miso_kolo
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 07. Február , 2009, 20:38:48 » |
|
VHT je skvelý aparát -mal som hlavu a bednu 4x12(najlepšia akú som kedy počul) a určite by som ho mal doteraz keby som nepočul Orange. Porovnávali sme v jednej zvukovo dobrej skúšobni traja gitaristi na rôznych gitarách ( neboli to kópie). Môžem tu vymenovať podrobne všetky pre aj proti - výmenu za Orange som neoľutoval. Je asi iné zahrať si na kombe v obchode kde sa to ani nedá pridať trošku silnejšie...
to je tvoj nazor, beriem. ja si vsak myslim nieco ine hlavne ze sme vsetci spokojni s tym co mame
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 07. Február , 2009, 20:40:13 » |
|
a orange metalisti nepouzivaju este som to nevidel u nikoho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 07. Február , 2009, 20:41:06 » |
|
jim root zo slipknotu na tom momentalne hrava...
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 07. Február , 2009, 20:44:23 » |
|
Kua Jožo dobre že hovoríš - práve som ti chcel volať niektorý deň že by som chcel ešte jednu takú Orange hlavu a bednu ale ešte si to rozmyslím...
som pripraveny
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 07. Február , 2009, 20:49:41 » |
|
No však ale ked píšeš že to ani nie je až také dobré...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 07. Február , 2009, 20:54:25 » |
|
čo to ma s tym spoločne že to chceš kupit???keby si mam ybrat medzi nim a VHT tak idem do VHT ,ale mne ovala viac vyhovuje marshall,kup si marshall ten čo sim mal s marshall boxom to bola ina šleha podla mna jeden z naj aparatov na aky som brnkal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 07. Február , 2009, 20:55:57 » |
|
a dnes som sa stal majitelom tohoto čuda a mne sa to pači ale ak ma niekto zaujem tak mu ho strelim
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 07. Február , 2009, 20:57:16 » |
|
a dnes som sa stal majitelom tohoto čuda a mne sa to pači ale ak ma niekto zaujem tak mu ho strelim
To je čo? autonabíjačka?
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 07. Február , 2009, 20:57:42 » |
|
čo to ma s tym spoločne že to chceš kupit???keby si mam ybrat medzi nim a VHT tak idem do VHT ,ale mne ovala viac vyhovuje marshall,kup si marshall ten čo sim mal s marshall boxom to bola ina šleha podla mna jeden z naj aparatov na aky som brnkal Ale však ten Orange je len taký troška vytunený Marshall
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 07. Február , 2009, 21:00:40 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 07. Február , 2009, 21:01:56 » |
|
vyzera to ako zvaracka
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 21:04:22 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 07. Február , 2009, 21:05:35 » |
|
Ale však ten Orange je len taký troška vytunený Marshall ved mne je to na haku ja si robim kozy mne je jedno načm hram hlavne nech to nejak hra stejne si nakrutim ten isty zvuk aj na premietačke,včera som hral na avt50 a všetci boli hotovi aky to malo zvuk a jak na to niektori mudraci nadavaju ??problem je inde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 07. Február , 2009, 21:07:38 » |
|
mne sa to pači a aky to ma krasny kufrik,temo vieš ako dobre to hra ???ma to jeden zvuk a mne sa pači viac ako tie drahšie a vačšie premietačky zajtra urobim ukažku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 07. Február , 2009, 21:08:27 » |
|
ved mne je to na haku ja si robim kozy mne je jedno načm hram hlavne nech to nejak hra stejne si nakrutim ten isty zvuk aj na premietačke,včera som hral na avt50 a všetci boli hotovi aky to malo zvuk a jak na to niektori mudraci nadavaju ??problem je inde mozno sa raz dostanes do stadia ze uz ti to bude hrat furt rovnako aj bez gitary
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 07. Február , 2009, 21:10:20 » |
|
mne sa to pači a aky to ma krasny kufrik,temo vieš ako dobre to hra ???ma to jeden zvuk a mne sa pači viac ako tie drahšie a vačšie premietačky zajtra urobim ukažku jasne, ved vyzera to dobre. urcite nahraj nieco, tesime sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
|