tipek
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Január , 2009, 23:24:52 » |
|
tak nejak ...v momente ako si s lacnou gitarou nieco urobis(nalepky vintage cokolvek)...straca hodnotu
ale ja mam akurat na tom pickgwarde nalepene ,že pozor AIRBAG to sa da dole a inak to je povôdne komplet !žiadne tunning len chcem vedet ,že či niekde na internete najdem ,že je niekde evidovana alebo čo... otec ju kupil ako prve jambo v SK u nas v obchode v ROCK lande v nitre za nekrestanske peniaze na tu dobu a tajil 5 rokov ,že ju ma pre mamou a ukryval ju v praci a bral ju len na svoje akcie a oslavy s kamošmi po 12tich rokoch som si ju privlastnil na čisto a ocovi som dal klasicke poleno s nilonkami aby už neničil strau fenderu otec tvrdi že už bola fendera aj 2-3x v študiu tak chchem najst niekde na nete že to ma aspon zberatelsku hodnotu alebo čo ked to je seria s vyročnou nalepkou fender alebo aj zistit čo to je zadrevo a tak.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. Január , 2009, 11:06:07 » |
|
tipek - neblazni. to je uplne najobycajnejsia gitara, ziadna edicia a ziadna zberatelska rarita. to Fender v tom obdobii daval na vsetko nalepky ze "cafte, sme Fender a mame uz 50 rokov" - nic viac za tym nie je.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. Január , 2009, 11:16:12 » |
|
opravte ma ak sa mylim, ale Fender sa nikdy nespecializoval na akusticke gitary a je to u nich len taky vedlajsi prudukt...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Január , 2009, 11:17:12 » |
|
opravte ma ak sa mylim, ale Fender sa nikdy nespecializoval na akusticke gitary a je to u nich len taky vedlajsi prudukt...
Ano, tomu aj dost zodpoveda ich uroven.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 04. Január , 2009, 11:17:37 » |
|
ano
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Január , 2009, 11:18:47 » |
|
Ano, tomu aj dost zodpoveda ich uroven.
ano respektive neviem, ci to niekedy vyrabali aj v USA ale v obdobiach, ked som o tom mal prehlad (druha polovica 90tych) sa robili v Korei a Chine a stali za velke hovno...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 04. Január , 2009, 14:19:40 » |
|
Konkretne tieto nalepky na gitarach fender, neznamenaju nic ine len to ze bola vyrobena v 96tom. V tom roku to mali uplne vsetky kusy fender produkcie.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 04. Január , 2009, 14:20:56 » |
|
Konkretne tieto nalepky na gitarach fender, neznamenaju nic ine len to ze bola vyrobena v 96tom. V tom roku to mali uplne vsetky kusy fender produkcie.
to je informacia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 09. Január , 2009, 19:20:03 » |
|
čaute na nete som hladal niečo o tych gitarach ale ked ,že moje english is fuck up tak som nič nenašiel
translate.google.com
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. Január , 2009, 11:43:56 » |
|
translate.google.com nechci ma naštvat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Január , 2009, 12:04:57 » |
|
1994 vydal Fender 2 edície Stratocastera:
1. Bolo vyrobených 1954 kusov Strata /sunburst/maple neck, podľa špecifikácie 1954/-super nástroje, cenené
2. Klasický Strat s nálepkou 40th YEAR OF ROCKIN, to isté bolo vyrazené na kovovej platničke telo/krk, výborný nástroj, robil sa v rôznych farbách, bežná produkcia...mal som ho od 1994. neskôr ho mal Henry-použil ho s Elánom na Letnej aj, teraz má gitaru Matúš /ex-Love for Money, OBD/
|
|
« Posledná zmena: 11. Január , 2009, 12:18:20 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 27. Marec , 2009, 16:57:25 » |
|
1994 vydal Fender 2 edície Stratocastera:
1. Bolo vyrobených 1954 kusov Strata /sunburst/maple neck, podľa špecifikácie 1954/-super nástroje, cenené
2. Klasický Strat s nálepkou 40th YEAR OF ROCKIN, to isté bolo vyrazené na kovovej platničke telo/krk, výborný nástroj, robil sa v rôznych farbách, bežná produkcia...mal som ho od 1994. neskôr ho mal Henry-použil ho s Elánom na Letnej aj, teraz má gitaru Matúš /ex-Love for Money, OBD/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mirostrat
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 27. Marec , 2009, 16:59:16 » |