Branko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 19. Január , 2009, 15:14:18 » |
|
neprovokuj
Vsak Kimlo neprovokuje. Povedal Ti, aby si pomlcal. Kritizuj vtedy, ak mas na to byt lepsi, nez je kritizovany objekt. Edit: Ta prva songa sa mi dost paci. Pekne to je.
|
|
« Posledná zmena: 19. Január , 2009, 15:17:27 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 19. Január , 2009, 15:30:07 » |
|
Vsak Kimlo neprovokuje. Povedal Ti, aby si pomlcal. Kritizuj vtedy, ak mas na to byt lepsi, nez je kritizovany objekt. Edit: Ta prva songa sa mi dost paci. Pekne to je. pocuvaj ty si co za typka? kukam ze si tu registrovany od septembra a mas plnu hubu trapnych kecov.. na duga si otvaras hubu pritom si ho ani nezazil.. urcite si vychodnar dam na to ruku do ohna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
HurikanKOKY_YAMAHAdvojkop
nováčik
Príspevkov: 6
Dnes nehraju.Mám šábes...
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 19. Január , 2009, 15:31:31 » |
|
ta prva pesnicka sa lubi aj mne...uz si na nej ficim asi 2hodiny ze tam nie je dobry spev? no a, ale pasuje tam fest este trochu na tom speve popracovat a mozno si vas pridam na myspaci... tie dve ostatne pesnicky to uz hranicilo s nejakym "punk-noizíkom" a zas az na takuto alternativu moc nie som ale prva je no.1 drzim palce
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 19. Január , 2009, 15:31:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 19. Január , 2009, 15:35:00 » |
|
pocuvaj ty si co za typka? kukam ze si tu registrovany od septembra a mas plnu hubu trapnych kecov.. na duga si otvaras hubu pritom si ho ani nezazil.. urcite si vychodnar dam na to ruku do ohna
nestacila vcerajsia hadka co tu bola, ale teraz som asi na strane killya182, lebo vyjadril svoj nazor, ale toto uz bolo zbytocne
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 19. Január , 2009, 15:39:08 » |
|
nestacila vcerajsia hadka co tu bola, ale teraz som asi na strane killya182, lebo vyjadril svoj nazor, ale toto uz bolo zbytocne
Ak mi ukazes citaciu, kde som pouzil naznak hadky JA, tak sa ospravedlnim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 19. Január , 2009, 15:41:24 » |
|
Ak mi ukazes citaciu, kde som pouzil naznak hadky JA, tak sa ospravedlnim. nemusis sa ospravedlnovat
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
myso
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 19. Január , 2009, 16:00:13 » |
|
podla mna je to cele zle a spev ani nie je spev.
Mozem sa spytat, kde je v tomto konstruktivna kritika? Na co sa vobec vyjadrujes k tomu, co ti vobec nic nehovori? Chodis aj po vsetkych HIP-HOP forach a vsetkym vysvetlujes, aka je ta ich hudba cela zla? Ked nemas co priniest do diskusie, na co spinis temu bezduchymi prispevkami, ktore iba potvrdzuju aky si chobot? Ved sam seba zhadzujes a robis zo seba terc posmeskov celeho tohoto fora. A to asi len preto, lebo ti anonymita internetu dodava odvahu. Ved si urcite normalny v pohode chalan, tak sa nemusis dokola hrat na sopliaka, co pluje spinu na vsetky strany.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jurinko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 379
dilinožravec
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 19. Január , 2009, 16:20:04 » |
|
Mozem sa spytat, kde je v tomto konstruktivna kritika? Na co sa vobec vyjadrujes k tomu, co ti vobec nic nehovori? Chodis aj po vsetkych HIP-HOP forach a vsetkym vysvetlujes, aka je ta ich hudba cela zla? Ked nemas co priniest do diskusie, na co spinis temu bezduchymi prispevkami, ktore iba potvrdzuju aky si chobot? Ved sam seba zhadzujes a robis zo seba terc posmeskov celeho tohoto fora. A to asi len preto, lebo ti anonymita internetu dodava odvahu. Ved si urcite normalny v pohode chalan, tak sa nemusis dokola hrat na sopliaka, co pluje spinu na vsetky strany.
Gratulujem.....sam by som to lepsie nenapisal Vdaka za akukolvek konstruktivnu kritiku, posuva nas dopredu
|
|
|
Zaznamenané
|
Respectable people do not write music or make love as a career.
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 19. Január , 2009, 19:15:05 » |
|
killa182 - neser TBOB do kazdej temy, neporovnavaj kapely stale s TBOB, nehovor stale o TBOB... je to niekedy uz trapne. treba vycitit, kde su hranice.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
polarized
náhodný pocestný
Príspevkov: 94
Hell is full of musical amateurs...
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 19. Január , 2009, 20:56:36 » |
|
vypocula som si zatial len 1.song a ten sa mi velmi paci som tam citila miestami nieco z Radiohead drzim vam palce, dufam ze aj koncert bude
|
|
|
Zaznamenané
|
R.I.P. Miika (6.3. 1974 – 19.2. 2009) Hell is full of musical amateurs: music is the brandy of the damned.
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 19. Január , 2009, 21:02:46 » |
|
Mars Volta?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
palii
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 19. Január , 2009, 21:47:06 » |
|
Mars Volta?
co ja viem mars voltu mame radi ale by som si netrufol... tu je link s poriadnou kvalitou kde bicie nezneju jak sum http://www.indie.sk/magentamorenamyspace uz fakt nebudem vyuzivat kvoli tej kompresii asi, drbneme to na bandzone ale az ked budeme mat dalsie lepsie vecicky nahrate, co bude relativne skoro dufam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 19. Január , 2009, 23:14:54 » |
|
Kde budete nahravat? Bude tam aj ten drone?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 20. Január , 2009, 08:40:55 » |
|
killa182 - neser TBOB do kazdej temy, neporovnavaj kapely stale s TBOB, nehovor stale o TBOB... je to niekedy uz trapne. treba vycitit, kde su hranice.
dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|