Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
22. November , 2024, 11:12:56
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Trojnásobná nominace pro výrobky BEHRINGER  (Prečítané 35466 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #105 kedy: 01. Január , 2009, 16:45:27 »

klasicki brusici si kupuju 6260 prip 6262. hentie vyssie rady su uz upravovane signature tam je ten zvuk kazdy iny
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #106 kedy: 01. Január , 2009, 16:50:28 »

ide len o to aby tie bugery aj nieco vydrzali. nech to neni cele z plastu a ked to hra ok, neni o com. aj ked.. asi by som tu nemal moc rozpravat o spolahlivosti ked si spomeniem na patalie s tymi dvoma 6505+  :D
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #107 kedy: 01. Január , 2009, 16:51:11 »

ide len o to aby tie bugery aj nieco vydrzali. nech to neni cele z plastu a ked to hra ok, neni o com. aj ked.. asi by som tu nemal moc rozpravat o spolahlivosti ked si spomeniem na patalie s tymi dvoma 6505+  :D
Aj Gibson a Fender vyrobia niekedy na prd gitaru. Vsak?
« Posledná zmena: 01. Január , 2009, 16:51:32 od Branko » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #108 kedy: 01. Január , 2009, 16:53:14 »

to je pravda ale myslim si jedno, ze take firmy by to nemali proste pustat do obehu tie nepodarky, lebo uz davno na to nie su odkazani..
Zaznamenané

lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #109 kedy: 01. Január , 2009, 17:41:25 »

Citácia
Ale pisu, veruze pisu... Model  333XL ma hrat ako JSX. Model 333 ma hrat ako Triple XXX a toto co ma musicman ma hrat ako 5150.
Teraz som pozeral manual aj stranku a nikde to tam nepisu (daval som len search jsx a xxx), ale ak to fakt niekde pisu tak to je fakt drzost. Akurat som sa docital, ze je hand build  ha ha ha, uz tam chyba len from hij qality components :).
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #110 kedy: 01. Január , 2009, 17:48:44 »

nepouzivaju oni najsmejdovesie suciastky Si píš!!! . to by isli proti sebe. maju presne vyratane kolko to ma vydrzat aby neboli reklamacie 3 roky. lebo na reklamaciach prerabaju......;
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #111 kedy: 01. Január , 2009, 18:58:38 »

nevyrobia len ti nemusi vyhovovat,ta čo sa mne pači tebe nemusi,ja som mal jasenovy fender a hral na nom šeban jemu sa nepačil a mne ano,jemu vyhovoval mexičan viac,vyslovne zlu gitaru od tychto značiek nekupiš!!!!!!! Zdravíčko
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #112 kedy: 01. Január , 2009, 19:34:18 »

...vyslovne zlu gitaru od tychto značiek nekupiš!!!!!!! Zdravíčko
Absolutne nesuhlasim. Bol som x krat v Auparku a niektore USA Si píš!!! fendre stali za prd. Proste hluche nastroje. Ako poleno.  Som frajer
 Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #113 kedy: 01. Január , 2009, 19:58:43 »

nebudem za kokota, ked to vratim k tej Behringer debate ?

mam a bezne od nich pouzivam 3-4 vyrobky, ktore boli de facto zadarmo a pritom na moje pouzite su docela vyhovujuce. konkretne mam 1 par monitorov, 1 par mikrofonov, 1 dibox a 1 midi pedal. vobec ma nezaujima, ci to niekde ukradli. ak hej, nech ich niekto za to zazaluje a nech ide niekto za to do basy alebo zaplati pokutu, je mi to uplne jedno.

Behringeru sa podarilo prinutit velky firmy ist s cenami dole alebo aspon zacat vyrabat aj v low end segmente. na toto niekto chcete nadavat ? alebo na co sa vlastne nadava ?

ti, co mate pri slove Behringer penu okolo ust, tak.... .... tak neviem - robte co chcete - chodte s transparentami pred ministerstvo hospodarstva a ziadajte embargo na dovoz Behringer vyrobkov :) v kazdom pripade nezabudnite si mrknut na najblizsom koncerte zvukarov rack, mozno budete prekvapeni, mrknite aj na podium, co sa tam vala za diboxy...

k tym cenam a vyhlasovaniam a casopisom... to je bezny kseft, firma si zaplati ocenenie za vyrobok, ktory momentalne chcu trochu potlacit na trhu. je na tom nieco zvlastne ?
« Posledná zmena: 01. Január , 2009, 20:04:11 od rastis » Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #114 kedy: 01. Január , 2009, 20:00:49 »

Bohuzial na tom nic zvlastne nie je :) Neviem... je to  vzdy a vsade tak?
« Posledná zmena: 01. Január , 2009, 20:01:19 od Martinlm » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #115 kedy: 01. Január , 2009, 20:03:00 »

to s tymi oceneniami ? nerobil by som si iluzie :) aky nezistny dovod moze mat nejaky casopis robit kvalitativne rebricky vyrobkov ? :)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #116 kedy: 01. Január , 2009, 20:03:53 »

prave to prinutenie firiem aby stlacili ceny dolu a orientovali sa aj na low end segment je prudko dvojsecna zbran. ked ma niekto zaplatit vyvoj novych vyrobkov, tak sa to musi odrazit aj v cene. a ked si chce udrziavat vysoku ziskovost, tak niekde musi usetrit - bud to ojebe na lacnejsich komponentoch, alebo nemina peniaze inde (marketing, vyskum a vyvoj...).
cize je otazne aka zostava kvalita a dnes sa na kvalitu a trvanlivost vyrobkov picuje celkom dost.

tie rebricky su zial casto tak ako to opisal rasto. postova banka si svojho casu pravidelne podobne umiestnenia kupovala.
Zaznamenané

o-yep sro
dusky
miestny štamgast
Príspevkov: 2219

« Odpoveď #117 kedy: 01. Január , 2009, 20:06:25 »

nebudem za kokota, ked to vratim k tej Behringer debate ?

mam a bezne od nich pouzivam 3-4 vyrobky, ktore boli de facto zadarmo a pritom na moje pouzite su docela vyhovujuce. konkretne mam 1 par monitorov, 1 par mikrofonov, 1 dibox a 1 midi pedal. vobec ma nezaujima, ci to niekde ukradli. ak hej, nech ich niekto za to zazaluje a nech ide niekto za to do basy alebo zaplati pokutu, je mi to uplne jedno.

Behringeru sa podarilo prinutit velky firmy ist s cenami dole alebo aspon zacat vyrabat aj v low end segmente. na toto niekto chcete nadavat ? alebo na co sa vlastne nadava ?

ti, co mate pri slove Behringer penu okolo ust, tak.... .... tak neviem - robte co chcete - chodte s transparentami pred ministerstvo hospodarstva a ziadajte embargo na dovoz Behringer vyrobkov :) v kazdom pripade nezabudnite si mrknut na najblizsom koncerte zvukarov rack, mozno budete prekvapeni, mrknite aj na podium, co sa tam vala za diboxy...

k tym cenam a vyhlasovaniam a casopisom... to je bezny kseft, firma si zaplati ocenenie za vyrobok, ktory momentalne chcu trochu potlacit na trhu. je na tom nieco zvlastne ?

plne sa podpisujem pod tieto viac nez pravdive slova!!!!!!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #118 kedy: 01. Január , 2009, 20:07:41 »

...ked ma niekto zaplatit vyvoj novych vyrobkov, tak sa to musi odrazit aj v cene. a ked si chce udrziavat vysoku ziskovost, tak niekde musi usetrit - bud to ojebe na lacnejsich komponentoch, alebo nemina peniaze inde (marketing, vyskum a vyvoj...)....

podla mna v low end segmente nie je co vyvyjat, ten je davno vyvynuty a preratany aj na komponenty. firmy si casto ani nie ze davaju vyrabat v Azii svoje vyrobky, iba co si podla katalogu polotovarov vyberu, co budu predavat pod svojim logom...
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #119 kedy: 01. Január , 2009, 20:10:32 »

podla mna v low end segmente nie je co vyvyjat, ten je davno vyvynuty a preratany aj na komponenty. firmy si casto ani nie ze davaju vyrabat v Azii svoje vyrobky, iba co si podla katalogu polotovarov vyberu, co budu predavat pod svojim logom...

narazal som skor na to tlacenie na nizke ceny.
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: 1 ... 6 7 [8] 9 10 11 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.045 sekund, 23 otázok.