endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« kedy: 09. Január , 2009, 13:03:17 » |
|
Zakladam tuto temu, pretoze rad si pozriem dobry film ako relax, ked niekto pozna nejaky co ma hlavu aj patu a pointu mohol by sem napisat nazov a v skratke o com ten film je, pripadne link(napriklad z www.imdb.com) pripadne ak ma niekto nejaky oblubeny co stoji za to vidiet dik
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 09. Január , 2009, 13:07:20 » |
|
Zahrada - od Sulika... Mulholland Drive - David Lynch A takisto Jakubiskove filmy zo sedemdesiatych
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 09. Január , 2009, 13:12:13 » |
|
U Mne dobry - CZ film
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 09. Január , 2009, 13:14:41 » |
|
Pozrite si super film Crossroads so Steveom Vaiom. Perfektny film. A este taky skor dokument The Secret. Zmenilo mi to zivot.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 09. Január , 2009, 13:16:30 » |
|
Pozrite si super film Crossroads so Steveom Vaiom. Perfektny film. A este taky skor dokument The Secret. Zmenilo mi to zivot. hej Crossroads som videl, fajny filmec Bluesman from Long Island
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 09. Január , 2009, 13:17:25 » |
|
Pozrite si super film Crossroads so Steveom Vaiom. Perfektny film. A este taky skor dokument The Secret. Zmenilo mi to zivot. fajna pi.ovina...dobry film su pelisky...potom mlcanie jahniat(a ostatne diely)..a marecku podejte mi pero
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 09. Január , 2009, 13:17:42 » |
|
Zahrada - od Sulika... Mulholland Drive - David Lynch A takisto Jakubiskove filmy zo sedemdesiatych zahrada od tona sulika???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 09. Január , 2009, 13:19:53 » |
|
fajna pi.ovina...
Tak keby som mal vymenovat vsetky moje oblubene filmy, tak zapisem pol strany tejto temy. Sak ano, aj Pelisky, Dedictvi, Rambo4 je nater , ... atd atd.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 09. Január , 2009, 13:21:42 » |
|
Od Tarkovskeho vsetky, hlavne Andrej Rublov a Stalker. Taktiez Kim Ki Duk tiez vsetky filmy. Moj milacik Alfred Hitchcock - Vertigo, Rope a hlavne Rear Window(robil som nan interpretaciu v diplomovke) A takto by som mohol pokracovat do rana.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 09. Január , 2009, 13:22:00 » |
|
Tak keby som mal vymenovat vsetky moje oblubene filmy, tak zapisem pol strany tejto temy. Sak ano, aj Pelisky, Dedictvi, Rambo4 je nater , ... atd atd. kurwa hosi ma moc nebaivlo..bolo to take hmm..mam rad psycho thrilery...aj horory ale skor take ako psycho nie 3:15 zomries
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 09. Január , 2009, 13:22:33 » |
|
Od Tarkovskeho vsetky, hlavne Andrej Rublov a Stalker. Taktiez Kim Ki Duk tiez vsetky filmy. Moj milacik Alfred Hitchcock - Vertigo, Rope a hlavne Rear Window(robil som nan interpretaciu v diplomovke) A takto by som mohol pokracovat do rana. jasne od hitchcocka mam vsetky filmy..taku dvd sadu..je to supa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 09. Január , 2009, 13:24:10 » |
|
Ani tu radsej nezacnem pisat, moc zdlhave by to bolo. Momentalne som pozeral viacero filmov od Kieslowskeho. Zacnite od neho Kratkymi pribehmi o laske a zabijani.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 09. Január , 2009, 13:25:26 » |
|
Rambo4 je nater , ... atd atd. Podla mna jediny hodnotnejsi je Rambo 1, lebo je tam krasne zobrazeny vietnamsky syndrom, ale tiez jeho hodnota nie moc vysoka. Ale je to klasika.
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
midnightstranger
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 09. Január , 2009, 13:26:44 » |
|
Ani tu radsej nezacnem pisat, moc zdlhave by to bolo. Momentalne som pozeral viacero filmov od Kieslowskeho. Zacnite od neho Kratkymi pribehmi o laske a zabijani.
A potom zvolna prejst na Dvojaky zivot Veroniky a trilogiu Biela, Modra, Cervena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 09. Január , 2009, 13:27:20 » |
|
Od Tarkovskeho vsetky, hlavne Andrej Rublov a Stalker.
Stalkera davali teraz nedavno, pomerne tazky film .. jo ja mam rad Zelenu Milu, neviem preco, miestami je to velmi sentimentalne, ale dobre. A este Walk to Remember.. a Young Amateurs
|
|
« Posledná zmena: 09. Január , 2009, 13:28:35 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|