Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 10:53:10
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: otázka ohladne ,,tuningu" tremola  (Prečítané 17033 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #60 kedy: 30. Marec , 2009, 23:39:54 »

aby sme sa chápali úplne.  Na zdravie!

* pakajhz2.JPG (38.57 KB, 640x480 - prehliadnuté 300 krát.)
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #61 kedy: 30. Marec , 2009, 23:57:11 »

uz viem. nenapada ma, ako to poriesit seriozne...
Zaznamenané
C3llario.HQ
pravidelný návštevník
Príspevkov: 494

« Odpoveď #62 kedy: 31. Marec , 2009, 00:16:28 »

ja mááám zase taký probleem an mojej ibaneze ze ekd tam vlozim paku tak sa heglaa celá...ale ma už 19 rokov tak možno je to len na tej pake jak su tie biele kruzky uz odrate a preto tam dobre nedrzí....a aj mam taku ze ju len zasunem nic nesrobujem Na zdravie!
Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #63 kedy: 31. Marec , 2009, 00:17:00 »

uz viem. nenapada ma, ako to poriesit seriozne...

nedal by sa zohnať klasický normálny armholder a vymeniť to proste? nikde som to nevidel predávať...

poprípade, dokázal by to niekto nejako vyrobiť?

*posrané antibiotiká... o pol druhej musím ešte nespať...
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
zakky
Hosť
« Odpoveď #64 kedy: 31. Marec , 2009, 00:18:59 »

bud rad ze to mas len z tych tabletiek
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #65 kedy: 31. Marec , 2009, 01:04:12 »

nedal by sa zohnať klasický normálny armholder a vymeniť to proste? nikde som to nevidel predávať...

poprípade, dokázal by to niekto nejako vyrobiť?

za 130 Ti predam cierny novy Gotoh, aj Ti ho tam namontujem.
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #66 kedy: 31. Marec , 2009, 03:35:15 »

akoze nehnevajte  sa na mna nikto, ale taketo tazkotonazne sracky jak tu riesite som este v zivote nevidel, za prve. akoze ti nevadi ze to tremolo ti za chvilu vyskoci z tych sraciek na ktoryh ti to plave pod 60° uhlom ku telu gitary? za druhe. naco ti je vlastne paka ak  sa mozem  spytat? za tretie. 1 den intenzivneho skumania fungovania tremola ti zodpovie vsetky tvoje otazky
Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #67 kedy: 31. Marec , 2009, 09:35:39 »

akoze nehnevajte  sa na mna nikto, ale taketo tazkotonazne sracky jak tu riesite som este v zivote nevidel, za prve. akoze ti nevadi ze to tremolo ti za chvilu vyskoci z tych sraciek na ktoryh ti to plave pod 60° uhlom ku telu gitary? za druhe. naco ti je vlastne paka ak  sa mozem  spytat? za tretie. 1 den intenzivneho skumania fungovania tremola ti zodpovie vsetky tvoje otazky

OMFG ja viem veľmi dobre ako funguje tremolo, Pán Inteligentný. a na tej fotke je pod 60° lebo som asi držal páku aby bolo vidieť celý ten j*ebnutý systém.

go fuck yourself  Cmuk chlapci

a načo mi je páka? a načo je páka čojaviem van halenovi, vaiovi? načo sú nám vôbec rôzne wah pedaly, overdrive-i, delaye a všetky tieto hovadiny? a načo sú nám vôbec gitary?  ?§!.

za 130 Ti predam cierny novy Gotoh, aj Ti ho tam namontujem.

naozaj necítim potrebu minúť 130€ na hovadinu  Na zdravie!
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 09:38:22 od johnzo » Zaznamenané

[/quot
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #68 kedy: 31. Marec , 2009, 09:41:09 »

nedala by sa na tu paku dat nejaka gumena podlozka..resp taky kruzok co by bol tesne nad zavitom a prilnul by k tej komore tremolo paky?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #69 kedy: 31. Marec , 2009, 09:44:25 »

...

naozaj necítim potrebu minúť 130€ na hovadinu  Na zdravie!

hovadinu mas na gitare cica  Cmuk chlapci nac sem pises, ked necitis potrebu  Žmurk
« Posledná zmena: 31. Marec , 2009, 09:44:42 od rastis » Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #70 kedy: 31. Marec , 2009, 09:50:56 »

prepac, nechcel som ta urazit aj ked moj prispevok bol dobre mieneny a vobec nevypovedal o mojej "inteligencii" za to ten tvoj vypoveda o tvojej "neinteligencii". takze ty chapes ako funguje tremolo ale nechapes ako funguje zavit hej? a samozrejme ked pakujes ako van hallen tak som ani nic nepovedal s tym pouzivanim paky  Cmuk chlapci
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #71 kedy: 31. Marec , 2009, 09:52:13 »

inak ten gotoh je vyborny system.. ja mam 1996T a som spokojny, obrovsky rozdiel aj v sustaine, ladenie mi drzi aj 2 tyzdne a to fakt nesrandujem.. obcas akurat jemne clovek doladi a je to..
Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #72 kedy: 31. Marec , 2009, 10:12:57 »

prepac, nechcel som ta urazit aj ked moj prispevok bol dobre mieneny a vobec nevypovedal o mojej "inteligencii" za to ten tvoj vypoveda o tvojej "neinteligencii". takze ty chapes ako funguje tremolo ale nechapes ako funguje zavit hej? a samozrejme ked pakujes ako van hallen tak som ani nic nepovedal s tym pouzivanim paky  Cmuk chlapci

pán uberinteligentný, kde si došiel na to, že nechápem ako funguje závit?  ?§!.

hovadinu mas na gitare cica  Cmuk chlapci nac sem pises, ked necitis potrebu  Žmurk

dobre, upresním:  cítim potrebu pákovať, ale nie až takú aby som dal 130€ za nového floyda  Cmuk chlapci

inak ten gotoh je vyborny system.. ja mam 1996T a som spokojny, obrovsky rozdiel aj v sustaine, ladenie mi drzi aj 2 tyzdne a to fakt nesrandujem.. obcas akurat jemne clovek doladi a je to..

mne sa gitara rozladzuje len pri teplotných zmenách. inak skoro vôbec. minule som ju naslopaný zabalil po skúške gitaru aj s namontovanou pákou do obalu, struny boli úplne povolené, zostala tak cca 12 hodín, lebo doma som ju hneď nevybalil a bola rozladená len o zopár centov.

takto, došiel som na to ako to spraviť na klasický systém úplne zadarmo, resp. za cenu novej páky.  Na zdravie! ale neviem či to bude fungovať  Bavím sa skvele potrebujem vedieť aký vnútorný priemer má ten šrobovací klobúčik na páke.   Na zdravie!

Zaznamenané

[/quot
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #73 kedy: 31. Marec , 2009, 11:02:03 »

nedala by sa na tu paku dat nejaka gumena podlozka..resp taky kruzok co by bol tesne nad zavitom a prilnul by k tej komore tremolo paky?
presne to iste aj mne napadlo, resp oblepit tu cast, ktora ide do puzdra vacsim mnozstvom pasky/izolacky tak aby to tesnilo..

aj ta finta s cervikom, co spominal rastis by sa dala..
Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #74 kedy: 31. Marec , 2009, 11:05:31 »

presne to iste aj mne napadlo, resp oblepit tu cast, ktora ide do puzdra vacsim mnozstvom pasky/izolacky tak aby to tesnilo..

aj ta finta s cervikom, co spominal rastis by sa dala..

s izolačkou a páskami a gumami... mám to všetko dávno odskúšané, je to napeetchu.
Zaznamenané

[/quot
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.06 sekund, 23 otázok.