Vindo
nováčik
Príspevkov: 30
|
|
« kedy: 12. Január , 2009, 23:27:06 » |
|
Vopred sa ospravedlnujem ak tato tema tu uz bola, pozrel som sa vo vyhladavani ale nenasiel som podobnu. Totiz v poslednej dobe som podlahol hudbe a pesnickam Phila Collinsa, jeho styl sa mi zapacil, urcite si dovolim povedat ze je svojsky, pre niekoho je jeho hlas nicim zaujimavy, ale pre mna naopak, pre mna je jeho farba hlasu vynimocna, taktiez nehovoriac o jeho schopnostiach, ktore predvadza na bicích. Za zmienku stoji koncert Farewall Tour z Pariza, ktory pre mna znemena vela. Ak sa tu najde niekto, kto ma chut nieco sem napisat, tak sa potesim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Január , 2009, 23:28:13 » |
|
Bol dobry bubenik v Genesis tak do roku 1976 a potom v Brand X. Potom nanestastie coraz viacej spieval...
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 12. Január , 2009, 23:30:36 » |
|
Bol dobry bubenik v Genesis tak do roku 1976 a potom v Brand X. Potom nanestastie coraz viacej spieval...
Som rád, že začal spievať. Spieva výborne. Niektorí len nevedia stráviť, keď niečo zrazu nejde v predošlých koľajničkách.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 12. Január , 2009, 23:32:03 » |
|
Som rád, že začal spievať. Spieva výborne. Niektorí len nevedia stráviť, keď niečo zrazu nejde v predošlých koľajničkách.
Veru, pravidelne ho za to preklinam.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 12. Január , 2009, 23:32:15 » |
|
s tymto uplne suhlasim...ked zacal spievat tak sa z neho stal normalny tuctovy radio "vondracskovsky" typek ale nic proti nemu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vindo
nováčik
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 12. Január , 2009, 23:33:20 » |
|
Ja suhlasim s Pitu-om...mne neprekaza ze zacal spievat, naopak je to prinos
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 12. Január , 2009, 23:34:40 » |
|
Veru, pravidelne ho za to preklinam. ešteže on nepočul spievať teba..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 12. Január , 2009, 23:35:16 » |
|
ešteže on nepočul spievať teba.. Nemal kedy, kedze som sa o to ani nepokusal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 13. Január , 2009, 07:40:37 » |
|
Spickovy bubenik a spevak so zaujimavou farbou hlasu . V starych Genesis bol excelentny , neskor sa dal viac na pesnickovejsiu tvorbu, ktoru mam tiez celkom rad .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Január , 2009, 10:59:12 » |
|
......absolútne ho môžem, robí excelentné sóla na koncertoch, super spieva, má perfektné pesničky, aj keď ho v poslednom čase nesledujem, ale neženie sa za popularitou kvantom pesničiek, ale hlavne ich kvalitou...... .....dovolím si malú chuťovku...... http://www.dailymotion.com/video/x7rycd_phil-collins-best-solo-drums-pour-s_music ......
|
|
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 10:59:33 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386
Melisko usko
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 13. Január , 2009, 11:47:49 » |
|
toto videjko som uz videl, ale takto sa ma bubnovat, krasna praca zapasti a odrazy, ziadne drevorubanie. sympatak a este aj vyborny spevak. proste pan muzikant.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 13. Január , 2009, 12:13:54 » |
|
Ja som na Collinsovi vyrastal Najvacsi zazitok bol, ked som ho videl nazivo s Genesis... perfektny bubenik a o nic horsi spevak a skladatel
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vindo
nováčik
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 13. Január , 2009, 12:29:10 » |
|
tento koncert mám...je to neuveritelny 2:15 hodinovy koncert...v kazdej pesnicke krasne saxofonove sola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312