Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 01:30:01
Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117286 krát)
0 užívateľov a 17 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #195 kedy: 25. Február , 2009, 21:23:19 »

no tak to by musel Branko hrat na vsetkych 7ckach,co su na trhu :)..ale vyzeraju to byt fakt skvele gitary, skoda,ze si nemozem ani jednu vyskusat  Smútim
V studiu je nejaka modra 7čka Ibanez a este jedna, typu S.
Absolutne sa nechytali. Normalne pocutelny rozdiel. Tie Ibanezy boli dost tenke, hlavne v solach. Je to drevom podla mna.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #196 kedy: 25. Február , 2009, 21:27:39 »

Tak tak, Schectery su poprdeli a za tu cenu uplne super... ozaj Branko ako dlho ti trvalo kym si si zvykol na 7mu strunu? Myslim aj na tych predoslych co si hral odvtedy co si prvykrat chytil 7micku... Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #197 kedy: 25. Február , 2009, 21:32:04 »

Tak tak, Schectery su poprdeli a za tu cenu uplne super... ozaj Branko ako dlho ti trvalo kym si si zvykol na 7mu strunu? Myslim aj na tych predoslych co si hral odvtedy co si prvykrat chytil 7micku... Na zdravie!
HNED, na tejto gitare hned. U Ibanzeniez mi to trvalo dlhsie, sam nerozumiem tomu... pretoze roky hram na Ibanez RG.
A tu som chytil gitaru, bez jedineho problemu aj akordy, co nebyva HNED zvykom... velmi dobry krk do ruky. Nie je vobec hruby.  Zdravíčko
Edit: Mozno si teraz myslite, ze "chapec sa tesi, tak nevie co pise", ale verte, ze som kludny a radost neprehana nad kvalitou.
UPLNE si dovolim tvrdit, ze je to daleko DALEKO DALEKO za kvalitou PRS SE gitar.
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 21:33:54 od Branko » Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #198 kedy: 25. Február , 2009, 21:59:30 »

Edit: Mozno si teraz myslite, ze "chapec sa tesi, tak nevie co pise", ale verte, ze som kludny a radost neprehana nad kvalitou.
UPLNE si dovolim tvrdit, ze je to daleko DALEKO DALEKO za kvalitou PRS SE gitar.

Ty uz uplne riskujes pobyt na tomto fore, najprv Semishovi napises, ze tie Ibanezy su nejake tenke, teraz ze PRS SE su oproti tomu  "slabucke" a pritom v tunajsich clankoch su vychvalene... no neviem, v com je lepsi ten Schecter oproti PRS SE? Vazne ma to zaujima, obaja su v podstate Korea a mozno aj rovnaka fabrika...

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #199 kedy: 25. Február , 2009, 22:01:17 »

Ty uz uplne riskujes pobyt na tomto fore, najprv Semishovi napises, ze tie Ibanezy su nejake tenke, teraz ze PRS SE su oproti tomu  "slabucke" a pritom v tunajsich clankoch su vychvalene... no neviem, v com je lepsi ten Schecter oproti PRS SE? Vazne ma to zaujima, obaja su v podstate Korea a mozno aj rovnaka fabrika...

Robim nieco proti pravidlam, ze riskujem tu pobyt Huh!
Hellraiser je OMNOHO agresivnejsi, ale tak zdravo agresivny. Ako napr. Gibson. No veru nema to daleko od tych gitar...
 Na zdravie!

Spyros: Na vsetkych menovanych gitarach som hral. Od Ibanez, po moju. Na ktorych menovanych si hral ty Huh!  :)
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 22:02:28 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #200 kedy: 25. Február , 2009, 22:15:11 »

sprav par kratkych ukazok co potvrdia tvoje vyroky a je to pohodka..  inak suhlas, ibanez 7icky hraju proti tomu tak nejak tensie.. tie Schectery hraju plnym zvukom, neblativym..
Zaznamenané

spyros
inventár podniku

« Odpoveď #201 kedy: 25. Február , 2009, 22:17:18 »

Spyros: Na vsetkych menovanych gitarach som hral. Od Ibanez, po moju. Na ktorych menovanych si hral ty Huh!  :)

Na 7-strunnej gitare som nehral, nejak mi to nechyba. Z toho co si spominal, tak na Gibson Stamdard a na nejakej lacnej Ibanez a v On Boarde na PRS SE s jednym vykrojom.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #202 kedy: 25. Február , 2009, 22:25:50 »

Na 7-strunnej gitare som nehral, nejak mi to nechyba. Z toho co si spominal, tak na Gibson Stamdard a na nejakej lacnej Ibanez a v On Boarde na PRS SE s jednym vykrojom.

zahraj si na schecter a pochopis o co sa jedna... Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #203 kedy: 25. Február , 2009, 22:26:32 »

Asi tak v skratke by som to povedal.  Na zdravie! Na zdravie!
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #204 kedy: 25. Február , 2009, 22:45:53 »

Tisickrat som si zahral a hram dalej na Ibanez :) (samozrejme nie len tak na hocijaky :) ).

Schecter su vyborne gitary za tie prachy, s tym suhlasim a gratulujem Brankovi k novej gitare Na zdravie!

V piatok sem asi pridam aj ja jeden prirastok :).
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #205 kedy: 25. Február , 2009, 22:48:45 »

Tisickrat som si zahral a hram dalej na Ibanez :) (samozrejme nie len tak na hocijaky :) ).

Schecter su vyborne gitary za tie prachy, s tym suhlasim a gratulujem Brankovi k novej gitare Na zdravie!

V piatok sem asi pridam aj ja jeden prirastok :).
Dakujem.  Na zdravie!

PS: Viem, ze Tvoje Ibanezy su ina kava a ine serie, ako tie bezne 7čky. No zial, mal som moznost len na tych "obycajnych" Ibanezach, ako napr. na tej, co ma Misko Kovalcik, dalej Universe a K7. Asi najlepsia pre mna bola Universe.  Zdravíčko
Zaznamenané

mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #206 kedy: 25. Február , 2009, 23:07:19 »

Pozor, Semish zacne zachvilu predavat Ibanezky a prejde na Schecter. Bavím sa skvele

Presne ten styl ako Hellraiser je moja vysnivana a idealna gitara. Len tie snimace mi stale vrtaju hlavou. Musim niekedy skusit, ked budem mat stastie. Momentalne som presiel na pasivne snimace a mam rad kombinacie v protifazi a prepinanie cievok v HB, co sa a aktivkami neda.
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 23:07:36 od mcmaros » Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #207 kedy: 25. Február , 2009, 23:18:20 »

v protifazi a prepinanie cievok v HB, co sa a aktivkami neda.
da...EMG napr ma snimace rozopinatelne na dual/single coil a phase inverter cudlik ako prislusenstvo..
« Posledná zmena: 25. Február , 2009, 23:18:47 od styrioci » Zaznamenané
spyros
inventár podniku

« Odpoveď #208 kedy: 25. Február , 2009, 23:22:56 »

da...EMG napr ma snimace rozopinatelne na dual/single coil a phase inverter cudlik ako prislusenstvo..

To maju aj niektore Schectery, ale 6-strunky... ci aj na 7-strukach sa da rozopinat? To zase viem nieco nove.
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #209 kedy: 25. Február , 2009, 23:24:45 »

To maju aj niektore Schectery, ale 6-strunky... ci aj na 7-strukach sa da rozopinat? To zase viem nieco nove.
Na Hellraiseri sa da rozopnut EMG.
O ostatnych neviem.
Ma to krasny zvuk. Cistejsi nez moj Fender mexico. Myslim bez takej tej fendrackej spiny.  Zdravíčko
Zaznamenané

Strán: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.125 sekund, 23 otázok.