Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 09. December , 2008, 22:13:45 » |
|
Dobry nazov, este lepsi bez dlzna: VYKYVY Dobre vediet, ze trend sa po rokoch dostava aj tuto na Slovensko, aj ked svoju prvu drone ukazku som sem dal uz pre rokom
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 22:14:07 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 09. December , 2008, 22:16:39 » |
|
Dobry nazov, este lepsi bez dlzna: VYKYVY Dobre vediet, ze trend sa po rokoch dostava aj tuto na Slovensko, aj ked svoju prvu drone ukazku som sem dal uz pre rokom ja sa za chvilku pridam, popracujem este trosicku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 17. Január , 2009, 23:42:51 » |
|
Velmi sa mi to paci, ma to atmosferu, svojsky zvuk, ale mne velmi blizky a prijemny. Spev ma vyraz, je velmi fajn - najma: v skladbe Lenka (ale intonacne treba popracovat, to tu vsak bolo pisane). Len som nevedel, ci to spieva chalan alebo baba, je taky na hrane . Bicie sa mi pacia, aj napadovo aj zvukovo. Ako celok to ma dusu. Z tohoto fora mne jedna z najblizsich kapiel, co sa smerovania tyka (Millhouse je tiez vyborny).
|
|
« Posledná zmena: 17. Január , 2009, 23:54:10 od myso »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 17. Január , 2009, 23:57:10 » |
|
Velmi sa mi to paci, ma to atmosferu, svojsky zvuk, ale mne velmi blizky a prijemny. Spev ma vyraz, je velmi fajn - najma: v skladbe Lenka (ale intonacne treba popracovat, to tu vsak bolo pisane). Len som nevedel, ci to spieva chalan alebo baba, je taky na hrane . Bicie sa mi pacia, aj napadovo aj zvukovo. Ako celok to ma dusu. Z tohoto fora mne jedna z najblizsich kapiel, co sa smerovania tyka (Millhouse je tiez vyborny). oo dakujeme, aj teba a kapelu som chvalil onehda najebany tusim! teraz v dohladne budu uz poriadne veci nove o dve triedy lepsejsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 18. Január , 2009, 00:06:53 » |
|
oo dakujeme, aj teba a kapelu som chvalil onehda najebany tusim! teraz v dohladne budu uz poriadne veci nove o dve triedy lepsejsie...
mohol by si aj triezvy dakedy popocuvat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shorty.
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 19. Január , 2009, 00:43:47 » |
|
Dobre celkom. Fajn napady. Len mi vadi ten zensky vokal. Tie dlhe tahave gospelove tony. Neviem, proste sa mi to nechodi ktomu. Ale napady good. Ten prvy song sa mi lubi ale zase mi mozno pride zbytocne dlhy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 19. Január , 2009, 01:36:19 » |
|
Tie dlhe gospelove tony su tam prave dobre. Len by som privital viac pesniciek, ako takych. Teda chcem povedat, vcera som to pocuval a ta prva mi prisla, ako pesnicka, tie zvysne dve uz ani neviem. Skratka nejaky dalsi hit, viacej melodii ako takych, zapamatovatelnosti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 19. Január , 2009, 13:36:24 » |
|
je ten spev uplne mimo alebo sa mi to len zda?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 19. Január , 2009, 13:37:45 » |
|
uplne mimo ako uplne falosne ? podla mna nie je uplne falosne, je iba tak zvlastny a trochu roztraseny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 19. Január , 2009, 13:51:59 » |
|
uplne mimo ako uplne falosne ? podla mna nie je uplne falosne, je iba tak zvlastny a trochu roztraseny.
jj.. falosny som myslel. .ale asi to bude zamer
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 19. Január , 2009, 13:54:16 » |
|
ako zase ze by to intonovalo uplne presne sa neda povedat ani priblizne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 19. Január , 2009, 13:55:42 » |
|
Tie dlhe gospelove tony su tam prave dobre. Len by som privital viac pesniciek, ako takych. Teda chcem povedat, vcera som to pocuval a ta prva mi prisla, ako pesnicka, tie zvysne dve uz ani neviem. Skratka nejaky dalsi hit, viacej melodii ako takych, zapamatovatelnosti.
ano nieco ako TBOB
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 19. Január , 2009, 13:56:05 » |
|
podla mna je to cele zle a spev ani nie je spev.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 19. Január , 2009, 14:49:32 » |
|
podla mna je to cele zle a spev ani nie je spev.
ty radsej pomlc
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|