Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
22. November , 2024, 21:38:21
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Konfigurácia PC na GUITAR RIG 2  (Prečítané 15386 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #30 kedy: 02. Január , 2009, 19:29:09 »

Mne pise 4,7ms a mam realne tak 50ms, porovnaval som to  s delayom nastavenym na tuto hodnotu.

uz som to pisal ale napisem este raz.
tiez mam skusenost, ze asio4all tak trochu ojebava, vypisuje 5ms a odhadom je to urcite viac ako 30 ms.
pre mna nepouzitelne.
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2009, 22:46:53 »

chlapi a preco mi to ten cool edit pro nechce nahravat? vypisuje mi to ze nepodporuje format..............prave na nahravanie som chcel ten guitar rig a ono toto... ?§!.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #32 kedy: 02. Január , 2009, 22:53:37 »

Zisťuj trochu niečo aj na vlastnú päsť, nechoď s každou prkotinou na fórum.
V akom formáte je Guitar Rig? Vst, alebo DX? Podporuje Cool Edit niektorý z týchto formátov?

Odpoveď na prvú otázku nájdeš priamo v GR, na druhú použi Google.
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 02. Január , 2009, 22:58:10 »

moze byt. ked sa to stlmí tak je to ok. len teraz zase neviem preco mi pise v nahravacom programe pri nahravani ze to nepodporuje format
Ja z tohto neviem nic. Neviem aky program, neviem z toho nic. Skus napisat pribliznu postupnost krokov, ktore musis vykonat, aby ti to napisalo  Žmurk A co chces presne nahrat. Nie, nezaujima ma, ze gitaru, ani ktoru pesnicku, ale ci chces nahrat gitaru taku, ako ide po kabli do pocitaca, alebo taku, ako znie z Guitar Rig z reprakov.
Zaznamenané

romankrajno
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 02. Január , 2009, 23:08:17 »

Ja z tohto neviem nic. Neviem aky program, neviem z toho nic. Skus napisat pribliznu postupnost krokov, ktore musis vykonat, aby ti to napisalo  Žmurk A co chces presne nahrat. Nie, nezaujima ma, ze gitaru, ani ktoru pesnicku, ale ci chces nahrat gitaru taku, ako ide po kabli do pocitaca, alebo taku, ako znie z Guitar Rig z reprakov.

program je cool edit pro a jasne ze gitaru chcem nahravat uz upravenu v GR. neda sa to nejak obist ked to nepodporuje?Huh!?
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #35 kedy: 02. Január , 2009, 23:13:10 »

Nahravat sa da aj priamo v Guitar Rig-u. Hore mas tlacitka, ktorymi zapinas ladicku, metronom a medzi nimi je aj tape recorder, alebo neico take. Alebo je to vlavo tam, kde sa vyberaju zosilnovace a krabicky medzi Tools? Neviem.

Pohraj sa s tym a prides na to. Len to daj az na koniec retazca, aby to nahralo upraveny signal. Na zaciatku je neupraveny, takze preto.

Druha moznost je zapnut si v nastaveni nahravania v mixeri ako zdroj Wave, ak to tvoje ovladace umoznuju. Nastavenie zdroja nahravania sa tu uz vela krat rozoberalo. Pouzi menu v tom windowsovom mixeri.
Zaznamenané

romankrajno
Hosť
« Odpoveď #36 kedy: 02. Január , 2009, 23:18:15 »

Nahravat sa da aj priamo v Guitar Rig-u. Hore mas tlacitka, ktorymi zapinas ladicku, metronom a medzi nimi je aj tape recorder, alebo neico take. Alebo je to vlavo tam, kde sa vyberaju zosilnovace a krabicky medzi Tools? Neviem.

Pohraj sa s tym a prides na to. Len to daj az na koniec retazca, aby to nahralo upraveny signal. Na zaciatku je neupraveny, takze preto.

Druha moznost je zapnut si v nastaveni nahravania v mixeri ako zdroj Wave, ak to tvoje ovladace umoznuju. Nastavenie zdroja nahravania sa tu uz vela krat rozoberalo. Pouzi menu v tom windowsovom mixeri.

Ja viem ze sa da v GR nahravat. uz som to skusal ale nahravat v GR a potom to lepit v dalsom programe ...to by bolo dost komplikovane a pri zlozitejsich pasaziach si to neviem predstavit.
skusim teda tu druhu moznost. v nastaveni mixera mozem pouzit line in,mikrofon,prehravac CD, AUX,stereo a mono mix.
Cize som zase tam kde som bol...u behringera Smútim
....v ktore programi podporuju ten GR?nieco free?
« Posledná zmena: 02. Január , 2009, 23:21:22 od romankrajno » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #37 kedy: 02. Január , 2009, 23:35:27 »

hm a aky je problem ? nahraj si tu stopu ako cisty zvuk gitary a GR si nechaj pustene ako odposluch. potom na tuto cistu stopu, ktoru si nahral v tom cool edit zaves ten guitar rig ako VSt plugin ( po nahrani samzrejme a ak to cool edit dovoluje )
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku

« Odpoveď #38 kedy: 03. Január , 2009, 00:06:17 »

(...) v nastaveni mixera mozem pouzit line in,mikrofon,prehravac CD, AUX,stereo a mono mix.
Cize som zase tam kde som bol...u behringera Smútim
....v ktore programi podporuju ten GR?nieco free?
Stereo mix by mohol zafungovat.

Inak najlepsie ak pouzijes nejaky multitrack nahravaci program, ktory priamo podporuje VST. Napr. Reaper. Uz sa to tu niekde samozrejme rozoberalo Žmurk
Zaznamenané

romankrajno
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 03. Január , 2009, 16:10:47 »

hm a aky je problem ? nahraj si tu stopu ako cisty zvuk gitary a GR si nechaj pustene ako odposluch. potom na tuto cistu stopu, ktoru si nahral v tom cool edit zaves ten guitar rig ako VSt plugin ( po nahrani samzrejme a ak to cool edit dovoluje )

nad tym som premyslal ale to by bolo zdlhave .... asi si kupim uz nejaky normalny multitrack program.....ten cool edit som si nan zvykol a co je zzauzivane sa tazko opusta Smútim
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 03. Január , 2009, 16:11:29 »

Stereo mix by mohol zafungovat.

Inak najlepsie ak pouzijes nejaky multitrack nahravaci program, ktory priamo podporuje VST. Napr. Reaper. Uz sa to tu niekde samozrejme rozoberalo Žmurk

no skusim ten streo mix ked pridem domov
Zaznamenané
romankrajno
Hosť
« Odpoveď #41 kedy: 15. Január , 2009, 16:00:46 »

hmm. tak som teda dnes doma zapojil tu externu zvukovku line 6... tie zvuky sa mi velmi pacia.vobec to nelutujem ze som to kupil. mam vsak este jednu sprostu otazku. totiz nechcem to skusat na vlastnu past aby som to neodpalil. Totiz ked chcem nahrat zaznam tak to normalne prepojim tak ze tam kde sa pripajaju sluchadla tak ten vstup normalne prepojim z Line in na pc a v cool edite potom normalne nahram.?
dik
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #42 kedy: 15. Január , 2009, 16:06:13 »

Tam kde sa pripajaju sluchatka, tak to je vystup...
To akoze nejde nahrat priamo v PC? Inak podla mna nie.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #43 kedy: 15. Január , 2009, 16:07:37 »

Tam kde sa pripajaju sluchatka, tak to je vystup...
To akoze nejde nahrat priamo v PC? Inak podla mna nie.

Priamo v PC to nahraj cez nejaky real-time VST multi track Na zdravie!
Zaznamenané
lenivy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 516

lenivy cvicit

« Odpoveď #44 kedy: 15. Január , 2009, 16:11:58 »

Co odpovedas mne, ja som sa nepytal   ?§!..
"Podla mna nie" znamenalo, ze ja by som to takto radsej nezapajal. Sluchatkovy vystup je vykonovy a line in je signalovy.
Zaznamenané

Hi Bender! Hi Fender!
Strán: 1 2 [3] 4 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.115 sekund, 23 otázok.