Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 17:25:09
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Phil Collins  (Prečítané 3886 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Vindo
nováčik
*
Príspevkov: 30

« kedy: 12. Január , 2009, 23:27:06 »

Vopred sa ospravedlnujem ak tato tema tu uz bola, pozrel som sa vo vyhladavani ale nenasiel som podobnu.
Totiz v poslednej dobe som podlahol hudbe a pesnickam Phila Collinsa, jeho styl sa mi zapacil, urcite si dovolim povedat ze je svojsky, pre niekoho je jeho hlas nicim zaujimavy, ale pre mna naopak, pre mna je jeho farba hlasu vynimocna, taktiez nehovoriac o jeho schopnostiach, ktore predvadza na bicích. Za zmienku stoji koncert Farewall Tour z Pariza, ktory pre mna znemena vela.
Ak sa tu najde niekto, kto ma chut nieco sem napisat, tak sa potesim :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #1 kedy: 12. Január , 2009, 23:28:13 »

Bol dobry bubenik v Genesis tak do roku 1976 a potom v Brand X. Potom nanestastie coraz viacej spieval...
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #2 kedy: 12. Január , 2009, 23:30:36 »

Bol dobry bubenik v Genesis tak do roku 1976 a potom v Brand X. Potom nanestastie coraz viacej spieval...

Som rád, že začal spievať. Spieva výborne. Niektorí len nevedia stráviť, keď niečo zrazu nejde v predošlých koľajničkách.
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #3 kedy: 12. Január , 2009, 23:32:03 »

Som rád, že začal spievať. Spieva výborne. Niektorí len nevedia stráviť, keď niečo zrazu nejde v predošlých koľajničkách.

Veru, pravidelne ho za to preklinam.  :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #4 kedy: 12. Január , 2009, 23:32:15 »

s tymto uplne suhlasim...ked zacal spievat tak sa z neho stal normalny tuctovy radio "vondracskovsky" typek

ale nic proti nemu
Zaznamenané
Vindo
nováčik
*

« Odpoveď #5 kedy: 12. Január , 2009, 23:33:20 »

Ja suhlasim s Pitu-om...mne neprekaza ze zacal spievat, naopak je to prinos
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #6 kedy: 12. Január , 2009, 23:34:40 »

Veru, pravidelne ho za to preklinam.  :)

ešteže on nepočul spievať teba..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #7 kedy: 12. Január , 2009, 23:35:16 »

ešteže on nepočul spievať teba..  Bavím sa skvele

Nemal kedy, kedze som sa o to ani nepokusal.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Zvuk
stály hosť
Príspevkov: 957

...hudba je zmysluplne prerušované ticho...

« Odpoveď #8 kedy: 13. Január , 2009, 07:40:37 »

Spickovy bubenik a spevak so zaujimavou farbou hlasu . V starych Genesis bol excelentny , neskor sa dal viac na pesnickovejsiu tvorbu, ktoru mam tiez celkom rad .  Zdravíčko
Zaznamenané

Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #9 kedy: 13. Január , 2009, 10:59:12 »

......absolútne ho môžem, robí excelentné sóla na koncertoch, super spieva, má perfektné pesničky, aj keď ho v poslednom čase nesledujem, ale neženie sa za popularitou kvantom pesničiek, ale hlavne ich kvalitou......

.....dovolím si malú chuťovku...... http://www.dailymotion.com/video/x7rycd_phil-collins-best-solo-drums-pour-s_music ......
« Posledná zmena: 13. Január , 2009, 10:59:33 od garde » Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
endy
pravidelný návštevník
Príspevkov: 386

Melisko usko

« Odpoveď #10 kedy: 13. Január , 2009, 11:47:49 »

......absolútne ho môžem, robí excelentné sóla na koncertoch, super spieva, má perfektné pesničky, aj keď ho v poslednom čase nesledujem, ale neženie sa za popularitou kvantom pesničiek, ale hlavne ich kvalitou......

.....dovolím si malú chuťovku...... http://www.dailymotion.com/video/x7rycd_phil-collins-best-solo-drums-pour-s_music ......

toto videjko som uz videl, ale takto sa ma bubnovat, krasna praca zapasti a odrazy, ziadne drevorubanie. sympatak a este aj vyborny spevak. proste pan muzikant.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #11 kedy: 13. Január , 2009, 12:13:54 »

Ja som na Collinsovi vyrastal  Na zdravie! Najvacsi zazitok bol, ked som ho videl nazivo s Genesis... perfektny bubenik a o nic horsi spevak a skladatel  Zdravíčko
Zaznamenané
Vindo
nováčik
*

« Odpoveď #12 kedy: 13. Január , 2009, 12:29:10 »

tento koncert mám...je to neuveritelny 2:15 hodinovy koncert...v kazdej pesnicke krasne saxofonove sola
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #13 kedy: 13. Január , 2009, 12:42:33 »

velmi vkusne. vidno, ze na bubny stale cvici
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #14 kedy: 13. Január , 2009, 12:46:20 »

podoba sa dost na Robina Williamsa..
Zaznamenané

Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.076 sekund, 23 otázok.