Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 05:08:11
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117399 krát)
0 užívateľov a 47 Hostí prehliada túto tému.
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #60 kedy: 28. Január , 2009, 16:08:33 »

Mahagonove gitary poznam, ktore boli osadene 707. Cize zhruba viem, co mozem ocakavat od zvuku. Skor ma zaujima krk a pohodlie. Pocit je.  ha ha ha
 Na zdravie!

No tak to zaujíma aj mna. Ale asi budem mať prekvapko  ha ha ha
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #61 kedy: 28. Január , 2009, 16:22:13 »

ten Loomis nebol vyskovy.. skor tak do stredov mi prisiel. Pacil sa mi vcelku na mesa dual recto do boxu engl, ale ked som ho zapojil u mna do 6505+ s EVH boxom, tak az vtedy som mal pocit, ze Ok, takto si predstavujem svoj sound, aj sa mi na tom paradnejsie hralo.. pekne konkretny zvuk, prierazny, ziadne blato na ihrisku ani neprijemne pazvuky.. na cistom zvuku tiez uplne parada ja som tomu nastroju nemal prakticky co vytknut. Kamarat si ho kupil cize mam opat komu co zavidiet- pevna kobyla bola pre mna tiez trocha nezvyk, ale viem ze tremolo na sedmicke nechcem..  Ak porovnam medzi sebou jednotlive modely Schecter co sa ergonomie tyka, tak najlepsie sa mi hralo na loomis lebo ma krk tensi ako Hellraiser, no stale pomerne tucny, Hellraiser som neskusal ale cital som si porovnavacky kade tade.. ATX blackjack bol zvukovo uplne super tiez, len krk bol tucnejsi ako na loomis modeli (hellraiser by mal byt podobny co sa krku tyka) mne sa hralo trocha nepohodlnejsie ale to je len vecou zvyku, Damien ani Omen som neskusal, pre mna nezaujimave modely. velke plus je ten satin finish na loomis modeli, je to take prijemne na dotyk, ziadne capkanice ani nic.. naozaj je to ich vlajkova lod.. inak ta gitara vyzera uplne inak nez na obrazkoch.. :D teda aspon nazivo sa mi paci este viac..
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #62 kedy: 28. Január , 2009, 16:33:37 »

No ano, ale Loomis nema rozpinanie cievok.  Beeee
 Bavím sa skvele
 Na zdravie!
Zaznamenané

buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #63 kedy: 28. Január , 2009, 17:02:06 »

no pre to som sa zacal zaujimat o loomisov model ,spociatkusom ho len vdiel na obrazku a kukam ze konecne povrch na ktorom nebude vidno otlacky , a az potoms om zacal zistovat nejake info o tom loomisovom modely. Tak to si ma potesil no , teraz mam jacksonu najnizsej rady ale tak ma uzky krk takze skor mi sadne asi ten loomis ,aj ked v zivote som este na 7strunovke nehral , nevadi , terba zacat so vsetkym. A rozpínanie cievok mi nevadí kedze donedávna som jhral len s jedným EMG 81 pri kobylke ... no tak dufam ze to bude ok , inacnevies ci k tomu loomisovi dodavaju kufor alebo si ho musis dokupit ?
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #64 kedy: 10. Február , 2009, 16:12:54 »

Vcera som tak bruzdal po nete ohladom tej mojej buducej... Bavím sa skvele

Nasiel som zozadu sfotenu hlavu a na nej tie uplne nove zamykacky Schecter. Vyzeraju celkom slusne a dost masivne.  Ja som čert..
 Na zdravie!

* ae63_3.JPG (57.81 KB, 800x600 - prehliadnuté 457 krát.)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #65 kedy: 10. Február , 2009, 16:27:07 »

no pre to som sa zacal zaujimat o loomisov model ,spociatkusom ho len vdiel na obrazku a kukam ze konecne povrch na ktorom nebude vidno otlacky , a az potoms om zacal zistovat nejake info o tom loomisovom modely. Tak to si ma potesil no , teraz mam jacksonu najnizsej rady ale tak ma uzky krk takze skor mi sadne asi ten loomis ,aj ked v zivote som este na 7strunovke nehral , nevadi , terba zacat so vsetkym. A rozpínanie cievok mi nevadí kedze donedávna som jhral len s jedným EMG 81 pri kobylke ... no tak dufam ze to bude ok , inacnevies ci k tomu loomisovi dodavaju kufor alebo si ho musis dokupit ?

musis dokupit
Zaznamenané

atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #66 kedy: 12. Február , 2009, 11:56:05 »

Schecter su fakt krasne gitarky...do tej bordovej na lavo som uz dlhsiu dobu zalubeny Zdravíčko  Na zdravie!

* SchecterC1Classic.jpg (34.77 KB, 300x480 - prehliadnuté 421 krát.)
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #67 kedy: 12. Február , 2009, 12:16:22 »

Schecter su fakt krasne gitarky...do tej bordovej na lavo som uz dlhsiu dobu zalubeny Zdravíčko  Na zdravie!

Veru,aj ja uz po nej nejaky cas pozeram ... ale raz pride cas a kupim ju  Na zdravie!
Zaznamenané
atheysm
pravidelný návštevník
Príspevkov: 384

LEBO JA SOM koko*t

« Odpoveď #68 kedy: 12. Február , 2009, 12:22:47 »

Tu na nej skusa MXR ZW.2:35 ked s nim nakopne 2000ku to ma fakt genialny sound -
Zaznamenané
Synyster.G
nováčik
*
Príspevkov: 17

« Odpoveď #69 kedy: 23. Február , 2009, 20:19:07 »

no ja si pojdme kupovat gitaru elektricku a najradsej by som bral od Schecteru myslim ze maju dobry zvuk a inak nedala by sa niekde na slovensku zohnat Schecter Synyster Custom Guitar??? asi nie co???
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #70 kedy: 23. Február , 2009, 20:24:56 »

http://www.musicmarket.sk/1-gitary/621-schecter-synyster-standard-avenger-elektricka-gitara/?page=1&back=view
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #71 kedy: 23. Február , 2009, 20:25:59 »

A nie je ani draha.  Na zdravie!
Zaznamenané

homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #72 kedy: 23. Február , 2009, 20:31:07 »

A nie je ani draha.  Na zdravie!
keby mala iny tvar a hlavu tak by sa mi lubila ovela viac, ale moze to byt fajnova gitara Na zdravie!
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #73 kedy: 23. Február , 2009, 20:33:52 »

A keby mali iny krk, tak hned jednu beriem :).
Ved to stoji smiesne malo za to ako je to kvalitne spravene.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #74 kedy: 23. Február , 2009, 20:44:17 »

Ako sa vam pozdava spev ?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.038 sekund, 23 otázok.