hangar_18
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 09. December , 2008, 22:05:37 » |
|
jak sa robi autorizacia? ked ti poslem Request Authorization, tak uz ta budem vidiet na zeleno?
musi ju potvrdit ten druhy ci jak to je edit: mne to blblo toto dost ked som prechadzal z klienta na inenho furt tak zrazu nikto nebol autorizvany a tak..
|
|
« Posledná zmena: 09. December , 2008, 22:07:41 od hangar_18 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 09. December , 2008, 22:09:52 » |
|
musi ju potvrdit ten druhy ci jak to je edit: mne to blblo toto dost ked som prechadzal z klienta na inenho furt tak zrazu nikto nebol autorizvany a tak.. nie je to nejaka kokotina? ved normalne mozem pisat aj pisem, tak naco to je?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 09. December , 2008, 22:27:29 » |
|
nie je to nejaka kokotina? ved normalne mozem pisat aj pisem, tak naco to je?
pisat mozes, ale mozes si nastavit trebars antispambota tak, ze nebudes prijimat ziadne spravy od ludi, ktorych nemas autorizovanych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 10. December , 2008, 08:19:13 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 10. December , 2008, 08:29:11 » |
|
mirandu asi znova odlozim na neurcito, nieco som objavil este v PC, ale nevedela sa pripojit na ICQ a riesit sa mi to nechcelo na update qipu sa dlho necakalo, tak bezim na infinum 9020 inac vie mi niekto vysvetlit tieto "pokusy" AOL o odstavenie ostatnych klientov? hlavne ked ten ich je znova "pekny", plny zbytocnych picovin, reklam aby kopu ludi hikalo ake je to uzasne a zerie to vela zo systemu.. vlastne chapem, prachy.
|
|
« Posledná zmena: 10. December , 2008, 08:30:08 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hangar_18
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 10. December , 2008, 17:33:58 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 10. December , 2008, 17:39:15 » |
|
Poznam. UBUNTU to ma. A mal som to aj v XP. Dalsi obycajny komunikator pocitacowy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 15. December , 2008, 16:36:16 » |
|
ak nevidíte ľudí, ktorý sú online, tak ich znova dajte autorizovať, ak nepomôže tak vymažte z listu a dajte znova. pomôže na 100% používam mirandu, žiadne pluginy okrem history++. najlepší klient aký som kedy videl
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 15. December , 2008, 17:04:43 » |
|
ja mam problem z ICQ mam tam ucet uz dva roky a minule som sa isiel prihlasit a stale mi tam vyskakuje okno ze mam spatne heslo tak ma to nasralo tak som si vytvoril novy ucet a za dva dni mi to zacalo robit to iste tak som to odinstaloval a nainstaloval znovu a ked sa to doinstalovalo tak mi to zacalo same prihlasovat uplne ine cislo z heslom nejakeho rusa a normalne to mam prihlasene co mam stym robit?ked mi nejde moj ucet?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 15. December , 2008, 17:06:37 » |
|
ja mam problem z ICQ mam tam ucet uz dva roky a minule som sa isiel prihlasit a stale mi tam vyskakuje okno ze mam spatne heslo tak ma to nasralo tak som si vytvoril novy ucet a za dva dni mi to zacalo robit to iste tak som to odinstaloval a nainstaloval znovu a ked sa to doinstalovalo tak mi to zacalo same prihlasovat uplne ine cislo z heslom nejakeho rusa a normalne to mam prihlasene co mam stym robit?ked mi nejde moj ucet? to ti robi lebo, si neposlal tu poslednu spravu o chorom dietati co ti dosla aspon 20 kamaratom a preto ti zrusili ucet..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 15. December , 2008, 17:41:52 » |
|
to ti robi lebo, si neposlal tu poslednu spravu o chorom dietati co ti dosla aspon 20 kamaratom a preto ti zrusili ucet..
to je pekna kokotina ako si teraz mam obnovit ten moj ucet?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 15. December , 2008, 20:42:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 15. December , 2008, 21:59:30 » |
|
to je pekna kokotina ako si teraz mam obnovit ten moj ucet? musis tu spravu poslat aspon 20 ludom a na koniec pripisat *APPROVE*tvoje icq cislo*/APPROVE*
|
|
« Posledná zmena: 15. December , 2008, 22:00:07 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 15. December , 2008, 22:00:21 » |
|
musis tu spravu poslat aspon 20 ludom a na koniec pripisat *APPROVE*tvoje icq cislo*/APPROVE*
a ako ked mi to nejde prihlasit?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|