Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« kedy: 04. Január , 2009, 20:13:31 » |
|
Upozornenie pre užívateľov fóra:
Nerobte si na každú ukážku samostatné témy, dokonca bez svojho nicku v názve. Je prehľadnejšie, keď má každý užívateľ samostatnú tému, vždy príde do nej s novou ukážkou a dá ju aj do úvodného príspevku, kde tak budú všetky jeho ukážky pekne zoradené.
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 12:52:08 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 04. Január , 2009, 20:17:16 » |
|
Blazej - nemusíš na každú ukážku robiť samostatné témy. Je prehľadnejšie, keď má každý užívateľ samostatnú tému, vždy príde do nej s novou ukážkou a dá ju aj do úvodného príspevku, kde tak budú všetky.
to mozes povedat aj rastovi, cubovi, a dalsim, lebo vyzera to tak, ze to este nevedia...
|
|
« Posledná zmena: 04. Január , 2009, 20:20:14 od Zeck »
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 04. Január , 2009, 20:58:36 » |
|
to mozes povedat aj rastovi, cubovi, a dalsim, lebo vyzera to tak, ze to este nevedia... snažím sa to priebežne hovoriť viacerým.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 04. Január , 2009, 21:11:09 » |
|
ja mam rad diskusiu ku konkretnej veci v konkretnej teme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 05. Január , 2009, 00:47:36 » |
|
ja mam rad diskusiu ku konkretnej veci v konkretnej teme.
potom máš rozhádzané ukážky po fóre a podľa názvu témy nikto nevie, ktoré sú tvoje.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 05. Január , 2009, 02:19:42 » |
|
potom máš rozhádzané ukážky po fóre a podľa názvu témy nikto nevie, ktoré sú tvoje.
viem, mam svoj nick vzdy v nazve temy + nazov konkretnej ukazky. uplne prehladne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 05. Január , 2009, 11:58:53 » |
|
ja som tiez sa samostatnu temu. kto to ma hladat na 20tich stranach ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 05. Január , 2009, 12:48:58 » |
|
viem, mam svoj nick vzdy v nazve temy + nazov konkretnej ukazky. uplne prehladne.
Lebo tam tie nicky vždy musím dopĺňať do názvov tém. Na to každý zabúda, potom je v tom dobrý guláš. Len ty nikoho nepodporuj v takýchto veciach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 05. Január , 2009, 13:05:41 » |
|
Nemyslim si, ze je nutne, aby bol nazov cloveka v nazve temy, ked je ku kazdej teme priradene aj meno pouzivatela a nie je problem podla toho filtrovat. A uz je po vianociach, daj si prec tu nadheru
|
|
« Posledná zmena: 05. Január , 2009, 13:06:05 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 05. Január , 2009, 15:15:39 » |
|
ja robim na kazdu ukazku novu temu pekne s menom, lebo ked som naposledy dal ukazku uz do predoslej temy nebola ziadna diskusia... podla mna ak tam dam pekne meno a nazov je to v poriadku a lahsie sa v tom orientuje... vzorom v tomto je mi rasto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 05. Január , 2009, 15:20:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 05. Január , 2009, 15:22:40 » |
|
vsak je to jednoduche vlastne. ukazky / nahravky uzivatelov. tam si to dam zoradit podla predmetu a pokne podla abecedy mam 8 tem k 8 nahravkam pod sebou. Cubo to tam ma takisto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 05. Január , 2009, 15:34:38 » |
|
Ano, a ked to zoradis podla mena autora temy, tak ani nepotrebujes meno v nazve temy Ale jasne, ze sa tam hodi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 05. Január , 2009, 17:41:36 » |
|
ja sa pridavam ako som aj hore naznacil. tiez je to ovela prehladnejsie, ked sa diskutuje k jednej veci v jednej teme. do temy nick + nazov a je to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 05. Január , 2009, 18:22:40 » |
|
Aj keď má človek jednu tému, väčšinou sa diskutuje k tej poslednej veci, čo pridá. A ak si niekto chce vypočuť všetko od neho, stačí si pozrieť prvý príspevok. Je to lepšie a prehľadnejšie. V tej kategórii tém užívateľov fóra je bordel. Skoro nikto si nedá nick do názvu, pridávam ich tam ja. Ale ak je vám to jedno, nemusí to zaujímať ani mňa. Myslel som, že by bolo fajn mať aspoň trochu poriadok v týchto veciach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|