|
Misko
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 30. December , 2008, 18:27:50 » |
|
Je to vyborna hudba........urcite dojdite.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 30. December , 2008, 23:34:43 » |
|
mozno samba skor ako flamenco, to s braziliou vela spolocneho nema
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 31. December , 2008, 00:35:55 » |
|
Som si precital tu tlacovu spravu ..... toto ma ohromne rozosmialo 3. január - Košice, Jumbo Centrum (v prípade vypredania ŠH Cassosport) 4. január - Zvolen, Ministry of Fun (v prípade vypredania ŠH Rates) 6. január - Bratislava, Randal (v prípade vypredania PKO)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 31. December , 2008, 12:19:51 » |
|
v hudbe angry a shamanu sa dali najst miestami orchestralne aranze, ale je to uplne standartny hevik, ale nejako to obkecat musia, nech je dobre PR. budem tam
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 31. December , 2008, 12:33:19 » |
|
Som to docital dokonca a tam su aj dalsie vtipne vyhlasenia. "Andre Matos miluje klasickú hudbu a okrem januárovej koncertnej návštevy Slovenska by chcel v priebehu roka 2009 s Bratislavským symfonickým orchestrom nahrať a odprezentovať orchestrálne verzie svojich skladieb. Na slovenských koncertoch je naplánované aj nahrávanie záberov pre jeho pripravované DVD, ktorý by malo vyjsť v decembri 2009." Inak bambus podla mna ma klasicky hevik od shamanu a hlavne angry na mile daleko. Si ich asi velmi pozorne nepocuval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 31. December , 2008, 13:17:59 » |
|
ja ich mam napocuvanych velmi dobre. Shaman oba albumy a od Angry tie s Matosom tak zbezne a posledne 3 dost dobre. Nehovorim, ze to je Iron Maiden, ale stale je to heavymetal s orchestralnymi prvkami, ktore ma aj kopec inych kapiel a ziadne etno, samba, flamenco privlastky nemaju.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 31. December , 2008, 16:20:30 » |
|
ja ich mam napocuvanych velmi dobre. Shaman oba albumy a od Angry tie s Matosom tak zbezne a posledne 3 dost dobre. Nehovorim, ze to je Iron Maiden, ale stale je to heavymetal s orchestralnymi prvkami, ktore ma aj kopec inych kapiel a ziadne etno, samba, flamenco privlastky nemaju.
No podla mna pre Shaman a najma Angru je skatulka heavy metal velmi velmi pritesna ak nie uplne nevhodna. A ethno prvky tiez tam nejake su. toto je krasny song btw.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 06. Január , 2009, 12:14:58 » |
|
Kto sa teda chystá?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 06. Január , 2009, 12:19:50 » |
|
Ja idem. Inak sledujte toto. Matosov 17 rocny bubenik.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rišo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 538
Human
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 06. Január , 2009, 12:47:44 » |
|
Ja idem. Inak sledujte toto. Matosov 17 rocny bubenik. To je buď nejaký očný klam, alebo ten činel na pravo má v priemere meter a pol.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 06. Január , 2009, 12:51:55 » |
|
Ja idem. Inak sledujte toto. Matosov 17 rocny bubenik. Toto uz co ma znamenat Tak ten je teda vymakany... Masaker dobre.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 06. Január , 2009, 15:47:50 » |
|
pekne, som zvedavy dnes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 06. Január , 2009, 16:00:48 » |
|
vyzera jak Martin Madej.. ale dava dobre..inak velmi mi pripomina technikou Mike-a Terranu
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2009, 16:02:48 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iMbUS
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 07. Január , 2009, 00:51:12 » |
|
:D Ano, martin madej a ja stale, ze na koho sa mi podoba. Nazivo bol tiez vyborny, mal dost dlhe bubenicke, pri ktorom som sa nenudil, a to ja sa pri vacsine nudim. Kapela slapala dobre, gitaristi hrali rychlo aj pekne zaroven. V randali juro natocil slusny zvuk, uz Castaway zneli tak, ako som este domacu kapelu v Randali nepocul. Matos odohral dost dlhy set pozostavajuci zo skladieb Angry, Shamanu, Viperu, solovej drahy, ale bol aj cover od Journey a nejaka ta jamovacka/predstavovacka. Na to, ze vstupne na koncert bolo okolo troch kil sa da konstatovat ze bolo vela muziky za malo penazi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|