Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #345 kedy: 28. November , 2009, 18:28:08 » |
|
Mas tuto ? Lebo toto musi hrat kralovsky ! Ano.Je to fakt popicofka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #346 kedy: 28. November , 2009, 18:32:31 » |
|
Jimi ale to mas ameriku, ze? :-)
lebo do tych zvysnych modelov mozes rubat akurat tak sekerou :-)
myslim, ze skor je to v serii, alebo este skor v konkretnom kuse, ako v krajine vyroby.Mam jednu ibanez, ktora bola vyrobena v indonezii a ta strci zvukovo do prdele vsetky moje od nej drahsie gitary:-)ako u schectra tak aj u inych plati - cim vyssia rada tym lepsi nastroj (hoci to nemusi byt pravidlom - vseobecne to plati)Takze princim, ktory si uviedol plati bez ohladu na znacku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondreee
|
|
« Odpoveď #347 kedy: 28. November , 2009, 18:39:26 » |
|
myslim, ze skor je to v serii, alebo este skor v konkretnom kuse, ako v krajine vyroby.Mam jednu ibanez, ktora bola vyrobena v indonezii a ta strci zvukovo do prdele vsetky moje od nej drahsie gitary:-)ako u schectra tak aj u inych plati - cim vyssia rada tym lepsi nastroj (hoci to nemusi byt pravidlom - vseobecne to plati)Takze princim, ktory si uviedol plati bez ohladu na znacku isteze.. mas pravdu.. je to od kusu.. ale videl som vacsinu modelov od schecter.. vo frankfurte.. s rudkom sivcakom sme sa tam dost motali.. a ver mi, ze su masivne rozdiely vo vypracovani.. a kedze viem, ake reakcie mali ludia, co kupili cinu, tak som sa spytal hned :-) aj prezradis kolko si zaplatitl, alebo to mas tiez zakazane? :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jimi Cimbala
|
|
« Odpoveď #348 kedy: 28. November , 2009, 18:44:56 » |
|
isteze.. mas pravdu.. je to od kusu.. ale videl som vacsinu modelov od schecter.. vo frankfurte.. s rudkom sivcakom sme sa tam dost motali.. a ver mi, ze su masivne rozdiely vo vypracovani.. a kedze viem, ake reakcie mali ludia, co kupili cinu, tak som sa spytal hned :-) aj prezradis kolko si zaplatitl, alebo to mas tiez zakazane? :-)
Jasne.Tiez uz som od Schectra drzal v ruke nie zrovna najpodarenejsie nastroje:-)Co sa tyka ceny - poviem Ti osobne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #349 kedy: 29. November , 2009, 10:01:11 » |
|
ono neni ze schecter vyrobeny v USA a schecter vyrobeny v korei/cine.. aspon co viem tak 90% sa vyraba v korei a nieco zvysne v cine, v USA sa robi len custom shop. A pokial su nejake co 'prichadzaju z USA' tak ide o kusy vyrobene v azii, ktore presli cez vystupnu kontrolu a zostelovanie v USA. Jimy, co mas zozadu na hlave made in..... ?
|
|
« Posledná zmena: 29. November , 2009, 10:07:04 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #350 kedy: 29. November , 2009, 10:03:44 » |
|
na 100% to bude korea, rovnako ako tie dalsie 2 ATX co su na slovensku
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #351 kedy: 29. November , 2009, 13:20:25 » |
|
na 100% to bude korea, rovnako ako tie dalsie 2 ATX co su na slovensku to vyrabaju vo fabrike Cort v korei
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #352 kedy: 29. November , 2009, 21:48:51 » |
|
Jimy, co mas zozadu na hlave made in..... ?
jak keby to nebolo jedno. hlavne, ze je jimi nadseny a verim, ze to hra paradne..a gitarou to rozhodne nebude, nech tam ma napisane aj made in "ritpalova"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #353 kedy: 29. November , 2009, 21:56:34 » |
|
Som cerstvo majitelom 8 string Diamond.....som nadseny!Aktivne duncany....spracovanie do najmensieho detailu....a hned bez spekulovania a skusania na niekolko dni som ju nastavil presne na seba - totalne nizucky dohmat, ale pri tom moct do nej rubat celou silou.toto je ozajstna METALOVA gitara.
aka je v porovnani s 2228? ten schecter je tiez baritone?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #354 kedy: 29. November , 2009, 22:00:37 » |
|
aka je v porovnani s 2228? ten schecter je tiez baritone?
Pokial viem tak Schecter osmicky maju trosku kratsiu menzuru ako ma Ibanez 2228 (Schecter 26.5", Ibanez 27").
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #355 kedy: 02. December , 2009, 15:08:11 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #356 kedy: 08. December , 2009, 10:23:17 » |
|
Mas tuto ? Lebo toto musi hrat kralovsky ! Zrovna mám doma tento kvér.Pekne spracovaná,výborný zvuk,neni čo dodať.Ani neni nejak ťažká,úplne v pohode.Nápis na hlave Crafted in South Corea nevadí,akurát tam blbol prepínač snímačov/trošku vadilo/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #357 kedy: 08. December , 2009, 10:48:29 » |
|
Zrovna mám doma tento kvér.Pekne spracovaná,výborný zvuk,neni čo dodať.Ani neni nejak ťažká,úplne v pohode.Nápis na hlave Crafted in South Corea nevadí,akurát tam blbol prepínač snímačov/trošku vadilo/ No,ked tam neni North ...-
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #358 kedy: 08. December , 2009, 10:56:45 » |