Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 05:16:13
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 43 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Schecter gitary  (Prečítané 117481 krát)
0 užívateľov a 43 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #240 kedy: 27. Február , 2009, 20:22:18 »

ty si das pivo a Branko si da teba...  Bavím sa skvele Brano, sem s tou temou.. nafot fotky ale vies ako - jak v emerike.. ze gitaru na postel aby bolo pekne vidno povliecky a v pozadi polonaha sestra.. :D

decka izba, rozkutana postel, na stole pocitac, na stene plagaty idolov. 
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #241 kedy: 27. Február , 2009, 20:23:44 »

decka izba, rozkutana postel, na stole pocitac, na stene plagaty idolov. 

jaj.. to je nemecky styl co som ja povedal.. sry..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #242 kedy: 05. Marec , 2009, 22:10:49 »

8 strunka od Schectera  Som metlak

http://www.themusicfarm.com/product_info.php?products_id=8208
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #243 kedy: 05. Marec , 2009, 22:14:40 »

Pekna veru ... :)
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #244 kedy: 05. Marec , 2009, 22:27:07 »

Pekna veru ... :)

sak treba kupit  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #245 kedy: 05. Marec , 2009, 23:23:08 »

sak treba kupit  Bavím sa skvele

Pockam kym to ujo Uli skopiruje  Bavím sa skvele
Zaznamenané
buro
stály hosť
Príspevkov: 754

http://sk-sk.facebook.com/people/Maros-Jurina/1544

« Odpoveď #246 kedy: 22. Máj , 2009, 15:50:53 »

Dnes som  bol v PO a mali tam Schecter Omen 7 tak som ho vzal nachvilu doruky a uz som rozhodnuty  ha ha ha Seriem na ibanez ha ha ha Ten schecteracky krk mi presne sadol do pazurov... a takisto mi ziaden problem nerobila ani ta kobylka Som frajer
Zaznamenané

Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
br4nik
pravidelný návštevník
Príspevkov: 248

« Odpoveď #247 kedy: 24. Máj , 2009, 11:52:55 »

mne sa paci deluxe schlechter...len neviem ci by sa to oplatilo mne kupovat stoji este menej co moja sg400 takze tam asi nebude rozdiel ani v kvalite...
Zaznamenané
Zacky.V
Hosť
« Odpoveď #248 kedy: 28. Máj , 2009, 18:21:57 »

Schecter Pete Dee signature je fajne  Žmurk
http://www.proguitarshop.com/product.php?ProductID=1582
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #249 kedy: 29. Máj , 2009, 10:31:57 »

som to nakoniec presunul sem nech tam neni bordel.. mam taku issue.. s kamaratom sme si kupili kazdy schecteru c-7... ja mam bielu on cervenu a ta moja hra, napriek tomu, ze je to konstrukcne cca rovnake- inak.. neviem cim to moze byt, ale moja je ako keby taka tvrdsia, u neho je to na dotyk nespocetnekrat pohodlnejsie a pritom by to malo mat rovnake rozmery vsetko.. obe gitary boli zostelovane u Neuszera, no napriek tomu mam z toho nejake zmiesane pocity. Proste sa namakam jak fras na tej mojej, vyslovene mam pocit ako keby som mal prekazku pri hre.. na tej jeho pohoda.. (aj sme robili test ze ci naslepo viem ktora je ktora.. 12/12 som tafil krasne.. ) neviete cim to moze byt sposobene? cele je to take tvrde a nepoddajne, vyslovene ze nepohodlne.. vlastne zvukovo je to rovnake, ale ja si pripadam jak keby som presiel 2fazovym treningom na mr. Olympia (trochu pomohlo ze som dal okusok nizsie kobylu) .. co sa strun tyka on ma ernie ball 9/10 hybridy.. ja mam DR 10iny.. (tenke by mali byt rozdiel na hrubych by to prave malo byt cca to iste)
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 10:34:39 od kaolko » Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #250 kedy: 29. Máj , 2009, 10:41:56 »

som to nakoniec presunul sem nech tam neni bordel.. mam taku issue.. s kamaratom sme si kupili kazdy schecteru c-7... ja mam bielu on cervenu a ta moja hra, napriek tomu, ze je to konstrukcne cca rovnake- inak.. neviem cim to moze byt, ale moja je ako keby taka tvrdsia, u neho je to na dotyk nespocetnekrat pohodlnejsie a pritom by to malo mat rovnake rozmery vsetko.. obe gitary boli zostelovane u Neuszera, no napriek tomu mam z toho nejake zmiesane pocity. Proste sa namakam jak fras na tej mojej, vyslovene mam pocit ako keby som mal prekazku pri hre.. na tej jeho pohoda.. (aj sme robili test ze ci naslepo viem ktora je ktora.. 12/12 som tafil krasne.. ) neviete cim to moze byt sposobene? cele je to take tvrde a nepoddajne, vyslovene ze nepohodlne.. vlastne zvukovo je to rovnake, ale ja si pripadam jak keby som presiel 2fazovym treningom na mr. Olympia (trochu pomohlo ze som dal okusok nizsie kobylu) .. co sa strun tyka on ma ernie ball 9/10 hybridy.. ja mam DR 10iny.. (tenke by mali byt rozdiel na hrubych by to prave malo byt cca to iste)

to je najbeznejsia vec ze sa dohmat u totalne rovnakych nastrojov velmi lisi :) a ked je to raz blbe tak s tym neurobi zazrak ziadny gitarar, moze ta presviedcat... tiez som sa s tymto problemom natrapil a nakoniec gitaru predal. nekupuj uz cez net ked vyslovene nemusis
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #251 kedy: 29. Máj , 2009, 10:49:28 »

Another day of emptiness
This life is wearing him down ....  Bavím sa skvele dik a presne toho som sa obaval
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #252 kedy: 29. Máj , 2009, 10:51:40 »

to je najbeznejsia vec ze sa dohmat u totalne rovnakych nastrojov velmi lisi :) a ked je to raz blbe tak s tym neurobi zazrak ziadny gitarar, moze ta presviedcat... tiez som sa s tymto problemom natrapil a nakoniec gitaru predal. nekupuj uz cez net ked vyslovene nemusis
No to si mal co napisat.   ?§!. Bavím sa skvele
Cely problem bude nakoniec aj tak v tych strunach a v nicom inom. Teda ak to vobec problem je. Mne sa na tej bielej C-7 nehralo vyslovene zle. Hralo sa mi na nej proste inak.
« Posledná zmena: 29. Máj , 2009, 10:52:26 od Misko » Zaznamenané
Wundrbaum
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 90

« Odpoveď #253 kedy: 29. Máj , 2009, 11:06:07 »

aspon vam tie gitary funguju a ne jak ten moj zazrak.....
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #254 kedy: 29. Máj , 2009, 11:23:23 »

az dovcera kym zacal frflat Cubo som si myslel, ze tieto azijske Schcecter su zazrak predciaci perpetum mobile... Kaolko, tak Ti dakujem pekne, uz si ziaden Schecter teda nekupim  Smútim

inak kupte si dve sady rovnakych strun, vymente ich, dajte to zostelovat jednemu cloveku a potom skumajte... tak si myslim...
Zaznamenané
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 43 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.042 sekund, 23 otázok.