim jediny dovod nevyjadrit kritiku, pokial sa tu budete prezentovat v tom duchu ako ste tak ucinili aj dnes.
Zaznamenané

demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #186 kedy: 05. December , 2008, 10:38:28 »

Vidis, ked skandal nerobime my sami, tak ho za nas robia ludia  Bavím sa skvele To je styl  Je to frajer
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #187 kedy: 05. December , 2008, 10:44:38 »

Vidis, ked skandal nerobime my sami, tak ho za nas robia ludia  Bavím sa skvele To je styl  Je to frajer

jasne, sme najlepsi...  Som frajer si kuknite nase videa jak to tam zije... zachvilu sem dam dugove solo z wolfa to je maso ludia  Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

« Odpoveď #188 kedy: 05. December , 2008, 11:02:04 »

Teraz hodnot kto jak hra:

Parada jednoducho!!! Ja som čert.. Ja som čert.. Ja som čert..
Zaznamenané

Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #189 kedy: 05. December , 2008, 11:09:13 »

Dugo narmalny page Na zdravie!
nieje to playback?Huh! Bavím sa skvele v 20sekunde mu neidu prsty so zvukom Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #190 kedy: 05. December , 2008, 11:13:24 »

Dugo narmalny page Na zdravie!
nieje to playback?Huh! Bavím sa skvele v 20sekunde mu neidu prsty so zvukom Bacha na vec kamo!

odovzdam mu totu cennu poklonu  :)

je to playback samozrejme vratane divakov, a je tam dokonca aj chyba v kontinuite ked v 1:45 prebehne po podiu Joe Pesci ale na zabere v 1:57 uz sedi za volantom Erika Eleniak a ruzuje si pery.. 
Zaznamenané

inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #191 kedy: 05. December , 2008, 11:22:26 »

Moje dojmy z toho co som mal moznost vidiet a pocut, su asi taketo: najlepsia rytmika z toho co som pocul: jednoznacne Millhouse, akurat sa mi ten spevakov vyraz moc k tomu nehodil, inak hrali velmi slusne. Mandragora sa mi z toho co som pocul celkom pozdavala, vyhrady som povedal chalanom napriamo. Takisto chalanov z TBOB som v dobrom dodrbal za vsetko co sa mi nepacilo, inak ich na rozdiel od Karola musim pochvalit (inak teba som tam ani nevidel, kde si sa zajebaval ? :) ), Mato aka Demolator podal podla mna zivotny vykon, hral dobre, relativne presne a pre mna prve dva songy boli super a malo to gule, az potom ked nastala psychedelicka chvilka poezie, tak to upadlo a potom ma to az tak nebralo. Mobydick v pohode,su to vyhrati muzikanti,  ale nebavilo ma to (som fakt prekoncertovany a uz ma nebavi nic :), takze to berte s velkou rezervou). Kedze som slubil Adriane ze zostanem aj na Erratum, tak som si to chvilu vypocul.  Nooo, takto. Mam rad kapely kde rozumiem co hra gitara, tu sa to nekonalo, proste privela gainu, na moj vkus aj trosku privelke pozy, ale nic svetoborne (zial), radsej som odisiel domov. Ked Timmy zahral sam pri zvukovke, tak si vravim, celkom dobry tlak mu ide z tej Mesa boogie, ale ked zacala hrat cela kapela, tak proste nic z toho neslo.
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #192 kedy: 05. December , 2008, 11:30:28 »

Takisto chalanov z TBOB som v dobrom dodrbal za vsetko co sa mi nepacilo, inak ich na rozdiel od Karola musim pochvalit (inak teba som tam ani nevidel, kde si sa zajebaval ? :) ), Mato aka Demolator podal podla mna zivotny vykon, hral dobre, relativne presne a pre mna prve dva songy boli super a malo to gule, az potom ked nastala psychedelicka chvilka poezie, tak to upadlo a potom ma to az tak nebralo.

Jasne dik za nazor.. pravdepodobne sme nemali zaradit ten song.. sak mame siroky repertoar.. nedadi, do sveta sa da dostat aj inak  Na zdravie!
Zaznamenané

Príspevkov: 609

« Odpoveď #193 kedy: 05. December , 2008, 11:30:45 »

asi videa z tej akcie ešte nie su čo??? To je jedno ktorej kapely  Zdravíčko
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #194 kedy: 05. December , 2008, 11:32:56 »

Moje dojmy z toho co som mal moznost vidiet a pocut, su asi taketo: najlepsia rytmika z toho co som pocul: jednoznacne Millhouse, akurat sa mi ten spevakov vyraz moc k tomu nehodil, inak hrali velmi slusne. Mandragora sa mi z toho co som pocul celkom pozdavala, vyhrady som povedal chalanom napriamo. Takisto chalanov z TBOB som v dobrom dodrbal za vsetko co sa mi nepacilo, inak ich na rozdiel od Karola musim pochvalit (inak teba som tam ani nevidel, kde si sa zajebaval ? :) ), Mato aka Demolator podal podla mna zivotny vykon, hral dobre, relativne presne a pre mna prve dva songy boli super a malo to gule, az potom ked nastala psychedelicka chvilka poezie, tak to upadlo a potom ma to az tak nebralo. Mobydick v pohode,su to vyhrati muzikanti,  ale nebavilo ma to (som fakt prekoncertovany a uz ma nebavi nic :), takze to berte s velkou rezervou). Kedze som slubil Adriane ze zostanem aj na Erratum, tak som si to chvilu vypocul.  Nooo, takto. Mam rad kapely kde rozumiem co hra gitara, tu sa to nekonalo, proste privela gainu, na moj vkus aj trosku privelke pozy, ale nic svetoborne (zial), radsej som odisiel domov. Ked Timmy zahral sam pri zvukovke, tak si vravim, celkom dobry tlak mu ide z tej Mesa boogie, ale ked zacala hrat cela kapela, tak proste nic z toho neslo.

bol som rovno pod stageom cely vecer.. vlastne som ani nebol ani raz za vecer pri bare, cize preto si ma asi nevidel.. :)
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.