Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 18:57:29
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Prechod z QIP do ...  (Prečítané 16848 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
traktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 700

« Odpoveď #15 kedy: 09. December , 2008, 16:02:48 »

VRELAAA VDAKA Si píš!!!
vyskusam Na zdravie! Na zdravie! Na zdravie!

potom to nastavovanie invisible for all  mas ked kliknes druhym tlacitkom na ikonku, status,nastavenie sukromia -> je tam vsetko mozne

inac neviem ci to je tam v najekom helpe pritych packoch napisane ale cestinu si tam das tak ze v korenovom adresari( napr. c:/program files/miranda)  zmenis subor       "     -langpack_czech.txt    "     na "      langpack_czech.txt "   (zmazes tu pomlcku)

Žmurk
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #16 kedy: 09. December , 2008, 16:08:01 »

koho zaujima cestina :)

skusim nejaky z tych packov, nieco aj tusim mam nainstalovane, ale nepouzivam.

traktor: podporuje miranda g-talk, nevies? (som lenivy hladat, prinajhorsom si najdem, ale skusam sa spytat :) )
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 16:08:36 od styrioci » Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #17 kedy: 09. December , 2008, 16:10:13 »

koho zaujima cestina :)

skusim nejaky z tych packov, nieco aj tusim mam nainstalovane, ale nepouzivam.

traktor: podporuje miranda g-talk, nevies? (som lenivy hladat, prinajhorsom si najdem, ale skusam sa spytat :) )

po 5tich sekundach na googli som zistil ze hej  ha ha ha

tu mas link: http://www.astahost.com/info.php/how-make-miranda-im-support-googletalk_t7673.html
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #18 kedy: 09. December , 2008, 16:10:35 »

Cize normalne si mam stiahnut prv tu zakladnu Mirandu, a potom k nej pack hej? a skiny su kde?
A este doplnim, ze Historia je samozrejmost hej?

Lebo citam na tom, ze nejaky problem: msvcr71.dll library problem
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 16:14:38 od Branko » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 09. December , 2008, 16:13:54 »

dik traktor :) cize ICQ bezi v pohode teraz? file transfer by mal tiez, g-talk...pluginy ma moc nezaujimaju, aj ked mozno daco vyuzijem...

kolko to zerie zo systemu? viem, ze zakladna miranda o nieco menej ako qip, ako je to s tymi pluginmi potom?
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #20 kedy: 09. December , 2008, 16:14:17 »

Cize normalne si mam stiahnut prv tu zakladnu Mirandu, a potom k nej pack hej? a skiny su kde?

nie nie stiahni si ten pack ..to mas zakladnu verziu + pluginy a je to vsetko vyladene aby to fachcalo ..skiny sa daju menit v nastaveniach(v tych packoch su tak po 2-3 skiny) ,ale stymto nemam skusenosti ..sak si vyber na ktorom packe sa ti skin paci a stiahni si ten .

btw. vsetko je tu http://www.miranda.cz/forum/
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 09. December , 2008, 16:16:56 »

dik traktor :) cize ICQ bezi v pohode teraz? file transfer by mal tiez, g-talk...pluginy ma moc nezaujimaju, aj ked mozno daco vyuzijem...

kolko to zerie zo systemu? viem, ze zakladna miranda o nieco menej ako qip, ako je to s tymi pluginmi potom?

mne to momentalne zerie nieco cez 5000kb  ale ked si sniekym pises tak je to okolo 12 000       ...ale mam 30 pluginov tkaze to je asi tym :)

inac je aj taky plugin do mirandy co ti to meria kolko pamate a cpu to vyuziva
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #22 kedy: 09. December , 2008, 16:23:38 »

ale ked si sniekym pises tak je to okolo 12 000 
tak to su v pohode cisla, firefox mi bezne 10 a viac krat viac pamate zerie   :) qip bol tiez niekde okolo 12-15kb oproti ICQ je to o dost menej
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #23 kedy: 09. December , 2008, 16:25:38 »

tak to su v pohode cisla, firefox mi bezne 10 a viac krat viac pamate zerie   :) qip bol tiez niekde okolo 12-15kb oproti ICQ je to o dost menej

ja mirandu pouzivam uz 4 roky a som spokojny ..samozrejme niekedy mi blbla ,ale je to urcite lepsie ako icq(qip,trillian a spol. som neskusal) Zdravíčko
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #24 kedy: 09. December , 2008, 16:26:10 »

NO do prdele  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Velmi podobne qipu...mam ten cierny skin.
Neviem najst potvrdzovanie sprav ENTEROM.
Mozes poradit?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #25 kedy: 09. December , 2008, 16:27:46 »

Mozes poradit?
ak na to nie je ikonka, tak v preferences by sa to malo dat, ak sa dobre pamatam

ja mirandu pouzivam uz 4 roky a som spokojny ..samozrejme niekedy mi blbla ,ale je to urcite lepsie ako icq(qip,trillian a spol. som neskusal) Zdravíčko
hocico je lepsie ako icq :)

svojho casu som pouzival mirandu a vahal som nad qipom. po tom co mi zacala blbnut miranda s pripojenim, tak som presiel na qip, kde ziadne problemy neboli.. :)
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 16:29:47 od styrioci » Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #26 kedy: 09. December , 2008, 16:32:41 »

NO do prdele  Bavím sa skvele Bavím sa skvele

Velmi podobne qipu...mam ten cierny skin.
Neviem najst potvrdzovanie sprav ENTEROM.
Mozes poradit?

vlavo hore kliknes na ikonku mirandy   potom->   moznosti->komunikace    a vo vedlajsom okne vyber OBECNE-odosielanie sprav-zaciarkni ODESLAT SPRAVU KLAVESOU ENTER   Zdravíčko
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #27 kedy: 09. December , 2008, 16:33:12 »

už asi dva roky fičím na mirande a s plnou spokojnosťou... pluginov je plná riť ale nepoužívam ani len smailíkov... nepotrebujem... ani interface nepotrebujem nejako super... takže mám vlastne len základnú mirandu a history++ a som spokojný... pokiaľ je človek nenáročný a nepotrebuje tak mu bude vyhovovať.. Žmurk
Zaznamenané
traktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #28 kedy: 09. December , 2008, 16:35:44 »

už asi dva roky fičím na mirande a s plnou spokojnosťou... pluginov je plná riť ale nepoužívam ani len smailíkov... nepotrebujem... ani interface nepotrebujem nejako super... takže mám vlastne len základnú mirandu a history++ a som spokojný... pokiaľ je človek nenáročný a nepotrebuje tak mu bude vyhovovať.. Žmurk

ja si myslim ze aj ked je narocny tak mu to bude vyhovovat, pretoze si tam moze dat toho strasne vela
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #29 kedy: 09. December , 2008, 16:44:06 »

ja si myslim ze aj ked je narocny tak mu to bude vyhovovat, pretoze si tam moze dat toho strasne vela
Nastaveni je tam po p..u  Bavím sa skvele

Ale stale nemozem najst ten ENTER.
Dal som Moznosti, komunikace a pod nou mam tri moznosti : oznameni udalosti, psani spravy, vlastni upravy.  Smútim
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.051 sekund, 23 otázok.