mirostrat
|
|
« Odpoveď #1965 kedy: 24. August , 2014, 10:13:49 » |
|
Amerika sa zapojila bojom proti terorizmu , že ju Japonci napadli bez vyhlásenia vojny aspoň kokotiny nepíš a niečo si o WW 2 prečítaj
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2014, 10:14:22 od mirostrat »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1966 kedy: 26. August , 2014, 13:21:48 » |
|
trochu neslusna otazka... ale ! uz 2x som sa pokusal toto niekde zohnat, ale nepodarilo sa mi najst ziadny zdroj, kde by sa to dalo ziskat. nazvy fajlov na na titulky.com v tomto pripade nejako nefunguju a vlastne sa mi podarilo najst len polsky dabovane verzie... nemate niekto nejaky tajny tip, kde to "maju" ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #1967 kedy: 26. August , 2014, 14:09:06 » |
|
trochu neslusna otazka... ale !
uz 2x som sa pokusal toto niekde zohnat, ale nepodarilo sa mi najst ziadny zdroj, kde by sa to dalo ziskat. nazvy fajlov na na titulky.com v tomto pripade nejako nefunguju a vlastne sa mi podarilo najst len polsky dabovane verzie... nemate niekto nejaky tajny tip, kde to "maju" ?
Ak je poziadavka CZ alebo SK, da sa to kukat aj online. Kvalitu to ma slusnu a nemusis sa serkat so stahovanim ani autorskymi pravami, ja tak niektore serialy kukam, ze prepojim laptop s telkou a idem: http://rezabek.info/tree/oblibene/Mestecko_Twin_Peaks.html
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1968 kedy: 26. August , 2014, 14:10:37 » |
|
poziadavka je povodna verzia, ziadny dabing. kupodivu som pri tomto serialy narazil na problem...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #1969 kedy: 26. August , 2014, 14:14:51 » |
|
poziadavka je povodna verzia, ziadny dabing. kupodivu som pri tomto serialy narazil na problem... tiez riesim tento problem. na dvdbest.sk maju druhu seriu, ale az nepochopitelne draho.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crespi
|
|
« Odpoveď #1970 kedy: 26. August , 2014, 14:31:39 » |
|
poziadavka je povodna verzia, ziadny dabing. kupodivu som pri tomto serialy narazil na problem... To riesenie kukat to online je aktualne aj v povodnom jazyku. Hned nejaky stvrty odkaz na googli bol v pohode funkcny az na otravne reklamy. A este obom: napr. v Martinuse alebo Gorille maju kompletnu seriu na 9 DVD za 33 eur, to nie je az take hrozne (EN aj CZ zvukove stopy).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1971 kedy: 26. August , 2014, 14:39:04 » |
|
maju, vidis, to ma ani nenapadlo kukat, kedze som zvyknuty ze 99,99% serialov u nas v predaji nie je...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1972 kedy: 26. August , 2014, 16:06:01 » |
|
Ja som nasiel verziu v blue ray kvalite, super obraz aj zvuk, co je dost dolezite pri tomto seriali.
Uz som to zmazal, ale malo to koncovku .reward a aj opacne .drawer. Jeden diel asi 1500-2400 MB. Pilotny film (ktory je podla mna najlepsi) mal dvojnasobok. Akurat k tomu nie su ceske titulky, ked tak len anglicke.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #1973 kedy: 31. August , 2014, 17:12:11 » |
|
Pekny europsky film, taky starosvetsky nadych z toho lezie. Inak tito novi Taliani zacali tocit paradne filmy, velmi odporucam este toto: http://www.csfd.cz/film/308638-velka-nadhera/Take updatnute ozivenie starej legendarnej talianskej kinematografie 50-70tych rokov (Fellini, Visconti, Antonioni, Pasolini atd.) a ja na to, ze p*čovina. pozeral som to asi mesiac dozadu a dnes nedam ani tuk, o com to bolo. ale statne som sa nudil, to si pamatam dobre
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1974 kedy: 31. August , 2014, 20:58:25 » |
|
Musia byt vsetky filmy o "niecom"? Toto je typicky love or hate film, bud Ti vyslovene sadne alebo vyslovene nie. Mne sadol.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #1975 kedy: 31. August , 2014, 23:27:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #1976 kedy: 23. December , 2014, 00:48:27 » |
|
po dlhšom čase som videl niečo dobré prvý temný Baxter http://www.csfd.cz/film/175217-baxter/ pozerať LEN s originál koňnežehé-koňpapá dabingom tu je to na youtube s ang. titulkami : druhý český rok 67' scenár fatalita, smial som sa veľmi Happy End http://www.csfd.cz/film/5999-happy-end/
|
|
« Posledná zmena: 23. December , 2014, 00:50:32 od traktor »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
epiphonic
|
|
« Odpoveď #1978 kedy: 28. Január , 2015, 17:51:19 » |
|
Vyborny film. trochu mi pripomina film Komornik, ktory si to vsak bohuzial posral lacnym sentimentalnym koncom.
|
|
|
Zaznamenané
|
slow riffs / bong hits
|
|
|
milan543
nováčik
Príspevkov: 5