Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 08:04:23
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MANDRAGORA na Emergenze  (Prečítané 44630 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #225 kedy: 05. December , 2008, 13:26:04 »

ked sa niekto prihlasi na sutaz a potom povie, ze ma celu sutaz v pici a ide si len zahrat a potom sa pohorsuje nad tym ze ma sedem a pol hlasu a nakoniec povie ze sere na publikum, tvori si len tak pre seba, tak si nasral minimalne styri krat sam sebe do huby. Ak by to tak bolo, tak sedim v skusobni donesem tam pifka a mam to ako relax a neserem sa nikde pred ludi.
uplne s tebou suhlasim  Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #226 kedy: 05. December , 2008, 13:26:27 »

a ja som nevidel nic, este aj ked sa vyhlasovalo tak som bol na hajzly  Smútim
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #227 kedy: 05. December , 2008, 13:29:33 »

gratulujem swordy  Na zdravie! teraz bude aky postup sutaze?
Zaznamenané

o-yep sro
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #228 kedy: 05. December , 2008, 13:39:40 »

gratulujem swordy  Na zdravie! teraz bude aky postup sutaze?
bracho vobec netusim, nejake kolo vo february tam bude este a potom neviem...
Zaznamenané

demolator
nováčik
*
Príspevkov: 37

« Odpoveď #229 kedy: 05. December , 2008, 14:02:34 »

ked sa niekto prihlasi na sutaz a potom povie, ze ma celu sutaz v pici a ide si len zahrat a potom sa pohorsuje nad tym ze ma sedem a pol hlasu a nakoniec povie ze sere na publikum, tvori si len tak pre seba, tak si nasral minimalne styri krat sam sebe do huby. Ak by to tak bolo, tak sedim v skusobni donesem tam pifka a mam to ako relax a neserem sa nikde pred ludi.

Zopar detailov ti uslo  Bavím sa skvele Ja sa nad ziadnymi hlasmi nepohorsujem (to uz je jak novy cas toto forum  Bavím sa skvele), ukaz kde som sa pohorsoval nad hlasmi omg. A kapela je jeden tim, ja som na sutaz nechcel, no su tu dalsi 4 clenovia ktory chceli,  tak kompromisy este existuju... Honite si nad gitaristami z komercnych kapiel (cest vynimkam samozrejme, netyka sa to vsetkych), placete tu do svojho vankusika a vsetko ostatne v com sa po sebe neopicite je sracka a na hovno a luzri a nevim co. tato vasa komunita si moze podat ruku s nackami. rovnaky odpad. honte curaky nad vasimi idolmi a vsetko co sa im vymyka skritizujte lebo to je rock n roll  Bravooo
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník
Príspevkov: 483

« Odpoveď #230 kedy: 05. December , 2008, 14:05:39 »

Zopar detailov ti uslo  Bavím sa skvele Ja sa nad ziadnymi hlasmi nepohorsujem (to uz je jak novy cas toto forum  Bavím sa skvele), ukaz kde som sa pohorsoval nad hlasmi omg. A kapela je jeden tim, ja som na sutaz nechcel, no su tu dalsi 4 clenovia ktory chceli,  tak kompromisy este existuju... Honite si nad gitaristami z komercnych kapiel (cest vynimkam samozrejme, netyka sa to vsetkych), placete tu do svojho vankusika a vsetko ostatne v com sa po sebe neopicite je sracka a na hovno a luzri a nevim co. tato vasa komunita si moze podat ruku s nackami. rovnaky odpad. honte curaky nad vasimi idolmi a vsetko co sa im vymyka skritizujte lebo to je rock n roll  Bravooo

absolutny suhlas. vsetko sa tu prekruca a kazdy tu kazdemu leze do riti a par jedincov tu arogantnostou priam prekypuje Zdravíčko
Zaznamenané

Kto do teba kamenom, ty donho rockom.
http://www.mkmb.sk/thebagofbones/
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #231 kedy: 05. December , 2008, 14:06:27 »

demolator: na com ficis? daj aj mne  :)

par jedincov tu arogantnostou priam prekypuje Zdravíčko
jeden dostal ban, dalsich netreba menovat po precitani tejto diskusie, ale ako uz povedal demolator, ste tim Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 05. December , 2008, 14:07:29 od styrioci » Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #232 kedy: 05. December , 2008, 14:08:11 »

ale daj ruku na srdce - trochu metronomu este ziadnu kapelu nezabilo, poznam skorej pripady (aj z domovskej kapely), ked to bolo dokonca prave naopak Žmurk
Zaznamenané
killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #233 kedy: 05. December , 2008, 14:11:46 »

demolator: na com ficis? daj aj mne  :)
jeden dostal ban, dalsich netreba menovat po precitani tejto diskusie, ale ako uz povedal demolator, ste tim Bavím sa skvele

ano a este jeden majitel fora  Žmurk ktory ma toho s dugom vela spolocneho
Zaznamenané

« Odpoveď #234 kedy: 05. December , 2008, 14:15:51 »

o com sa to tu kua vyprava, ty demolator si uuuplne mimo, ani neviem kto si a je mi to aj jedno, ale neviem po kom sa kto opici???  jaka komunita??? su tu ludia ktori viac vedia ako si vies predstavit a mas sa od nich co ucit, a potom su tu ludia ktori maju v slovniku cudzich slov napriklad slova ako  "rytmus, intonacia... a hlavne sebakritika" a len picuju a nic nikdy nespravili na urovni .. ale serem ja na to
Zaznamenané

killya182
pravidelný návštevník

« Odpoveď #235 kedy: 05. December , 2008, 14:23:05 »

o com sa to tu kua vyprava, ty demolator si uuuplne mimo, ani neviem kto si a je mi to aj jedno, ale neviem po kom sa kto opici???  jaka komunita??? su tu ludia ktori viac vedia ako si vies predstavit a mas sa od nich co ucit, a potom su tu ludia ktori maju v slovniku cudzich slov napriklad slova ako  "rytmus, intonacia... a hlavne sebakritika" a len picuju a nic nikdy nespravili na urovni .. ale serem ja na to

je ozaj majstrovstvo zavolat si na koncert kamosov nech ta vytlieskaju a zahlasuju a teraz tu machrovat a davat rozumy, my sme isli naslepo, nemali sme tam nikoho, zdvihlo nam ruky asi 15 neznamych ludi, ktorych nasa muzika oslovila, co nas viac tesi ako keby nas dalej posunuli kamarati.. teda mna to viac tesi lebo matovi to je jedno  Bavím sa skvele
Zaznamenané

*

« Odpoveď #236 kedy: 05. December , 2008, 14:24:55 »

ale daj ruku na srdce - trochu metronomu este ziadnu kapelu nezabilo, poznam skorej pripady (aj z domovskej kapely), ked to bolo dokonca prave naopak Žmurk

samozrejme, o tom niet pochyb.  Na zdravie!
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast

« Odpoveď #237 kedy: 05. December , 2008, 14:27:46 »

jaki kamarati Huh! o com rozpravas? kopu ludi ani neviem kto to bol...  a snad nejdes porovnavat nas s vami, nechcem tu posobit egoisticky a s nikym sa porovnavat, ale skus sa na tom trosku zamyslet, ci vy ste na tom rovnako ako my... :)
bol som na vasich dvoch koncertoch, pocul nahravky a viem o com vravim... bubenika vyhodi primitivny prechod, druhy gitarista ani neni gitarista, dugo sa da pocuvat  aj ked smrdle jak prasa a siilas je ok. Si pocul nase veci vobec???
Zaznamenané

demolator
nováčik
*

« Odpoveď #238 kedy: 05. December , 2008, 14:31:42 »

jaki kamarati Huh! o com rozpravas? kopu ludi ani neviem kto to bol...  a snad nejdes porovnavat nas s vami, nechcem tu posobit egoisticky a s nikym sa porovnavat, ale skus sa na tom trosku zamyslet, ci vy ste na tom rovnako ako my... :)
bol som na vasich dvoch koncertoch, pocul nahravky a viem o com vravim... bubenika vyhodi primitivny prechod, druhy gitarista ani neni gitarista, dugo sa da pocuvat  aj ked smrdle jak prasa a siilas je ok. Si pocul nase veci vobec???

konecne tu padlo nieco opodstatnene  Žmurk
Zaznamenané
demolator
nováčik
*

« Odpoveď #239 kedy: 05. December , 2008, 14:34:14 »

Ale v podstate si potvrdil to co som povedal... ked musi byt vsetko presne a dokonale, potom nemozes v zivote pochopit stare bathory, venom, hellhammer atd atd. A to prichadzas o skutocnu hudbu, to nie je o gitaristovych honicoch.
Zaznamenané
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 19 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.058 sekund, 23 otázok.