tibor7
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 07. Február , 2009, 11:46:13 » |
|
nedavno som bol v muzikri a skusal som ten rockerverb50 kombo a musim povedat, ze som z toho sklamany... Podla MNA to nehra je to slaby priemer, nic viac, nic ma na tom zvuku nechytilo... Cakal som od toho viac. VHT mi sedi podstatne viac. Ale opakujem, je to MOJ nazor.
Ja mám hlavu a bednu - kombo som neskúšal tam je asi ten rozdiel... Zas VHT ( tá 45) kombo vyhralo nejaké testy v USA medzi luxusnými kombami skončilo prvé - to je vydarené. A celkove aj VHT sa mi veľmi páčilo , super aparáty ale Orange je trošku inde.
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2009, 11:48:39 od tibor7 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 07. Február , 2009, 11:52:48 » |
|
kde inde? keby si mam vybrat tak VHT je inde a moj favorit je uplne inde včera som hral v clube na AVThlavu a VHT box a vieš ako to hralo??muzikanti čo tam boli nechapali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 07. Február , 2009, 11:53:56 » |
|
kde inde? keby si mam vybrat tak VHT je inde a moj favorit je uplne inde včera som hral v clube na AVThlavu a VHT box a vieš ako to hralo??muzikanti čo tam boli nechapali AVT je velmi vydarena hlava, ked sa vykuri aj napriek tomu, ze je to Hybrid. S dvoma boxami to je hotove peklo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 07. Február , 2009, 11:54:29 » |
|
Toto je krasa najvacsia! Jedine v ciernom... staci orange pasik vpredu. Pozeram, ze aj sam majster tomu prisiel na chut. hralo mu to strašne rozmazane už to nebolo ako za najvačšej slavy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 07. Február , 2009, 12:32:24 » |
|
hralo mu to strašne rozmazane už to nebolo ako za najvačšej slavy
Hej, take nijake.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 07. Február , 2009, 12:44:11 » |
|
hralo mu to strašne rozmazane už to nebolo ako za najvačšej slavy To ten shitny Gibson s pakou asik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 07. Február , 2009, 12:47:38 » |
|
To ten shitny Gibson s pakou asik asi tažko ,to aparat a jeho prsty,gibson nevyrobil žiadny shitny nastroj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 07. Február , 2009, 14:49:15 » |
|
Btw, mojmu kamosovi ukradli Rockerverb 50 spolu s boxom. Ako sme tak kecali, mal to vraj v garazi a zlodeji rozhodne nesli po tom. Skor po inych veciach, ako zvaracky, a neviem co este...Cize vydedukovali sme z toho to, ze zlodejov mohol zaujat oranzovy design, kvoli ktoremu aparat ukradli. Cize radsej v tej ciernej...menej napadne. Tazko teraz povedat, ze ak budete vidiet Orange Rockerverb 50 s boxom, tak dajte vediet...Ale aj tak. Možno sa to budú snažiť predať ako zvaračku-nech si popozerá kamoš aj inzeráty na náradie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 07. Február , 2009, 14:50:54 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 07. Február , 2009, 14:57:34 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 07. Február , 2009, 15:16:00 » |
|
Vlastni vlastnym?
nim to je uplne jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 07. Február , 2009, 19:56:09 » |
|
Len tak mimochodom, nehral si na Rocker kombo? Podla mna hra ten Rockerverb uplne najsamfasa.
nie, bol to rockerverb. Nevravim ze to hralo na uplne na hovno, ale proste nic vynimocne
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 07. Február , 2009, 19:57:28 » |
|
Ja mám hlavu a bednu - kombo som neskúšal tam je asi ten rozdiel... Zas VHT ( tá 45) kombo vyhralo nejaké testy v USA medzi luxusnými kombami skončilo prvé - to je vydarené. A celkove aj VHT sa mi veľmi páčilo , super aparáty ale Orange je trošku inde.
VHT je uplne niekde inde ako orange , to mas pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 07. Február , 2009, 20:09:31 » |
|
kde inde? keby si mam vybrat tak VHT je inde a moj favorit je uplne inde včera som hral v clube na AVThlavu a VHT box a vieš ako to hralo??muzikanti čo tam boli nechapali Kua Jožo dobre že hovoríš - práve som ti chcel volať niektorý deň že by som chcel ešte jednu takú Orange hlavu a bednu ale ešte si to rozmyslím...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 07. Február , 2009, 20:35:56 » |
|
VHT je uplne niekde inde ako orange , to mas pravdu VHT je skvelý aparát -mal som hlavu a bednu 4x12(najlepšia akú som kedy počul) a určite by som ho mal doteraz keby som nepočul Orange. Porovnávali sme v jednej zvukovo dobrej skúšobni traja gitaristi na rôznych gitarách ( neboli to kópie). Môžem tu vymenovať podrobne všetky pre aj proti - výmenu za Orange som neoľutoval. Je asi iné zahrať si na kombe v obchode kde sa to ani nedá pridať trošku silnejšie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|