MiracleMan
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 23. December , 2008, 19:38:20 » |
|
ty co tu davas musicman1411 ? davam tu moj nazor velky Guru, tod vsio...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 23. December , 2008, 19:39:50 » |
|
co je to Guru ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 23. December , 2008, 19:40:45 » |
|
co je to Guru ?
ja by som ti to vysvetlil ale zase ban
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 23. December , 2008, 19:44:40 » |
|
... na jeffovej hre...
myslis, ze to je "ten" Jeff Watters ? podla mna to nebude on, ale niekto iny...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MiracleMan
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 23. December , 2008, 19:46:15 » |
|
rastik rychlo este popytaj pod stromik vykladovy slovnik, tato debata ide do off topic, nema to zmysel, zial, uz fakt sa tu asi ani diskutovat neda, co uz no...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 23. December , 2008, 19:49:08 » |
|
myslis, ze to je "ten" Jeff Watters ? podla mna to nebude on, ale niekto iny...
to je Jeffa Watersova ??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 23. December , 2008, 19:52:14 » |
|
Petruccimu by som mohol tiez povedat: "Vies co Janik, tie tvoje otvorene akody som uz niekde pocul...aha hej Alex Lifeson....tie tvoje
chromatiky....hmmm jasne Pista Morse....a legata su mi tiez velmi povedome....no jasne stary dobry Allan"...a cuduj sa svete kam to Janko
dotiahol.......ale zavist na slovensku je svina...min. tretina z kritiky dnesnej na 100 percent ani tak nezahra ako jeff....takze takto to vidim
ja....skor by daval pozitivne veci na jeffovej hre...ako napr vibrato sa mi celkom pacilo....treba aj kritiku jasne, momentalne ma nic nenapada...
ale bludy o neoriginalnosti tu vytykat nebudem...taze tak najoriginalnejsi slovenski gitaristi
Súhlasím
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 23. December , 2008, 21:06:54 » |
|
to myslis vazne? prepac ale pan Henry Toth si asi ako jediny na slovensku moze vraviet virtuoz na svetovej urovni IMO. no offense
vraviet si moze co chce...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 23. December , 2008, 21:16:35 » |
|
...ale zavist na slovensku je svina...min. tretina z kritiky dnesnej na 100 percent ani tak nezahra ako jeff....takze takto to vidim
ja.... pouzijem jeden priklad, podla tejto tvojej definicie, by Picassove obrazy mohli hodnotit len Picassovia ? Van Goghove zase len Van Goghovia, a Davinciho obrazy len Leonardovia Da Vinci ? ... hmmm... potom nechapem sucasnych kritikov ktori si ich trufaju hodnotit... aj ked tak nemaluju, no su uznavanymi kritikmi... hmmm... v niecom bude asi zadrhel...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kimlo
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 23. December , 2008, 21:18:09 » |
|
aby som sa vyjadril aj k ukazkam:
JefWatters vie rozhodne hrat na gitare lepsie ako ja! ... ovela
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
much
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 24. December , 2008, 00:45:46 » |
|
jeffwaters: podla mna hras dobre....predpokladam ze si este mlady gitarista a este nie si moc vyprofilovany, co pride urcite casom a bude ubudat kadejakych komentov o neoriginalite a tak...taktiez by som povedal ze v ramci zanru instrumentalny rock mi to znie solidne a kedysi ked som pocuval chodelku urcite by som nepohrdol ani tvojou muzikou....trosku mi vadi intonacia a celkom sa mi paci zaciatok toho druheho sola je to take hrave...kazdopadne si myslim ze to tu patri k tym lepsim ukazkam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 24. December , 2008, 09:18:28 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 24. December , 2008, 12:27:25 od joe »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 24. December , 2008, 09:40:28 » |
|
Tá prvá ukážka je dobrá, len ten prechod by som tak neunáhlil, trošku by som sa s tým pohral a potom dal tú vypalovačku... Druhá ukážka je podľa mňa o niečo horšia, má to hlavu, ale nemá to pätu. S bendovaním aj s vibratom máš ešte problémiky, ale naozaj že len malé... Ukážku tu nemám, ale môžeš ma vidieť v aligáči s Henrym.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 24. December , 2008, 10:40:06 » |
|
Skúste tu debatovať o ukážkach Jeffa Watersa, nie sa naťahovať. Mne sa tie nápady celkom páčili, je to také svieže a tak... Tiež mi z tej prvej znel Rage. Zvuk je trochu neohrabaný, ale ja tiež asi neviem urobiť lepší.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
JeffWaters
nováčik
Príspevkov: 58
Jimmy H