rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2025 kedy: 30. Jún , 2015, 12:32:36 » |
|
http://www.csfd.cz/film/29011-odveta/ - samozrejme je to chujovina. ale presne pre tento druh filmov mam slabost, slovensky televizny film, 80-te roky, mladez, a este sa to navyse odohrava v Bratislave, tomu nemozem nikdy odolat, vyhladavam specialne tieto filmy. ako bonus - Andrej Seban v ulohe mladeznika, realna rola, ziaden komparz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2026 kedy: 30. Jún , 2015, 12:37:22 » |
|
ako som uz vela krat spominal, mam rad filmy s bratislavskymi zabermi, nove, stare, hocijake. dlho som ich vyhladaval nahodne a nechtiac som videl kvantum filmov, ktore by som ozaj vobec nepozeral... nasiel som takuto skvelu stranku: http://www.filmovamista.cz/da sa tam na mape najst konkretna lokalita, aj presna ulica, kde sa aky film natacal. hned som si oprasil spomienky na filmy z detstva, kde som si pamatal napr. stary BA Lunapark, ale este fakt ten uplne stary povodny, klik na stranku a ono to funguje ! videl som "skvely" film, kde sa opakovane vyskytol priamo nas barak a vchod, parada
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2015, 12:39:33 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2027 kedy: 30. Jún , 2015, 13:21:05 » |
|
toto je unikatny "film" : je tak unikatny, ze ho nepozna ani CSFD. nema dej, nema hercov, dovod vzniku tohto filmu je velmi zahadny. rok 1984, dlzka 23 minut. odohrava sa to v prave rozostavanej Petrzalke, respektive v kuchyni petrzalskeho panelaku. "hraju" v tom 2 postavy, ktore cely cas vedu "dialogy" o ... nikto nevie o com. je to prekladane solovanim na saxofon. jedna z postav je Martin Sarvas - ten, co kedysi menezoval a textoval Tublatanku a dnes menezuje funkcie druha z postav je Lubo Tamaškovič - skvely saxofonista znamy predovsetkym v jazzovych kruhoch, ktory mal velmi pohnuty zivotny pribeh a 2 roky dozadu zomrel defacto v zabudnuti. je inak o nom tento zaujimavy dokument - http://www.csfd.cz/film/250880-jas-is-jazz/. prave pre postavu Luba Tamaskovica je spominany "film" tak zaujimavy. je to totiz jeden z mala materialov, ktory Tamaskovica zachytava, aj ked v tak absurdnych suvislostiach. napriek vyraznemu talentu a svetovym kvalitam totiz po nom zostalo len velmi malo, par sol na Ursinyho albumoch a vlastne ani neviem, co dalsie... okrem dvoch ustrednych postav sa v diele vyskytuje este dievcina, ktora obcas mlcky tancuje pred dverami onoho bytu, z dovodov tiez neznamych a je tam este postar, ktory prinesie list. osoba rezisera je tiez velmi zaujimava, myslim, ze sa najde par znalcov, co ho pozna, okrem rezirovania bol aj spevak a hudobnik fakt odporucam, 23 minut neni vela, saxofon je tam super...
|
|
« Posledná zmena: 30. Jún , 2015, 13:21:42 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #2028 kedy: 30. Jún , 2015, 13:43:32 » |
|
ako som uz vela krat spominal, mam rad filmy s bratislavskymi zabermi, nove, stare, hocijake. dlho som ich vyhladaval nahodne a nechtiac som videl kvantum filmov, ktore by som ozaj vobec nepozeral... nasiel som takuto skvelu stranku: http://www.filmovamista.cz/da sa tam na mape najst konkretna lokalita, aj presna ulica, kde sa aky film natacal. hned som si oprasil spomienky na filmy z detstva, kde som si pamatal napr. stary BA Lunapark, ale este fakt ten uplne stary povodny, klik na stranku a ono to funguje ! videl som "skvely" film, kde sa opakovane vyskytol priamo nas barak a vchod, parada Parada, fakt klobuk dolu, ze niekto si dal taku namahu s tou strankou.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2029 kedy: 30. Jún , 2015, 13:47:08 » |
|
Parada, fakt klobuk dolu, ze niekto si dal taku namahu s tou strankou. z Tvojho okolia by mal byt 4. diel tohto serialu http://www.csfd.cz/film/213165-ve-znameni-merkura/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #2030 kedy: 01. Júl , 2015, 11:18:17 » |
|
a tebe nestacil matrix 2 a 3, aby si pochopil, ze z wachowskich uz nikdy nevypadne nic, co by sa dalo kukat na triezvo a bez lavora medzi nohami?
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2031 kedy: 01. Júl , 2015, 12:29:50 » |
|
kukol, ale clovek je tvor dovercivy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
traktor
|
|
« Odpoveď #2032 kedy: 04. Júl , 2015, 00:55:04 » |
|
toto je unikatny "film" : je tak unikatny, ze ho nepozna ani CSFD. nema dej, nema hercov, dovod vzniku tohto filmu je velmi zahadny. rok 1984, dlzka 23 minut. odohrava sa to v prave rozostavanej Petrzalke, respektive v kuchyni petrzalskeho panelaku. "hraju" v tom 2 postavy, ktore cely cas vedu "dialogy" o ... nikto nevie o com. je to prekladane solovanim na saxofon. jedna z postav je Martin Sarvas - ten, co kedysi menezoval a textoval Tublatanku a dnes menezuje funkcie druha z postav je Lubo Tamaškovič - skvely saxofonista znamy predovsetkym v jazzovych kruhoch, ktory mal velmi pohnuty zivotny pribeh a 2 roky dozadu zomrel defacto v zabudnuti. je inak o nom tento zaujimavy dokument - http://www.csfd.cz/film/250880-jas-is-jazz/. prave pre postavu Luba Tamaskovica je spominany "film" tak zaujimavy. je to totiz jeden z mala materialov, ktory Tamaskovica zachytava, aj ked v tak absurdnych suvislostiach. napriek vyraznemu talentu a svetovym kvalitam totiz po nom zostalo len velmi malo, par sol na Ursinyho albumoch a vlastne ani neviem, co dalsie... okrem dvoch ustrednych postav sa v diele vyskytuje este dievcina, ktora obcas mlcky tancuje pred dverami onoho bytu, z dovodov tiez neznamych a je tam este postar, ktory prinesie list. osoba rezisera je tiez velmi zaujimava, myslim, ze sa najde par znalcov, co ho pozna, okrem rezirovania bol aj spevak a hudobnik fakt odporucam, 23 minut neni vela, saxofon je tam super... dik za tip .. bavil ma kontrast medzi zasnenosťou prvého a trocha trpkou realitou druhého filmu spojený jeho hudbou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2033 kedy: 04. Júl , 2015, 11:14:41 » |
|
dik za tip .. bavil ma kontrast medzi zasnenosťou prvého a trocha trpkou realitou druhého filmu spojený jeho hudbou
zasnenost, trpka realita a tu je koniec (pravdepodobne uplne posledne video):
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #2035 kedy: 13. Október , 2015, 05:00:36 » |
|
Dik za tip... btw coskoro zacina Homeland.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #2037 kedy: 13. Október , 2015, 16:31:53 » |
|
DiMarzio vodca gangu? Proti nemu by mohli nastupit vysetrovatelia Bartolini a Bareknuckle.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #2038 kedy: 13. Október , 2015, 16:46:40 » |
|
Dik za tip... btw coskoro zacina Homeland.
Tyrant poznas ? zaujalo ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #2039 kedy: 13. Október , 2015, 17:24:02 » |
|
Tyrant poznas ? zaujalo ? Nie a podla hodnoteni tomu nedam sancu, lebo nie je cas :-D Inak vo vseobecnosti maju teraz najlepsiu kvalitu serialy, dobry film aby clovek pohladal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|