spyros
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. Január , 2009, 18:37:08 » |
|
Robia parodiu sami na seba.
Ze to bude preto, lebo ma Morse aparat made in Germany a nie England alebo USA... a este k tomu novy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 15. Január , 2009, 19:06:40 » |
|
Morsa počúvam stokrát radšej ako všetkých Blekmórov dokopy. Hrá skvele.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. Január , 2009, 19:17:26 » |
|
Presne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Luk@s
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. Január , 2009, 23:26:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Január , 2009, 23:43:30 » |
|
kategoria vintage je 25+.. co viac? po koncerte mozete mat aj inteligentu debatu (nic proti damam na fore, pod 25)
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 16. Január , 2009, 00:53:05 » |
|
no Roberto, pravdupovediac, okrem vašich debát o gitarách a aparátoch, ktorým teda fakt nerozumiem, som tu na až tak inteligentné debaty nenatrafila... zalezi s kym ides na koncert dotknut som sa ta nechcel, sam branislav "progac" dolamany spominal aka si rozumna deva
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 17. Január , 2009, 10:30:00 » |
|
U mna naopak .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 17. Január , 2009, 11:22:42 » |
|
U mna naopak . tiez mam radsej ritchieho v deepoch...bolo to take zivelnejsie...
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 17. Január , 2009, 11:52:07 » |
|
DP pridu preto, lebo Morse má gitaru od Igora Kellera. A čo poviete na koncert Blackmore s Night , 12.2. v PKO
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 17. Január , 2009, 11:54:26 » |
|
DP pridu preto, lebo Morse má gitaru od Igora Kellera. A čo poviete na koncert Blackmore s Night , 12.2. v PKO
ja mam gitaru od Ibanez, dufam, ze ku mne nedojde nejaky japonec.. rozmyslam ze by som si ich uz konecne aj kukol :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ivanb
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 17. Január , 2009, 11:57:12 » |
|
Ten ich koncert v Inchebe bol celkom fajn akurat to prostredie bolo take post komunisticke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 17. Január , 2009, 11:58:16 » |
|
Tak tam musím byť Horák ani Ticket zatiaľ lístky neponúkajú, máte nejaké bližšie info?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
siiiiiilas
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 17. Január , 2009, 12:14:40 » |
|
no tak keby listok nestal 40 eur tak by som zacal nad tym aj uvazovat i ked vsetky ich albumy som dokazal vypocut si kazdy len raz a vypol som to ale live to moze byt zajimava keltska atmosfera.... koncert DP v inchebe bol omnoho lepsi ako co mali v brne par mesiacov pred tym...hrali tu viac starych veci....
|
|
|
Zaznamenané
|
heavy metal is the law!!!
|
|
|
|